Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Jah glej, če že zdaj tako gledaš na denar, potem ti najvišjega registracijskega ranga res ne bi svetoval.
Ker roko na srce, če si želiš voziti tak avto, ne boš gledal ravno največjega škarta, ampak bi se po zdravi pameti odločil za premium razred (tisti BMW 7 bi bil za moje pojme skoraj idealen). Tiste lagune in podobno te kratkoročno ne bodo prišle nič ceneje, kvečjemu bi ti znale kakšno luknjo v denarnici več narediti.
Zato, če boš res vzel takšen avto, glej da se boš vsaj vozil ko gospod, ne pa da te bo ves čas strah, kdaj bo kaj crknilo.
Jaz bi na tvojem mestu gledal za čem manjšim.
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
zato pa ti prodajaš svojo V6
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2916088&show=1
kakšno naklučje
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Jah glej, če že zdaj tako gledaš na denar, potem ti najvišjega registracijskega ranga res ne bi svetoval.
Ker roko na srce, če si želiš voziti tak avto, ne boš gledal ravno največjega škarta, ampak bi se po zdravi pameti odločil za premium razred (tisti BMW 7 bi bil za moje pojme skoraj idealen). Tiste lagune in podobno te kratkoročno ne bodo prišle nič ceneje, kvečjemu bi ti znale kakšno luknjo v denarnici več narediti.
Zato, če boš res vzel takšen avto, glej da se boš vsaj vozil ko gospod, ne pa da te bo ves čas strah, kdaj bo kaj crknilo.
Jaz bi na tvojem mestu gledal za čem manjšim.
klošar, dihaj. Globoko in skoncentrirano.
Če bi pozorno prebral prispevke pred tem bi videl, da se zavedam, da je tak avto, premium ali nepremium razreda metanje denarja skozi okno. Pripravljen sem dati zanj toliko, več pa ne. In to ne pomeni, da ne bi imel več. Ker pa nimam izkušenj s takimi avti, si moram najprej kakega pogledat in se pozanimati ali tak avtomobil "vrača" kaj veselja. V nasprotnem primeru bom pozabil na vse skupaj.
In nehaj že enkrat najedat s tem premium razredom. To so preveliki avti s katerimi jaz nimam kaj počet. In ni šans, da so cenejši od ene lagune. Če razbijem samo luč, bo od sedmice gotovo precej dražja kot od lagune. Klošar, kako kaj domači Audi? Še sreča, da ni laguna. Bi moral prodat svojo Corso, da bi bilo za sprotna popravila.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Audi je super, boljši od 3/4 novih avtomobilov, ki jih imate vi na forumu.
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Audi je super, boljši od 3/4 novih avtomobilov, ki jih imate vi na forumu.
Kloško, Demerol ima mama za paciente, ne zato da ga ti zobaš prosto po prešernu.