Na kakšen način, pa ti sklepaš, da Jordan nebi mogel delati na servisu, zakaj dvomiš v njegove sposobnosti?Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Ce taki fantje delajo na servisih, pol pa ne vem. Najboljs, da ob okvari posljem TV direkt v Nemcijo.
Na kakšen način, pa ti sklepaš, da Jordan nebi mogel delati na servisu, zakaj dvomiš v njegove sposobnosti?Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Ce taki fantje delajo na servisih, pol pa ne vem. Najboljs, da ob okvari posljem TV direkt v Nemcijo.
Ko sem ravno pomislil na plasmo, sem prebral to. Za ta dnar boljšega TVja ne dobiš....drugače, pa če boš ostal na LCD, ti ne bomo zameriliCitat:
Uporabnik MViper pravi:
Citat:
Uporabnik ergo pravi:
Dobro, LED je načeloma ok, ker pri meni igra vlogo tudi globina TV-ja.
Zdaj pa recimo kaj je najboljši/najugodnejši nakup trenutno do 600 flik?
Klik
Jaz bi to vzel.. ce se ti gre striktno le za kvaliteto slike.
LG je prva firma, ki je naredila korak naprej na področju 3D s pasivnimi očali, in edina z Nano LED tehnologijo osvetlevanja ozadja.Citat:
Uporabnik MViper pravi:
ne vem sicer zakaj vecina vas rine v LCD vode, posebej v LG srot, ampak fine by me
na kar pa so se sony, samsung in panasonic pritožili, kajti že po definiciji le to ne more biti FHD. kot zanimivost: angleški inštitut in TUV inštitut nista želela izdati certifikata, zato so šli na VDE, ki pa ga je izdal.Citat:
Uporabnik mr53k pravi:
Pred tem sem bral tale forum in ene teste o tem da izgubiš full hd ločljivost in mi je potem trgovec v polomljeni angelščini dejal, da je LG za en pasivni model dobil FHD certifikat od evropskega inštituta. Tako da naj bi bil pasivni LG FHD.
A je to res pa ne vem, ker nisem nek znalec in bom z nakupom Tvja še počakal vsaj do januarja.
To ne drži, da izgubiš FullHD 3D sliko. To sploh ni pomembno, če pade cena aktivnih očal. Lahko jih ob nakupu TVeja podarijo pa to nebo ničesar spremenilo. Enostavno ima pasivna tehnologija preveč prednosti.Citat:
Uporabnik MAKY_ pravi:
pasivni 3D LG je bolj korak nazaj... izgubiš FHD 3D sliko na račun poceni očal... le kaj bo, ko bo cena aktivnih očal padla na 20€ ali manj? bo LG tehnologija še vedno korak naprej?
in še da ne boš rekel da govorim na pamet: obstaja več vrst pasivne tehnologije, LG uporablja najslabšo kar se kvalitete slike tiče... če R/C je bila boljša, kaj šele RDZ...
Tole: http://www.heise.de/ct/inhalt/2011/08/80/Citat:
Uporabnik stein pravi:
c't je imel test mekje maja teh 3D televizij, in testirane osebe niso nič pojamrale, da bi na pasivni tehnologiji bila slabša resolucija. Celo najbolje so ocenile to tehnologijo. Pri plazmi je najbolj motila temna slika, če se prav spomnim.
Nekateri so službeno odvisni od določene firme, naprimer Samsung, in bodo storili vse, da bi s protipropagando očrnili konkurenčno firmo, kot je naprimer LG.Citat:
Uporabnik spanspan pravi:
zopet neko filozofiranje o zanič lg, zadnjič sem si v big bangu ogledal 3d na sonyju in na lg in z lg očali je slika mnogo lepša in svetlejša