Kupujem "športno" uro

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Citat:
Uporabnik ozaz pravi:
Polar V800 ?

Sem vedel, da se splača nekaj mesecev počakati. V800 je res preveč vrhunska za moje potrebe.

V ponedeljek sem nabavil polar m400 hr, cena samo 160€ v agp pro, kranj. Take cene ne moreš dobiti niti na geizhalsu ali gunstiger.de ..

dejansko sem samo vprašal za njihovo najboljšo ceno, ki mi jo lahko ponudijo. Švabi in ostali dajo tako ceno brez pasa, v Sloveniji se brez pasa sploh ne da kupit
cheer.gif

Priporočam trgovino in model Polara...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Citat:
Uporabnik ojanez pravi:
Jaz že kar nekaj let uporabljam uro znamke Sigma in nimam pripomb. Nudi praktično vse funkcije, kot polar ali suunto.

Recimo Sigma PC 15 in imaš solidno uro v rangu 40 - 50 eur.
Do sedaj sem tudi jaz uporabljal Sigmine ure. Zadnja Sigma Onyx Pro mi je konstantno prehitevala. V tovarni so mi jo 2x zamenjali in vse tri ure so prehitevale.
Zdaj sem nabavil Suunto M5. Ko jo dobim in stestiram pa kaj več povem.

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.715
68
48
Jaz sem že decembra dobil Polar 400 brez pasu za 150 s poštnino iz nemčije.

http://www.sport-tiedje.com/de/Polar-GPS-Sportuhr-M400-HR-90051341

Prej se prijaviš na njihov newsletter in dobiš 10 evrov dobropisa, kar je ravno toliko kolikor stane poštnina... Sem jih po telefonu vprašal zakaj tako visoka za Slovenijo če je nižja za madžarsko pa ni kaj pametnega povedala. Edina črna pika. Ura drugače pri meni v dveh dneh. DHL, s sledenjem in podpisom.

EDIT: Slabo prebral. 160 s pasom? Odlična cena. Fovš, ker sam sedaj gledam še za ta H7 pas.

Nazadnje urejeno:

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Evo postal sem lastnik Polarja M400
cheer.gif
. Zdaj pa imam eno vprašanje. A se ura polni samo preko PC, ali jo lahko priklopim na 220V (tako kot telefon) preko USB kabla?

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Ja in kaj ti pomeni, če si jo dobil za tako ceno brez pasu? Vidim, da jo imajo sedaj za 161€ s pasom, torej so dražji od slovenskega prodajalca...
cool-1.gif

moja je bila 160€ s pasom, brez pasa pa baje v Sloveniji sploh ni možno dobiti
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
To je tisto s popustom? Dobra cena, dvomim, da hervis nima tega le v akciji par dni.. Se splača sedaj kupi potem

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
cheer.gif
. Zdaj pa imam eno vprašanje. A se ura polni samo preko PC, ali jo lahko priklopim na 220V (tako kot telefon) preko USB kabla?
Kaj nihče še ni probal polniti preko AC?

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Citat:
cheer.gif
Kaj nihče še ni probal polniti preko AC?

Zakaj bi bil to problem? Pač en pretvornik rabiš da ima USB in vštekaš kabel... Svojo Suunto tako polnem na dopustu
smile-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Dela s polnilcem na 220V od samsunga BP. Sem imel tega polarja nekaj casa na testu in vecinoma polnil na domaci vticnici, ker se hitreje napolni.

Si drugace zadovoljen z njim? Se nekaj glede polnjenja, ta ima se klasicen mini usb prikljucek za polnjenje za razliko od 90% teh "ur", ki imajo tiste pine in kot tak idealen za tapravi outdoor, ker ga lahko na terenu napolnis tudi preko tistih prenosnih polnilcev - baterij (powerbank ipd..) Zakon stvar! Glede na to, da je v uro vgrajena baterija kapacitete mizernih 150mAh imas z najcenejsim polnilcem za cel teden rezerve, ce cel dan laufas z vklopljenim gps.

http://www.mobilnabaterija.si/si/

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Po prvem dnevu testiranj sem zelooo zadovoljen. Celo bolj kot sem pričakoval. Tezko pa že kakšno realno oceno podam. Meni je kul ta micro USB, da ne rabiš polno polnilcev s sabo vlacit.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
omogociti jo moras v polar flow profilu. ne vem vec natancno kje, ampak saj imas faq oz. malo raziskuj... a nisi naredil profila, ker se ura itak poveze vsakic, ko jo polnis na to stran in uploada podatke.

https://flow.polar.com/

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Torej gres na sport profiles in v vsakem profilu moras oznaciti pri "training views" - back to start.