"kung fu" mobilniki

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

hermann

Guru
19. mar 2014
9.645
6.505
113
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Hermann, si ti že slišal za Škodo Rabid???
ne-ne-1.gif

Skoda Rabid
hermann

Samo dokazuješ, da si bolj šibek na določenih področjih.

ChinaTechTest

Pripravnik
19. jan 2015
63
0
6
Murska Sobota
www.chinatechtest.com
Jaz telefon ne testiram kakšen dan ali dva, ampak dobesedno zamenjam telefon in je potem edini, ki ga uporabljam vsaj en mesec. Vmes pa namestim in stestiram svašta, od vsakdanje uporabe, benchmarkov, iger, povezovanja,... edino fizično ga ne uničujem. Sproti zapisujem opazke, fotografiram, tudi na tek bi šel z mano in beležil pot, če ne bi imel trenutno poškodovanih reber (tako pa gre samo na sprehod).

Tudi tole zdaj pišem z Elephona G6, ki ga uporabljam čez en teden - opis pa bo še prišel, čeprav vidim, da ga je zelo podrobno nekdo na forumu opisal.

ChinaTechTest

Pripravnik
19. jan 2015
63
0
6
Murska Sobota
www.chinatechtest.com
Ne da bi vedel.
Mislim, da je najmanjša spodobna stvar (če ostajamo pod 200 dolarji) IUNI U2 in Xiaomi Redmi 1S oz. Zdaj nov Xiaomi Redmi 2, vsi 4.7 palčni. Vsaj za Xiaomija 1S vem, da ni nič manjši od 5 palčnih zadev, pa še težji je in manj zmogljiv.

Dodatek:
Jiayu g4s, mt6592, 2GB + 16GB, 4.7 col 1280*720

Nazadnje urejeno:

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kaj pa tale?
http://www.coolicool.com/stock...96?currency=EUR

130 eur iz EU, 2Gb ram, 16mio sony...

Ti si v3 testiral sicer...

Solidna cena po moje.

Na omenjenem linku komentar iz 8. jan 2015:
I paid for the item purchased one week before. On monday, you provided me a tracking number for the shipment. The tracking number shows that the item never left Germany. I called the company and they told me, that you never shipped actually the item but only provided the tracking number.
What is going on? Where is the item I purchased?

A ste tisti, ki ste kung-fu telefone naročevali iz DE skladišča, ste ga vsi dobili, ali je tudi tukaj možnost, da se naserješ ?

hermann

Guru
19. mar 2014
9.645
6.505
113
Isto se mi je zgodilo pri amazonu. Je pač malo trajalo, da so pogruntali in priznali napako. Sem se pa menil z dvema na njihovi pomoči in sem se z enim zmenil, da mi vrnejo denar, z drugim pa za nov fotkič.

In dobil sem oboje
evil.gif

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Kako lahko vem, da aparat omogoča odklep zaslona z branjem prstnega odtisa (na hitro sem prebral in nisem zasledil, da bi kdo omogočal)

oz če kdo priporoča

nekaj manjši aparat (do max 4.7" z IPS zaslonom, dobro kamero, odklep s prstnim odtisom, baterija, ki zdrži vsaj 1 dan normalne uporabe, kovinsko ohišje, samsung oblika
smile-1.gif
)

Če ni manjšega aparata pa lahko tudi 5 oz 5.5"

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Aha pogledam na slike

Sej to me še malce skrbi, da ne deluje dobro ta odklep.

Hvala

I

Izbrisan uporabnik #488

Elephone g6 je to mel, prstni sken ali simbol na ekran s prstom