Kupujem "športno" uro

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Pa ne pozabi potem, ko obkljukas, sinhronizirati zadevo z uro.
smile-1.gif
Drugace pa nic posebnega track back opcija. Na terenu moti manjko triosnega kompasa, ki s kalibracijo pred turo res vodi kot je treba. Tako te znajo pa zajebati ze oblaki na nebu, da o gozdu in dezevnem vremenu ne govorim.

Recimo, da bos tezko nasel izhodiscno tocko, ko bos tri ure taval po gozdu iskal gobe in se izgubil na dezeven in oblacen dan.

Za taksne podvige si kupi kaksen star garmin 60csx, ki deluje kot svicarska ura v teh primerih. Za igranje je pa M400 super.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Torej gres na sport profiles in v vsakem profilu moras oznaciti pri "training views" - back to start.
Našel
cheer.gif

Hvala. Zdaj samo da še sprobal to čudo
wink-1.gif

Ura se laufa? Zadovoljen? Premisljujem, ce bi si jo kupil.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Citat:
Ura še laufa valda
cheer.gif
. Jaz sem izredno zadovoljen s to uro. Z moje potrebe je ura TOP. Nič viška in balasta. GPS dela OK, bluetooth na pasu tudi. V bistvu čisto ničesar ne pogrešam na uri. Mogoče edino štoparico..ampak to so že finese.
Skratka priporočam nakup

smetka

Pripravnik
24. jul 2007
332
2
18
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Citat:
Ura še laufa valda
cheer.gif
. Jaz sem izredno zadovoljen s to uro. Z moje potrebe je ura TOP. Nič viška in balasta. GPS dela OK, bluetooth na pasu tudi. V bistvu čisto ničesar ne pogrešam na uri. Mogoče edino štoparico..ampak to so že finese.
Skratka priporočam nakup

Slovenske menije ima? Mene je mal zmotil podatek ker je sam 8 ur zdržljiva baterija.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Citat:
Slovenske menije ima? Mene je mal zmotil podatek ker je sam 8 ur zdržljiva baterija.
ne slovenskih menijev nima
ne-ne-1.gif
. Baterija pa po mojih izkušnjah drži zelo dolgo. Nisem natančno meril koliko, vendar sem osebno pričakoval slabšo baterijo. Tako da sem zadovoljen na celem področju.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
8h zdrzi z vklopljenim GPS in hkrati srcnim monitorjem. Za vsakodnevno uporabo brez gps modula drzi kar nekaj casa.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
meni nekaj ne deluje sinhronizacija...ponavadi naredim sinhro preko bluetooth s telefonom, na katerem je pač polarjev app...vendar se mi zadeva ne sinhronizira s flow polarjem na spletu...še komu?

sssss

Pripravnik
5. maj 2010
211
9
18
Danes končno nov obsežen update.

Enhancements/Fixes

Stride sensor Bluetooth® Smart support. M400 is now compatible with Stride sensor Bluetooth® Smart and you can get a stride length and running cadence data for your runs.
AssistNow Offline service support. A-GPS provides data that tells your device the predicted positions of the GPS satellites. In practice this means the assisted GPS function speeds up the GPS fix in pre-training mode.
Zone Lock for Speed/Pace zones added.
Two-way sync improvements, now also current day's activity, general settings, and alarm are restored.
Count-down shorter for when you stop training recording.
New sport profiles available via Flow web service.
New training display items for manual and automatic laps available via Flow web service.
M400 resets during Phased Training started from Favorites, fixed.
M400 doesn't recognize non-wear, fixed.
Other minor bug fixes.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
zajahaj usb na normalnem pcju ali laptopu in se bo posodobilo, "pametni" telefoni so se vedno neumni.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
meni nekaj ne deluje sinhronizacija...ponavadi naredim sinhro preko bluetooth s telefonom, na katerem je pač polarjev app...vendar se mi zadeva ne sinhronizira s flow polarjem na spletu...še komu?
Pred sinhronizacijo zaženi na telefonu aplikacijo. Tudi meni drugače naenkrat ni več sinhroniziralo.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
zajahaj usb na normalnem pcju ali laptopu in se bo posodobilo, "pametni" telefoni so se vedno neumni.

Dejansko po update-u ure, niti preko USBja ni več delala sinhronizacija...sem še enkrat namestil flow na windowse, zdaj dela vse...sinhro na app, na netu se potem samo posodobi..
cheer.gif