Laguna V6, C5 V6 in podobni

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Star BMW je primeren predvsem za trenirkarje. Žal to znamko pri nas vozijo večinoma ljudje, ki ji ne delajo najboljše reklame. Plus tega vrstni šestvaljnik? Nein, danke. In tudi BMW se kvari, e46 je pa sploh, kar se tega tiče, žalost.

Kar pa se bomb proof motorjev tiče -
hysterical-1.gif

hja pri naši hiši sta bili dve petki do zdaj, prva je šla od hiše z 350kkm+, druga je z nekje 300kkm še pri hiši

bencinar ni delal nobenih težav, dizel pa je bolj problematičen

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Star BMW je primeren predvsem za trenirkarje. Žal to znamko pri nas vozijo večinoma ljudje, ki ji ne delajo najboljše reklame.
Upam, da ti je na oko jasna razlika med tema dvema avtomobiloma in katerega vozi čefur:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
heh dobra primerjava
smile-1.gif
), bmw pa za trenerkarje (ki so mu babo nahoblali).
Je pa nekdo že napisal zakaj je pri nas mali miljon starejših bmw in za vzorec citroenov, renaultov,..., tamočnih modelov. bmw popravi vsak vajenec, deli so poceni in dostopni, motor pa poezija in bencinski delajo kot švicarska ura. dizli so bolj občutljivi.
če pa ti ni vščeč, ga takoj prodaš prvemu čapcu ki mimo prileti
grims-1.gif

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Vem, da ima on v čislih Alfe, ampak je vseeno malce preveč tega posploševanja. Isto kot če bi rekel, da Alfe vozijo itak sami cigoti.
Sam namreč takoj ločim, kateri od funferjev zgoraj je čefurski in kateri je v lasti normalnega človeka, kateri ima za nič denarja precej dobra kola. Resda, ni nov Clio, stane pa zato pol manj.
grin1.gif
Ampak je verjetno še vedno bistveno boljši avto kot tisti Clio.

PS: Ko sem iskal te slike sem malce pogledal cene. Bemu ma.ter v kakšen poden so šle cene za te kante.
shocked-1.gif
Če ne delaš dosti km zna biti takle avto res dobra alternativa.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Na tvojo veliko žalost se nobena od mojih ni nidkar tako ponižala, da bi hotela imeti orpavka s kakim bmw-jašem. Baje pa 'lepotice' iz srednje ekonomske padajo na bmw-je, poskusi srečo tam, devičnik.
roza.gif

Don_kugla

Pripravnik
17. avg 2007
525
0
16
Maribor
Mislim! Ko berem takšne brezvezne opazke kot so cigoti in trenerkarji.................................jao
bonk.gif

Torej BMW je slab avto,ker ga vozijo cigani ali ker imajo vozniki radi oblečene trenerke???? Ali kako že?
13.gif

Takšni komentarji in opazke velestrokovnjaka klosharja so res
stupid-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
No, saj če dobro pogledaš moj post, nikjer ne trdim, da so VSI lastniki BMW-jev zakompleksani pezdetki, ki skušajo z avtom dobiti žensko, ker jo nase nikakor ne morejo. Obstajajo tudi povsem normalni lastniki BMW-jev, res pa je, da je slednjih v naši državi bolj za vzorec. Že v tem topicu je marsikaj jasno. Tudi alfe niso vsemogočne, vendar pa jih vozijo rpedvsem tisti, ki jih vozijo zaradi avta samega, jih nimajo kot sredstvo za dvigovanje samozavesti. Jasno pa, tudi tu ni stvar črnobela.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Beseda trenirkar ne izhaja iz oblačila, ampak mentalne ravni in načina življenja. Ni vsakdo, ki nosi trenirko, 'trenirkar'. Prav tako ta beseda ne označuje nacionale, verske ali politične pripadnosti. Kloshar je pa pač kloshar, si stvari razlaga po svoje.

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
No, saj če dobro pogledaš moj post, nikjer ne trdim, da so VSI lastniki BMW-jev zakompleksani pezdetki, ki skušajo z avtom dobiti žensko, ker jo nase nikakor ne morejo. Obstajajo tudi povsem normalni lastniki BMW-jev, res pa je, da je slednjih v naši državi bolj za vzorec.
Hm, trdil si, da je ta avto primeren predvsem za trenerkarje. Recimo ne vem, kje ti vidiš, da se z petkami vozijo predvsem trenerkarji. A si v Fužinah doma? Ker namreč, jaz precej teh kant z dizelskim motorjem videvam po cesti in med njimi še nisem videl trenerkarja. In so podobni drugemu avtomobilu na zgornjih slikah. In si o njih ne mislim, glej ga trenerkarja ali pa čefurja. Je pa res, da se sem pa tja najde tudi kakšen prvi tip petke, katero pa precej hitro prepoznaš. Roka na vrhu volana, tipo naslonjen na sovozniški sedež, seveda obvezno zatamnjena stakla in pa cigu, migu muzika. Pa seveda 5 cm za ritjo vozit. Pač, takšen je pa trenerkar. Aja, ne smem pozabit na obvezno VSAJ en šharki.
cheer.gif

In imaš prav. Isto je pri Alfah. Imaš normalne voznike 166-k in imaš ultra super duper zniiiiižeeeeneeee stroooojeeeeve ctošestdesedšest sa zatamnjanim staklama i malo plavog dima straga, ker pač ves denar zagonijo za pimpmydick, namesto da bi avto normalno vzdrževali. Aja, pa da se ne boš kaj preveč razburjal. Plav dim se vidi večkrat tudi za žeščima sa funferima.
grin1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Takšni komentarji in opazke velestrokovnjaka klosharja so res
stupid-1.gif

Najprej še enkrat preberi, preden neupravičeno obtožuješ. Takšen velestrokovnjak, pa še brati ne zna pravilno.
bonk.gif

Don_kugla

Pripravnik
17. avg 2007
525
0
16
Maribor
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Beseda trenirkar ne izhaja iz oblačila, ampak mentalne ravni in načina življenja. Ni vsakdo, ki nosi trenirko, 'trenirkar'. Prav tako ta beseda ne označuje nacionale, verske ali politične pripadnosti. Kloshar je pa pač kloshar, si stvari razlaga po svoje.
Vsekakor,pa zaradi takšnih in drugačnih osebkov ne moremo ocenjevat avta.
Mislil sem,da govorimo o avtih.................
redface-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Don_kugla pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Vsekakor,pa zaradi takšnih in drugačnih osebkov ne moremo ocenjevat avta.
Mislil sem,da govorimo o avtih.................
redface-1.gif

Še vedno mi ni jasno, kaj ima kloshar zraven.
crazy1.gif

Jaz sem mu poskušal le po zdravi pameti svetovati, na provokacije pa sem pač odgovoril tako, kot je res.
13.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Ja, saj tud avti niso bogvekaj...eden od kao top motorjev je predviden za delovanje z zmanjšano močjo, šele voznik mora nek gumb pritisniti ali kaj, da začne delovati s polno močjo...
hysterical-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.503
10.731
113
pozabili ste še na visokočelneže in čokoladirance...serija 5 se ti kar zagabi, ko vidiš kaj vse jo vozi.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

Pri kakšnih francozih in italijanih se bi vsaj jaz res še bolj bal elektronike kot pri kakšnih švabih.
Kot je že nekdo napisal. Š novih ne znajo popravit noveletnega dreveščka, kaj šele 10 let starih..

pa veš kaj piše na elektroniki ki jo npr. uporablja Alfa?
BOSCH
grims-1.gif

@avtor teme:
kupi tisti avto, ki ima že znane skoraj vse napake in znamko avtomobila kjer ni problem dobiti dobrega mehanika in rezervne dele.

malo se sprehodi po tehničnem delu avtomobilskih forumov in si preglej kakšne so okvare pri določenih modelih.
če kupuješ rabljen avto, nikoli ne veš kaj ti bo crknilo, ker ne veš če je bivši lastnik sploh kaj vzdrževal vozilo.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

Pri kakšnih francozih in italijanih se bi vsaj jaz res še bolj bal elektronike kot pri kakšnih švabih.
Kot je že nekdo napisal. Š novih ne znajo popravit noveletnega dreveščka, kaj šele 10 let starih..

Ne drži čisto. Glavni izdelovalci elektronike (če gledamo zgoj računalnike - ECUje) so nemški Bosch & Siemens, italijanski Magnetti Marelli ter francoski Sagem. Pri tem je treba upoštevati, da imajo vse znamke avtomobilov vgrajene več ali manj vse znamke ECUjev. Tako ima lahko Nemec MagnetiMarelli, Francoz Bosch, Italijan Siemens in podobno. Med dobre spadajo Bosch in MagnettiMarelli, bolj bogi pa so Sagem ter Siemens. V globalu seveda.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ironija je, da ima Bimmer Magnetti Marelli pa vse kul dela. Alfa ima pa Bosch, je pa drek od dreka
smile-1.gif

Ste pa obsedeni s tem, kaksen tip cloveka vozi kaksen avto
hysterical-1.gif
Mene boli k... , ce vozi tisti avto, ki mi je vsec cigo, siptar, uzbekistanc, sved, turk, francoz ali brazilc.. Ce avto sede - sede.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.503
10.731
113
ne, ni res. Obleka naredi clovoka, in tudi "povej kaj vozis in povem ti kdo si".

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Bullshit.
smirk-1.gif

Se pravi so razni profesorji, dohtarji pa super inteligentni ljudje, ki zelo rado vozijo 15+ red stare kripe totalni retardi?