"Lakomni" slo košarkaši

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Ne, ta debar, ki ga je dobila KZS je njihov denar. Ne naš, ne tvoj, ne od KZS!

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.113
7.671
113
Namesto njih ne bi nikdar več igral za reprezantanco.
Važno je da kakšen Kocijančič in podobna ološ dobi €. V vseh teh FIFA-h, FIBA-h in ostalih kurtzevih zvezah so sami dinozavri 70+, ki vlečejo mastne denarje.
Cerarju pa žogo v glavo debilno.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.134
5.077
113
Nuku`Alofa
Cmera po svoji stari navadi je s falconom odletel na tekmo da se je lahko kazal v javnosti, stegoval gofljo z nekimi obljubami, potem pa stisnil 3,14zdo.
Če bi bil takrat tiho, tega ne bi bilo - ostal bi samo spor med igralci in KZS

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Noben se ne vpraša koliko je koštalo, da je Cerar prišel na tekmo. A mislite, da to ni bilo par jurjev? Ampak ne, slo venčka boli tista penzija, ki jo bo, če jo bo, dobil košarkaš, ki je državi prinesel zlato medaljo. Joj joj joj...sramota

I

Izbrisan uporabnik #488

No ne jokaj lepo te prosim. Pizdote se zaradi parih jurjev za športnike, ma sram me je, da delim isto državo s takimi runkeljni...
kolko je manj lačnih zaradi zlate košarkaške kolajne? in ali imamo zaradi tega večjo blaginjo?

kot vidimo ne, še po žepu bodo udarili davkoplačevalce, da se bodo plačevali privilegiji

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Ma ne bluzi!! Koliko so jih pa nafutrali s košarko? Pri nas so bili vsi bari polni, kdor je gledal doma, je zapravljal v trgovinah, agencije so prodale aranžmaje, itd. A ti znaš do 10 štet v življenju?

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
No ne jokaj lepo te prosim. Pizdote se zaradi parih jurjev za športnike, ma sram me je, da delim isto državo s takimi runkeljni...
Vsem športnikom potem naj dajo penzije. In sicer za svetovna prvenstva in olimpijske igre morajo potem biti nekajkrat višje penzije kot dosežek iz evropskega prvenstva.

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
naj jim še izstavijo račun za leta, ko ni bilo kolajn in ko svojega dela niso opravili... aaaa...to pa ne gre, a ne?

Daj se ne smeši prosiiiiim. Državni aparati imajo v proračunih sredstva, ki jih lahko zapravijo samo a ta namen. Ma kaj se sploh ubadam s tabo, sam sem kriv, da se spuščam na tak debilen nivo. Ajde snečko, uživaj

I

Izbrisan uporabnik #488

Futranje so gledalci sami plačali in bo streznitvi ter sedaj verjetno razmišljajo kdo jihm bo vrnil puf za izlet v Turčijo...

Nobene blaginje ni bilo zaradi tega. Nekomu se je namensko vzelo in nekdo je namensko zaslužil.

Večina od tega ni imela NIČ in večina bo za to žogcanje sedaj plačevala.

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Vsem športnikom potem naj dajo penzije. In sicer za svetovna prvenstva in olimpijske igre morajo potem biti nekajkrat višje penzije kot dosežek iz evropskega prvenstva.

Ne, vsem naj dajo iste nagrade potem. Če prevc dobi 17.000 naj jih pa še v košarki dobijo. Vsi posamezniki...

I

Izbrisan uporabnik #488

Daj se ne smeši prosiiiiim. Državni aparati imajo v proračunih sredstva, ki jih lahko zapravijo samo a ta namen. Ma kaj se sploh ubadam s tabo, sam sem kriv, da se spuščam na tak debilen nivo. Ajde snečko, uživaj
če obstaja nagrada, mora biti tudi kazen...

ker je bilo preteklih letih veliko luzerije prav pri košarki

• Všeč mi je
Reactions: endvatri

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Svetovnega šampijona v športu, ki ga “igra” 5 držav. Daj ne se smešit no...vsa čast Petru, ampak to ni primejivo pa pika. Vsaj ekipne športe med senoj primerjaj, če že.

Če je tako izi, potem tudi evropska zlata v fuzbalu ni nič več verna od zlate v curlingu.

Osli ste, sano to povem

• Všeč mi je
Reactions: Thrivial

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
A si siguren da je samo 5 držav ? Tudi skoki so ekipni če si morda že kdaj slišal.