Lanceu Armstrongu odvzeli vse naslove

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Meni to delujo kot lov na čarovnice.

Že mogoče, samo zakaj bi lovili čarovnico, ki nese zlata jajca za kolesarstvo?

Mislim, da je tudi UCI - kot vse moderne športne zveze - zelo dojemljiva za denarne argumente...
smile-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.781
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
Froncozi naaj svoje lovijo, imajo dva potencialna kandidata, en je mislim da Filu, drugi pa nekaj na R se mi zdi. Sploh Filu je že dve sezoni v klance čudno vozil!

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Kolesarstvo itak celo smrdi, na Touru verjetno med prvimi 50 v skupnem seštevku ni nobenega ki bi šel samo na zenf in klobaso......

V kolesarstvu ni nobenega, ki vozi na zenf in klobaso...vsi so na dopingu od prvega do zadnjega!! Ja tudi v naših ekipah, ki jih imamo so na dopingu, saj doping ni prepovedan! Je pa določena meja prek katere ne smeš it, ter so prepovedane snovi katerih ne smeš imeti in to je vse kar je treba vedt. Če ne greš čez mejo si čist.

Priporočam ogled vsem, kaj je povedal Hvastija:
http://www.24ur.com/video-hvastija-o-odvzemu-zmag-armstrongu-protidopinski-sistem-ni-deloval.html

Nazadnje urejeno:

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Jaz bi glede na vse kar se je dogajalo zadnjih 20 let, kolesarstvo ukinil! Ker to ni več normalen in čist šport!

miha123

Pripravnik
30. nov 2010
286
7
18
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Jaz bi glede na vse kar se je dogajalo zadnjih 20 let, kolesarstvo ukinil! Ker to ni več normalen in čist šport!

Dej ne bluzi s takimi laičnimi izjavami. Te fantje toliko pretrpijo proti kakšnih drugim športnikom pa vendar se jih neprestano pribija na križ.

Potem bi morali, fuzbal, košarko,... ukiniti že zdavnaj, da ne govorimo o kakšne plavanju in atletiki.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Pa to jih se zmeraj ne opravici: dopingirani so. Res bi mogl ukint to burlesko od sporta k ni vec nobenga smisla... Mas kes mas najboljsi doping ergo si med najboljsimi ceprav tja ne spadas... ce je to sport, ne vem, zame ne.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
V atletiki je zelo podobno. Verjetno nihče ne verjame, da je bolt "naravno" nadarjen.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Veš kaj je problem tu. Da nekaj najdeš moraš prvo vedeti, kaj iščeš. In zato je doping industrija vedno korak pred kontrolami. Enostavno se mora prvo izvedet, za kakšen doping se gre, potem pa se lahko najde način, kako ga zasledit v telesu.

miha123

Pripravnik
30. nov 2010
286
7
18
Citat:
Uporabnik Najbolji pravi:
Pa to jih se zmeraj ne opravici: dopingirani so. Res bi mogl ukint to burlesko od sporta k ni vec nobenga smisla... Mas kes mas najboljsi doping ergo si med najboljsimi ceprav tja ne spadas... ce je to sport, ne vem, zame ne.

Povej mi zakaj potem ne bi po tvoje ukinili vseh športov? Kolesarstvo je eden bolj očiščenih športov, kar ti vidiš po televizijo in koliko je določena organizacija, ki skrbi za določen šport pripravljena naredit za boj proti dopingu je pa drugo. Seveda, če blage veze nimaš o kolesarstvu, potem lahko take komentarje dajaš.

Tisto kar kolesarsji uporabljajo je balzam proti tistemu, kar uporabljajo drugi.

Še nekaj, če dopingiraš osla ne bo nekega efekta, če boš konja bo malo drugače.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Športi so različni.
Pri enih rabiš samo moč in vzdržljivost (teki, kolesarjenje...), pri drugih pa poleg tega rabiš večinoma ogromno talenta, hitrih misli, znanja, veščin ... itd.
In v teh športih doping nima takšnega vpliva na končni cilj, kot je to v športih izključno moči in vzdržljivosti.

17. dec 2010
1.174
0
36
124
miha123 ... za mene je fuzbal daleč najbolj dopingiran šport ... le koliko je samo mamilašev od fuzbalerjev .. kaj še le dopingirancev ... Pač ... tvji itd služijo preveč mastne denarce, da bi si privoščili vsaj enega igralca testirat dopinga ...

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
No kaj uporabljajo drugi da so toliko slabsi od teh drogerasev? Me prav zanima. In kolesarstvo ni cist sport, ce zdaj ni jasno, ne vem kdaj bo...

Citat:
Uporabnik miha123 pravi:
Citat:
Uporabnik Najbolji pravi:

Povej mi zakaj potem ne bi po tvoje ukinili vseh športov? Kolesarstvo je eden bolj očiščenih športov, kar ti vidiš po televizijo in koliko je določena organizacija, ki skrbi za določen šport pripravljena naredit za boj proti dopingu je pa drugo. Seveda, če blage veze nimaš o kolesarstvu, potem lahko take komentarje dajaš.

Tisto kar kolesarsji uporabljajo je balzam proti tistemu, kar uporabljajo drugi.

Še nekaj, če dopingiraš osla ne bo nekega efekta, če boš konja bo malo drugače.

miha123

Pripravnik
30. nov 2010
286
7
18
@pediater v kolesarstvu ti vzdržljivost/moč ... nič ne pomagajo če nimaš glave. Brez glave v kolesarstvu nimaš kaj delati, pa tudi če si superman, je bolj timski šport kot si misliš.
Pri kolesarstvu ne rabiš talenta?

@Najbolji nima smisla sploh odgovarjat na take laične odgovore.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Ne da nima smisla, lapas neki v tri krasne. Biciklisti so naspikani do amena, ker to rabjo za necloveske napore, katere premagujejo. To je vse jasno, samo se zmeri so naspikani. Ti pa govoris nekaj v tri prazne, potem pa ko je treba konkretno povedat se pa zmikas.
Tako to je...

Citat:
Uporabnik miha123 pravi:
@pediater v kolesarstvu ti vzdržljivost/moč ... nič ne pomagajo če nimaš glave. Brez glave v kolesarstvu nimaš kaj delati, pa tudi če si superman, je bolj timski šport kot si misliš.
Pri kolesarstvu ne rabiš talenta?

@Najbolji nima smisla sploh odgovarjat na take laične odgovore.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Ampak...potemtakem je bil tudi naš "heroj" Robič toliko bolj "naspikan", kajti on je dal skozi takšne napore, ki jih armstrong nikol ne bi mogel.