LCD TV 37" ali 40" za okoli 1000 eur - BEST BUY

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
ko takole bereš opise ima 40w4000 vedno boljšo oceno od philips 7 serije. Vem naslednje: Sony ima slabšo SD sliko. Philips pa ima velik input lag, kar pomeni da ni primeren za streljačine, guitar hero in podobne igre. Ima tudi težave s čipom. Nekak ne podpira 1080p signala. Vse to sem prebral na avforums forumu.

no, jst bom itak ubodu 2009 panny plazmo, ker se malo preveč navadni signal gleda.

Nazadnje urejeno:

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ta isti ocenjevalci so postavili večino Samsungovih in pazi to, Grundigove modele pred večino Philipsovih modelov. RAzlogov ne bom navajal, ker bo tema skrenila s poti.
Input lag oz časovni zamik ni problem, ki se ga ne da rešit. Enostavno izklopiš natural motion ( ki ga za igrice itaq ne potrebuješ) in dobimo časovni zamik cca 0.1ms.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Imam v bajti sonyja in philipsa serije 9.
Napake ki jih ti omenjaš glede input laga in ostalo so stvar prejšnjih modelov, aktualni tega več nimajo. No jaz sem tisti nesrečnež, ki sem kupil še prejšnji model. Input laga sicer ne opazim kaj dosti, oz. ni moteče, kar pa res najeda je utripanje horizotalnih črt pri 1080p, ko priklopiš pc gor. ampak to vidiš samo ko gledaš od blizu, iz kavča tega ne vidim. Naj en poznavalec pove če se to da z sw apdejtom popravit.
V nemčiji recimo pihilps zaradi tega ob doplačilu 250€ menja aparat za novi model. Pri nas se philips glede tega dela budale, ker sploh ne odgovarjajo na mail, ko sem vprašal kako je s tem pri nas. sramota
Kar se tiče slike pri gledanju kabelske. Tak ko lahko sliko izpiliš z vsemi bombončki ki jih nudi philips, je na sonyju ne gre, ni šans, pa sem se z obema igral dobro uro.

unknow user: od kot ti to da izklop natural motion skoraj izniči input lag? si probal v praksi?

Nazadnje urejeno:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.733
5.893
113
Kar se tiče horizontalnih črt, probaj upgradat firmware. 4 minute dela, koštat pa te ne more nič. Samo če v Nemčiji menjavajo aparate, potem ne vem če bo odpravlo problem. Probat pa ni greh.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
menjavajo ga v prvi vrsti zaradi input laga. Fimrware pa ne upam menjat dokler ne najdem trenutne verzije ki jo imam, ker sem bral da zna novi fw kako stvar še bolj zjebat. Mislim pa da zadnja verzija ne odpravi tega, ker nisem nikjer najdel da bi kdo to potrdil

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Ta isti ocenjevalci so postavili večino Samsungovih in pazi to, Grundigove modele pred večino Philipsovih modelov. RAzlogov ne bom navajal, ker bo tema skrenila s poti.
Input lag oz časovni zamik ni problem, ki se ga ne da rešit. Enostavno izklopiš natural motion ( ki ga za igrice itaq ne potrebuješ) in dobimo časovni zamik cca 0.1ms.

jst si predvsem pomagam s stranmi tipa testfreak, alatest
Priporočam, da še kdo pogleda.