Kupujem "športno" uro

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Če koga zanima. Sem ravno včeraj videl v Intersportu, da imajo garmin FR 110 HR (z pasom za srčni utrip) v akciji in sicer za 135 EUR.

Nekaj me zanima. Ali kdo ve, kje bi še lahko dobil novo uro Suunto observer SR. Ne delajo jih več, morda je še kje na zalogi.

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Za ljubitelje SUUNTO ur

Tukaj je ena stran z nekaterimi ugodnimi ponudbami

https://www.sportscience.eu/

Glede na to da sprejemajo paypal se mi zdijo resni.

Vkolikor ne dobim observerja bom za vectorjem pogledal. Cene vectorjev 134 EUR, z HR pa 168 EUR, kar je ugodno. Poštnina brezplačna.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik map pravi:
Če koga zanima. Sem ravno včeraj videl v Intersportu, da imajo garmin FR 110 HR (z pasom za srčni utrip) v akciji in sicer za 135 EUR.

Nekaj me zanima. Ali kdo ve, kje bi še lahko dobil novo uro Suunto observer SR. Ne delajo jih več, morda je še kje na zalogi.

Je bolje potem za par € več vzeti FR15
wink-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik map pravi:
Za ljubitelje SUUNTO ur

Tukaj je ena stran z nekaterimi ugodnimi ponudbami

https://www.sportscience.eu/

Glede na to da sprejemajo paypal se mi zdijo resni.

Vkolikor ne dobim observerja bom za vectorjem pogledal. Cene vectorjev 134 EUR, z HR pa 168 EUR, kar je ugodno. Poštnina brezplačna.

Malo pazi zaradi garancije. Kolikor vem pri nas ne priznavajo garancije na ure kupljene izven SLO... (tako sem slišal).

če te zanina ambit 2S jo prodajam ker kupujem 2-ko
wink-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik dem pravi:
A ni za štadion bolj primeren foot pod kot gps?

zmaga.gif

Za tekalne steze je skorajda primernejši footpad (sploh, če upoštevamo, da je cenejši napram GPS).
Tam (na stezi) se itak nič ne menja, vse ostaja isto
evil.gif

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Pozdravljeni

Kupujem osnovno športno uro. Ne rabi imeti vseh mogočih profesionalnih funkcij. Zanima me predvsem pulz, poraba kalorija in čas vadbe.
Nekako sem si nagledal Suunto M5 . Mi priporočate kaj drugega ali je to OK?

Dulle

Pripravnik
12. dec 2013
35
1
6
Kakšna ideja kje najugodneje kupiti Polar V800 HR? V primeru nakupa v tujini, garancija velja pri nas?

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Citat:
Kje jo boš uporabljal? Če notri je tale suunto ok. Če pa zunaj za tek, kolo, ipd, pa raje tole:

https://buy.garmin.com/sl-SI/S...prod145621.html
Zakaj bi bila Suunto dobra samo za noter? oz. zakaj bi bil Garmin boljši za zunaj? Ja OK ima GPS, kar pa mi zaradi avtonomije baterije ne odgovarja najbolj. Uro bi namreč uporabljal tudi kot normalno uro za vsak dan.
Ja tisti Ambit pa vem da je topšit zadeva..Enak problem kot pri Garminu. Na specifikacijah piše da je avtonomija 24 ur?? To mi je pa absolutno premalo za vsakdanjo uporabo. Ali pa mogoče napačno gledam oz. si napačno razlagam

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Avtonomija 24 ur velja z GPS. Kot normalna ura bi 14 dni morala zdržat. Moj suunto zdrži kot samo ura precej cajta...
Aha razumem. Saj se mi je zdelo da je tako. Vendar bi imel uro, katera bi držala kot normalne ure (1 leto).
Vem pa da z vsemi temi funkcijami katere ponuja Ambit, skoraj ne more dalj časa zdržat.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Moj suunto samo kot ura zdrži krepko čez en mesec (uradno samo 30 dni), sploh ne vem koliko.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ambit 1 sem imel (no, nisem še prodal), sedaj imam Ambit 3. Najprej sem tudi sanjal samo o višinomeru pa merilcu utripa (Suunto Vector HR), ker pa noben ni bil vodotesen za majhen denar ali pa se ni pustilo presneti reči na računalnik, sem pa rekel, kamor gre bik, gre še štrik, in vzel najboljšega. No, zdaj imam pa novo verzijo, zadovoljen, le nekam nenormalno veliko število porabljenih kalorij mi kaže.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Zdravo

Zdaj sem se zagrel še za Garmin Forerunner 210HR. Ima kdo kakšne izkušnje? Kako je z baterijo (ko uporabljaš kot uro brez GPS).

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Zdravo

Zdaj sem se zagrel še za Garmin Forerunner 210HR. Ima kdo kakšne izkušnje? Kako je z baterijo (ko uporabljaš kot uro brez GPS).

Jaz jo imam že kako leto. Meni je super, je pa ne uporabljam kot navadno uro ker ure kot take sploh ne nosim... pa se mi ni izpraznila do nule še nikoli, niti poleti v cca 2 mesecih (ko sem imel zaradi zloma mirovanje).

Priporočam.

ojanez

Fizikalc
2. sep 2007
262
30
28
Jaz že kar nekaj let uporabljam uro znamke Sigma in nimam pripomb. Nudi praktično vse funkcije, kot polar ali suunto.

Recimo Sigma PC 15 in imaš solidno uro v rangu 40 - 50 eur.