Kure pod oknom

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
dokler človek tega ne vidi v živo in ne pozna vseh dejstev je vse skupaj brezvezna debata ( tako kot večina tukaj )

je pa res hudič, če se nekam preseliš, pa ti potem nekje v bližini postavijo recimo svinjski farmo. ali pa je sosednja parcela travnik/njiva na katero kmet zliva gnojnico ti pa tega seveda nisi prej vedel in tudi nič ne moreš narediti proti temu.

v naših krajih imajo recimo poleti ( najraje proti večeru , ali pa v nedeljo ) hobi kurjenja vlažne trave, tako da zasmrdijo celotno dolino za vsaj 5 ur. pa se človek lahko v rit vgrizne

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
ksz

Nimam še nove Škode
grin1.gif

Hm, ta s sosedi zna bit kar dobra. Kaj pa vem, ali se kaj zapenjajo z njim ali ne. Si ne dam dela z njimi in nič ne vem, kaj se dogaja. Čisto možno, glede na to, kakšni so nekateri... Sicer pa s kmetom nikoli nisem imel težav. Še jajca kupujem pri njemu (sedaj sicer že nekaj časa ne, ker jih dobim od stare mame). Aja, mogoče je pa to frka in me je hotel samo spomnit, da jih pridem iskat
hysterical-1.gif

Malo bom še počakal, ko pa se bo začelo toplit, pa bom skočil po kakšna jajčka tja, pa da ga povprašam kaj in kako
smile-1.gif

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Ekola. Na koncu se bo izkazalo, da je šlo le za sodoben reklamno marketingški pristop.
Ja, ja, tudi kmetje niso več tisti "zarukani hribovci", kot so svoje cajte imeli sloves.
evil.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Pa dobro no .. z mladimi kmeti se še nekaj da zmeniti .. problem so tisti stari ... nad 60, ki nič drugo celo življenje niso vidli, kot od rojstva kravam v riti samo pizde zijali, stroje imajo takšne, kakršne so imeli 30, 40 let nazaj itd ... Potem pa ti taki kmet pametuje od a do ž. Bolj mu praviš, da se pri nečem moti (kar ni povezano s kmetijstvom) bolj je on pameten.

Od tam, kjer sem jaz doma, imamo v vasi enega starega kmeta, ki ti za nič ne bo dal nič prav. Če boš mu rekel, da sred dneva sonce sveti, ti bo on rekel da ni res, ampak luna ...
Pri nas v vasi imajo eni prašičjo farmo .. nekaj čez 100 svij, ko je zunaj nizki pritisk, tak smrdi cela vas, da te srat pa scat ... ampak od tam, s kot je moja doma, tam pa imajo pišančjo farmo .. to pa je res zadnje, kar si v vasi želiš ...

Ampak hej ... zunaj in v štali smrdi ... na mizi pa zelo diši.
wink-1.gif