kupon za -25%

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
V sparu lahko kupis tudi gajbo pira s kuponom -25%, ceprav ni gor nobene kode za celo gajbo. V mercatorju pa to ne gre s tistim -20% kuponom.

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
ravno danes sem unovčil en kupon s popustom za piškote (40% popusta), ki sem ga dobil po e-pošti.
Sem poizkusil in si natisnil 2 kupona in vzel dvojne piškote in res sem kupil dvojne piškote
smile-1.gif

To pomeni, da bi si jih lahko natisnil 20 in kupil dvajset piškotov
smile-1.gif
Ali pa praškov, ...

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
KSZ
Tudi v Tušu lahko cel plato vzameš, pri posameznih artiklih pa celo več kos, kar pri ostalih dveh ne moreš.
Pa enkrat dobil 99 % v Sparu
smile-1.gif
, drugače 10.

Rossoner

Pripravnik
15. apr 2008
126
0
16
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
To sem enkrat doživel tudi sam. Zahteval poslovodjo, ki je zadevo potrdil in spravil čez.

Prodajalka se mi je opravičila, bila je ravno premeščena iz druge trgovine in tam po njenih besedah niso smeli jemati kuponov za 4x sixpack. Očitno nimajo neke enotne politike in je stvar v presoji poslovodje.

Tudi sicer se ne bi dovolil prepeljat žejnega čez vodo: če na kuponu ni zapisana omejitev (kaj piše po novem ne vem, vendar močno dvomim), velja za popust za vsak SKU, ki se kot tak nahaja na prodajni polici. Z drugimi besedami - za vsako EAN kodo. Ker ravno pri pivu se mi je v Sparu zgodilo, da sem pograbil vrhnji plato z 3 šestorčki, da ga pač lažje odnesem. In mi ga je enostavno potegnila čez blagajno, odčitana koda s kartona je bila za 4 šestorčke. In nato klic po zvočniku, za poseben ključ, ki omogoča stornacijo nakupa... cel zaplet. Če mi ga torej lahko zaračunajo kot en artikel, bodo tudi upoštevali popust za en artikel. Pika.
tongue-1.gif

Ok, tnx. Pri meni je klicala na oddelek pijač in je prišel tip ter razložil, da ne velja več....to je bilo lani poleti že. Je pa še en štos, ponavadi so bili ti six packi (vsaj lani poleti), cenejši od 24/1....redno ceno mislim

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
V Mercatorju, ki prodaja plin, se dobi 20%. Zdle v petek ali soboto denimo.
Tuš to izključuje, Špar pa tako verjetno sploh ne prodaja plina...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Tole o kartonih vam ne verjamem preveč, bom vprašal če mi dajo karton Milka Leo, trenutno mi te najbolj sedejo.

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Tole o kartonih vam ne verjamem preveč, bom vprašal če mi dajo karton Milka Leo, trenutno mi te najbolj sedejo.

Poročaj če dobiš
smile-1.gif

Mi imamo navodila, da ne smemo dat
smile-1.gif
Lahko koristiš na paket cukra, mleka ali pive ... (kar se na polici prodaja v kartonu)

Ostalo pa en kupon en izdelek ... če je Akcija navadna lahko tudi koristiš kupon na izdelek v akciji ... Če je akcija v kategoriji "vrnemo denar" ali "popust" kupon ne prime, oz. popusti se ne seštevajo ....

Lepo nakupovanje
zmaga.gif

(Sem pa slišal od strank, da se tu pa tam da dobit karton kakega izdelka .. samo to so govorice, ne vem če je res)