kupon za -25%

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.009
11.131
113
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Edini PS4, ki ga dobiš na -20%, je "Pivo Svetlo 4-pack".

Na kuponu namreč piše: velja v živilskih prodajalnah Mercatorja.

Vsaj tako jaz razumem zadevo
sprasujem se.gif

Hipermarketi so imeli včasih ps4, vsaj tako se je pisalo. V mbju je bolj venezulastyle policprazne na tehničnem oddelku, tu pa tam ka xbox 360.. zato sprašujem.

matej_

Guru
25. okt 2007
2.144
667
113
no vidiš da gre
smile-1.gif

p.s.: tudi ko ima mercator -20% na en izdelek, lahko kupiš cel katron mleka.

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Če ne veste lahko vsaj pri šparu vzamete, recimo celo škatlo 100g kave -notri jih je če se ne motim 47 kom. ali pa kakšen drug manjši proizvod , edino morate prositi prodajalca da vam prinese cel karton iz skladišča
wink-1.gif

Po pravilih žal to ne gre, ker je kot so napisali kupon za popust na 1 izdelek. So pa nekaj časa nazaj ... recimo leto dni, upoštevali kupone za cele pakete, samo da je bila črtna koda "za paket" gor ... Se je na veliko kupovalo, hrano za živali (konzerve), riževe in ovsene napitke, moke ..itd ...

Sedaj to ni možno, oz. bi te mogla blagajničarka obvestit da se ne da in pač računat polno ceno. (čeprav sem slišal, da se baje nekje še da dobit po tej varianti)

Tako da uradno gre kupon lahko na vsak izdelek, oz. na izdelke ki se "v paketu" prodajajo v sami trgovini, mleko, sladkor, pivo. In seveda če je izdelek v Šparu v akciji "popust takoj, oz vrnemo denar" se tam popust ne sešteva, oz. kupon ne gre gor .... lahko pa se da kupon za ostale izdelke, ki so označeni z "akcija" (torej navadna akcija, ko je cena že znižana)

Kupon za -25% se sešteva tudi s kuponom za celotni nakup ... še danes od 10-99% popusta ..tako da recimo daš kupon -25 na en izdelek in na blagajni dobiš na ta izdelek še vsaj 10% popusta ...

Včeraj sem nabavil akumulator za -25% in še -10% na celoten nakup
zmaga.gif

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.285
195
63
KSZ: Plato pira je lani šel normalno skozi, sem kar nekajkrat plato Staropramna tako nabavil.

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Jaz nabavim na kupon ponavadi večje kose mesa ali pa kokosovo mast ali olivno olje.
Včasih tudi čisto navadne stvari, ampak je večino stvari že -50% na kartico, tak da pol dam na tisto, kar ni znižano.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.009
11.131
113
Jaz sem v soboto al kdaj je ze bil nazadnje kupon -25 vzel mleko karton.

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Kaj potem gre v šparu -25% na cel plato piva recimo (ki ima s svojo kodo)? Ker za mercator lahko potrdim da gre 20% tudi na platoje...

L1nK

Pripravnik
9. avg 2014
261
1
16
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Edini PS4, ki ga dobiš na -20%, je "Pivo Svetlo 4-pack".

Na kuponu namreč piše: velja v živilskih prodajalnah Mercatorja.

Vsaj tako jaz razumem zadevo
sprasujem se.gif

Tudi večje živilske trgovine imajo oddelek tehnike
smile-1.gif

yop, in tam ga dvigneš, samo kaj, ko nima iger
bonk.gif

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Citat:
Uporabnik mimika pravi:
Kaj potem gre v šparu -25% na cel plato piva recimo (ki ima s svojo kodo)? Ker za mercator lahko potrdim da gre 20% tudi na platoje...

Gre plato ....

lahko pivo, mleko, cuker
smile-1.gif
Kar najdeš, da se na polici prodaja v paketu. (ne pa tisto kar ti prinese prodajalc iz skladišča) (Spar/Interspar)

Dvakrat sem dobil 20% na kupon (10-99%) Drugače pa 10%

Rossoner

Pripravnik
15. apr 2008
126
0
16
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Pravilo je enostavno - če ima pakunga svojo EAN kodo, gre za en izdelek in lahko uporabiš kupon.

Sem npr. spada tudi karton pira s štirimi šestorčki, čeprav je vsak šestorček zase *lahko* svoj artikel.

ta šestorček po mojih izkušnjah ne gre več skoz (na blagajni je bila zavrnitev kupona), gre pa normalen plato 24/1

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
448
83
To sem enkrat doživel tudi sam. Zahteval poslovodjo, ki je zadevo potrdil in spravil čez.

Prodajalka se mi je opravičila, bila je ravno premeščena iz druge trgovine in tam po njenih besedah niso smeli jemati kuponov za 4x sixpack. Očitno nimajo neke enotne politike in je stvar v presoji poslovodje.

Tudi sicer se ne bi dovolil prepeljat žejnega čez vodo: če na kuponu ni zapisana omejitev (kaj piše po novem ne vem, vendar močno dvomim), velja za popust za vsak SKU, ki se kot tak nahaja na prodajni polici. Z drugimi besedami - za vsako EAN kodo. Ker ravno pri pivu se mi je v Sparu zgodilo, da sem pograbil vrhnji plato z 3 šestorčki, da ga pač lažje odnesem. In mi ga je enostavno potegnila čez blagajno, odčitana koda s kartona je bila za 4 šestorčke. In nato klic po zvočniku, za poseben ključ, ki omogoča stornacijo nakupa... cel zaplet. Če mi ga torej lahko zaračunajo kot en artikel, bodo tudi upoštevali popust za en artikel. Pika.
tongue-1.gif