Nisem jezen, ampak posamezniki smetite temo z neumestnimi komentarji in nekimi linki do čisto drugega kompleta ipd., pa sodbami, da je to vredno 40 € ipd..Ok. Vidim, da si na vse zdaj jezen, ker nisi dobil odgovora "Ja, obstaja pravna podlaja. Jutr ti bo vse prnesu" Za pravne podlage vprašaj pravnike. Za kazenske zadeve policaje na prvi policijski postaji, (apollio je eden od teh)itd. Zakaj razglabljamo? Zato ker sprašuješ tukaj.
Sorodnik se bo sicer sam odločil, ampak ja, vseeno mislim, da se ni vredno peljat na drug konec Slovenije in pridt trkat nekomu na vrata, pa ga terjat, četudi maksimalno vljudno. Hitro lahko da beseda besedo, pa potem nategun prijavo na policijo, da je oškodovanec prišel njemu grozit ipd..Naj ga sorodnik osebno obišče ter se z njim lepo pogovori. Včasih lepa beseda lepo mesto najde, čeprav vem, da je tega čedalje manj.
Jaz ti nisem pisal o nobenih 40€, tako da..... Bolj pametnih bi bila pa večina tukaj in ne bi verjela nelogičnim obljubam. Ampak, se pač nočeš sprijazniti.Nisem jezen, ampak posamezniki smetite temo z neumestnimi komentarji in nekimi linki do čisto drugega kompleta ipd., pa sodbami, da je to vredno 40 € ipd..
A se ti zdi, da izpadeš bolj pameten, pa da s tem kaj pripomoreš meni ali drugim?
V bistvu nihce ne ve kaj bi ti rad, ne on.Jaz ti nisem pisal o nobenih 40€, tako da..... Bolj pametnih bi bila pa večina tukaj in ne bi verjela nelogičnim obljubam. Ampak, se pač nočeš sprijazniti.
Kot je pa že nekdo napisal, se najde tudi kakšen, ki bi verjel, da mu robo po mailu pošlje.
Ne vem več tudi kaj bi ti rad. Sprašuješ za sorodnika,ti si bil zraven, ampak odloči naj on.
Lej , bova temo zaključila.
PS: Sem ti pa dvakrat napisal, da nateguna daj po prstih, ampak, da bo težko. To sem ti napisal, ne pa o vrednostih. !!
dimenzije 175/65/14
Čak, a niso bile gor 17ke vredne 40 EUR. A to cena narašča z manjšo dimenzijo?Jest sem 14 colske prav prosil kupca če vzame s skoraj vsem profilom, vredne sigurno 100 evrov. Gratis...vesel sam da je šlo...še radio sem mu šenkal., da n eomenjam cena avta...oh sam da je šlo.
dimenzije 175/65/14
Sam sebe smešiš z dvojnimi merili, bedastimi komentarji ter površnim branjem.Prav 1 sezono vožene z vsem profilom, to je lahko tud DOT 2015 in so ble par let v garaž in pri gumah k jih kupiš moraš prvo pogledat DOT šele pol ostalo gledaš.
Feltne pa so vredne ravno kakih 60-80 evrov a ta tip bi rad 200 da mu prodajalec izroči
Na konc bomo bral da je prodajalec tožil kupca zarad izsiljevanja
Če ne bi bil površen dislektik in bi oglas vsaj prebral, bi videl, da je cena 50 € za KOS.tle maš za 50 evrov.
4 jeklena platišča, Renault Megana letnik 2007
4 jeklena platišča, Renault Megana letnik 2007 4 jeklena platišča,16 colska, stara tri leta, z gumami, kiwww.bolha.com
Na vrhu lepo z veliko piše, da je cena za kos.V opisu je komplet 4kom.