Kupovanje na www.camerabox.co.uk

Odyssey

Pripravnik
9. okt 2007
756
3
18
Jaz sem včeraj ob 9:40 nekaj naročil in doplačal za dostavo za naslednji dan. Nakar okoli 15 h popoldan dobim mail da moram poklicat njihov support. Klical sem okoli 16:20 h (hoteli so samo preveriti moj naslov in če se podatki ujemajo). Plačal sem z Viso. Do sedaj še nobenega podatka da bi moje naročilo bilo na poti !!

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.123
10
38
Kot berem se znajo zgoditi dve stvari. Kupis, dobis takoj in si ful vesel. Druga zgodba je, da jim "nagaja" live stock view in zadeve nimajo na lagerju potem si oplel. Nekaj casa te nategujejo in ce si siten zadevo resijo tako ali drugace. Ampak bojazni, da bi bil ob kes se mi zdi da ni.

Odyssey

Pripravnik
9. okt 2007
756
3
18
No včeraj so le poslali in danes že nestrpno čakam na naročene baterije in polnilec in druge malenkosti
smile-1.gif

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.363
81
48
Citat:
Uporabnik Odyssey pravi:
No včeraj so le poslali in danes že nestrpno čakam na naročene baterije in polnilec in druge malenkosti
smile-1.gif
Mogoče si že ugotovil, da boš moral kupiti adapter za vtikač, ker je angleški......

korodani

Pripravnik
12. apr 2009
147
0
16
tisti ki ste naročli stvari iz te strani, ste plačali takšno ceno kot je na strani, ali ste še plačali kakšen davek / dajatve ? ( saj koliko sem slišal, bi se naj na stvari v vrednosti več kot 20€ , plačal še neki posebni davek ?? )

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Ja pa kaj še, saj ne živimo več v časih Juge. Velika Britanija je prav tako v EU kot smo mi in ni nobenih dajatev. Če bi pa kupoval izven EU pa pri zneskih nad 22€ res poseže carina vmes.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.123
10
38
Mi lahko pove kdo koliko je placal za postnino? 7,99 kot pise na strani ali je tisto cena za UK?

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Ne kupujte preko te strani, po tednu dni so mi iz kreditne vzeli 300€ za nakupe preko Amazona ter neki hoteli v Londonu, ko berem na netu nisem osamljen primer. Ker za druge stvari ne uporabljam kreditne sem 100%, da so uporabil podatke za zlorabo.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.123
10
38
Dej ne bluzi. Ena taksna stacuna se ne bo sama po sebi blamirala in kradla ljudem kes. Nekdo je zlorabil ali preko njih ali preko tebe je pa vprasanje za koga drugega. Ampak skoraj zagotovo se lastniki/zaposleni niso spomnili, ah dejmo danes malo olupit folk. Meni so odbili toliko kot je pisalo in robo sem dobil naslednji dan. Ce bom potreboval se kaj bom od njih.

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.363
81
48
Na drugem linku, ki si ga prilepil, niso samo negativni feedbacki.
grin1.gif

drugače pa na splošno:
Osebno sem bil tudi izredno zadovoljen z nakupom kot tudi z dostavo. Do sedaj ne poznam nobenega, ki je kupoval preko spleta, da je dobil robo drugi dan dopoldan.
Ko sem kupoval preko camerabox.co.uk sem se prej dobro pozanimal glede feedbackov, ker spletne strani nisem poznal in sem se bal, da je to nateg. Potem ko sem pobrskal po netu in ugotovil, da je 50:50 "feedback"ov pozitivnih in negativnih. Večina negativnih je bila na račun, da robe niso TAKOJ dobili. Za kar sem sumil (sodeč po argumentaciji teh negativnežev), da pred nakupom ljudje se ne pozanimajo ali je artikel sploh NA ZALOGI. In ker kupijo artikel za katerega je treba čakati, je potem jok in stok. "Denar so mi vzeli, robe ni od nikjer!!"

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Zanimivo je dejstvo da nikjer nisem naročil edino preko te strani, potem pa takoj čudne transakcije iz Londona. Zanimivo...

jJack

Pripravnik
17. maj 2008
53
0
6
Pa se splača kupit fotoaparat (nikon) preko te spletne strani? Kako je z garancijo? Velja pri nas?

Odyssey

Pripravnik
9. okt 2007
756
3
18
Mene so danes poklicali iz banke da mi bodo blokirali in izdali novo viso. zgolj za preventivo, ker so bili obveščeni o sumljivih transakcijah od tega prodajalca (camerabox.co.uk) meni še hvalabogu niso nič skasirali

Lp

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.123
10
38
Jaz sem nabavil dve stvari, ena BP, pri drugi se je zavleklo za ene par dni a je bilo vse ok. Smo pa malo po bedariji jim servirali podatke o kartici, ki pa sem jo preventivno preklical, narocil novo in to je to.

Hec je, da ocitno v tej firmi nekdo (ali pa kar vsi) vidijo podatke o kartici, tudi kodo, ce jo vpises. So kolega po telefonu sprasevali po kodi in tip na drugi strani jo je vec kot ocitno vedel in zdrzdral. Kar pomeni, imajo vse kar je potrebno, da te kdo nategne. MIslim pa, da ni problem sama firma, bolj kaksen posameznik.