Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kaj torej kupiti za tv, 3528, 5050 ali RGB? Na katere stranice ga prilimati (levo, desno, tudi zgoraj/spodaj?) Se mi zdi, da bo 5050 premočan, no res pa da ga potem reguliraš z daljincem.
Ta ni dober tako sem se jaz nategnil ko sem prvič kupoval ker ta trak ima dejansko samo modro rdečo in zeleno diodo ni kot 5050 ko dioda spreminja barvo.
Zanimivo, sploh nisem opazil tega na hitro. Potem bo pa res bolje iti kar na 5050 varianto. Imam enega doma, čakam na novo leto. Sicer kontroler nekaj nagaja in se občasno ugaša iz neznanega razloga.
Na E-bayu si poišči nekej v tem smislu RGB Led strip 5050 + controller. Praktično vsak trak, ki ima priložen kontroler (lahko ga kupiš tudi posebej) ti omogoča zatemnitev, spreminjanje barv itd. Nekih velikih razlik med traki ni zato si lahko mirne duše izbereš najcenejšega. Pa ne pozabi tudi ustrezni napajalnik (če ga še nimaš).
Evo, stvari so ostale na svojem mestu, zato sem trak nalepil samo na zgornjo stranico. Sem se pa precej prejebal s kitajskim kontrolerjem, nato pa kar zalotal žice skupej. Pohvale in kritike zaželjene. Zdele gledam fuzbal in sm si naštimal zeleno
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.