Lastovka TV

dean16

Zelenc'
18. sep 2008
16
0
1
Doma imamo dve televiziji na lastovki (dva reciverja) na eni televiziji dela normalno, na drugi pa Imam problem, učeraj mi je lastovka delala normalno, dons mi je pa na vseh kanalih kazalo črni ekran. Ko sem dal nazaj na tovarniške nastavitve in hotel poiskati nove kanale, mi ni našlo nobenega kanala, ne za tv in ne za radio. pa sem probal prestavit kartice iz unga reciverja v tega, pa ni nič bolše.
Ali je mogoče anič reciver? Ker kabel od antene pa do tega reciverja je ok.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Pri nas je tako, da če je glavni receiver ugasnjen, tudi na drugem tv ne dela. Mogoče je to krivo. Drugače pa ne bi vedel.... lahko je receiver. Ali pa kaj pri razdelilcu na strehi. Lahko sprobaš receiver na drugi lokaciji pa boš videl.

1107

Pripravnik
13. avg 2008
161
0
16
Ljubljana
Če te moti, da imaš skoz enga prižganega, pokliči na helpdesk in se zmeni za servis, da to zmontirajo okcilator, pa ne boš imel več teh težav

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Me ne moti, ker lastovke skoraj nič več ne gledam. Moram reči, da sem ZELO razočaran nad zadnjo programsko prenovo. Dodali so par brezveznih kanalov, odstranili pa recimo pro7, ki ga ima VSAK kabeski operater. Zadnje čase gledam samo še sioltv. Lastovke pa ne priporočam nikomur... razen, če res ni druge možnosti.

Fly

Guru
21. jul 2007
2.638
506
113
Jaz sem tudi razočaran. Lahko bi dodali več programov, ker ne vidim nobene omejitve, poleg tega ne ponujajo nobenega hd kanala, niti ne omenjajo novih sprejemnikov. V glavnem vse je isto kot par let nazaj, le da je dodanih nekaj programov. Je kar malo pozabljena glede vseh teh novosti ostalih operaterjev.

1107

Pripravnik
13. avg 2008
161
0
16
Ljubljana
Pri programih so malo zaspali, ampak z razlogom, ker se obetajo novosti. Na Krimu testirajo Trojčke (tv + net + fon) So že v zaključni fazi, tko, da bo kmalu zadeva zalaufala. Paketi bodo baje podobni kot pri Trojčkih, ki jih na kabelskem sistemu ponujajo. Sem videl pri enmu zadevo in je čist isto, kot da imaš digitalni trojček sedaj po kablu, samo da ti zadeva pride po zraku. ima navaden Thomsonov modem z telefonijo in digitalni sprejemnik.

Fly, drugače pa je omejitev glede programov in ni tok simple jih dodat kot ti misliš. Od države so dobil dovoljenja za nekaj frekvenčnega območja in verjetno imajo tega že zapolnenga, zato ne morejo dodajat kr v nedogled novih streamov. In zaradi tega tudi ne morejo kar tako dogajat HD programov, ki uzamejo veliko prostora. En HD program prbližn tok, kot 5 do 6 navadnih.