Citat:
Uporabnik Teflon123 pravi:
Če se le da tankam pri Shellu v Lipnici na avstrijski strani ali pri agipu v Miklavžu pri Mb. Zmeraj 100 oktanski bencin.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Tudi sam raje tankam na agipu, v AT grem vedno tja tankat, čeprav je Shell bližje (šentilj tik ob meji), ampak mi je lastnik sumljiv...
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Pa še lastnik/zaposleni je nek hrvat in videt sem neko šmuglanje okoli računov, ipd...torej če goljufa davčno, dvakrat ni za rečt, da tudi goljufa pri kvaliteti goriv...
Je pa to pumpa pri starem mejnem prehodu
Citat:
Če se le da tankam pri Shellu v Lipnici na avstrijski strani ali pri agipu v Miklavžu pri Mb. Zmeraj 100 oktanski bencin.
Citat:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Tudi sam raje tankam na agipu, v AT grem vedno tja tankat, čeprav je Shell bližje (šentilj tik ob meji), ampak mi je lastnik sumljiv...
Se mi zdi da vem katero shellovo imaš v mislih v šentilju ob meji...če misliva isto je tista res še predpotopna tiste se tud jaz izogibam
Citat:
Uporabnik afroC pravi:
In dejansko daš 20 ct. več za 100 oktanov v Avstriji? Upam da imaš vsaj WRX STI.
Citat:
Uporabnik Nitroo pravi:
Uf kera solata ta tema. Evo še mij pisker.... isti k... kera firma je. Problem je v starosti črpalk. Starejša kot je, več je usedline v tanku... in starejša kot je večja je možnost da jim vdre voda v cisterno... Ekstra problematična v Lj sta Petrolovi črpalki Barje .... kjer je že nekajkrat vdrla voda insvinjarija v dizel cisterno in so potem lepo crkavale šobe. Ampak Petrol valda ni nč kriv....