"kung fu" mobilniki

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Citat:
Uporabnik Super pravi:
Kaj je neka fora pri teh kung fu-jih, da jih dosti ne podpira 900/2100 pri 3G, ampak 850/2100 in da posledično izven urbanih mest ne moreš koristit 3G (samo 2G)?

Ker je veliko trgov, ki uporabljajo te frekvence (praktično cela latinska Amerika, ZDA, Kanada). Je treba poiskat mobilca, ki je prilagojen našim frekvencam, pa ni problemov.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
No dobro tole so zadeve, ki stanejo pol Flagshipa ostalih znamk.

Ne vem, če je dobro mešat med te za 120€. Je faktor v ceni še zmaraj x3.

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
http://customstoday.com.pk/xia...phone-6-plus-5/

Vse tole samo za 329€.
smile-1.gif

ChinaTechTest

Pripravnik
19. jan 2015
63
0
6
Murska Sobota
www.chinatechtest.com
Dosti boljša in ne dosti dražja alternativa telefonu Umi C1 je Doogee DG550, sploh, ker je Umiju cena zrasla iz 100 na 120 EUR, Doogeeju pa padla iz 150 na 135 EUR.

Umi-ja sem imel par dni (podroben test še pride), enega ima sodelavec in nimam kakšnih pripomb (razen, da oblikovno ni ravno nekaj). Doogeeja sem nabavil za hčerko in dela ko šus, Antutu prek 30000, slovenski Android (Umi ga nima)! Ima tudi 16 GB notranjega pomnilnika, UMI le 8. Doogee je tudi precej lepši. 1 GB RAM-a pa ni tako velika težava, kot nekateri tu pizd... Še vedno dela vse.

Dobra zadeva je tudi iNew V3 plus, ki pa ima 2 GB RAM-a, vendar je brez slo Androida. Test sem spisal na ChinaTechTest

Mogoče je smiselni trenutno malce popčakati z nabavo, ker Kitajski sedaj na trg lansirajo telefone s 64 bitnimi procesorji (Mediatek MT6732 in MT6752) in ne kaj dosti dražje od obstoječih z MT6592.
Zaenkrat so napovedani skoraj izključno modeli s 5 in pol palčnim ekranom, recimo Meizu m1 note , Jiayu S3 ali Elephone P7000, verjetno pa bodo prišli na trg tudi taki s 5 palčnim.

sssss

Pripravnik
5. maj 2010
211
9
18
Ulefon ima mnogo modelov, vendar je na mednarodnem trgu be pro šele drugi model. Prvi je par tednov star Ulefon be one in zanj imaš precej pozitivnih rivjujev na youtube. Drugače je Ulefon delal za druge znamke, sedaj so se pa odločili da sami bolj prodrejo na trg

https://www.youtube.com/watch?v=KrVWTTbIF_w

andrej66

Pripravnik
11. nov 2014
43
5
8
Pa misliš, da bodo novi 64 bitni mtk proci toliko boljši? Ker sama 64 bitnost trenutno in vsaj v bližnji prihodnosti brez softwera zanj ne pomeni praktično nič. Kar se tiče zmogljivosti, je sicer nekaj boljša, vendar že stari mtk6592 je dobil okoli 30k v antutu - in tam tam bo novi 4 jedrni MT6732, 8 jedrni MT6752 pa bo cca 20% hitrejši, ampak seveda tudi opazno dražji. Kot si opazil na testu so lahko že mtk6592m zelo varčni in dvomim da bodo novi 64 bitni kaj dosti bolj, glede na to, da so ostali na istem 28nm proizvodnem procesu.

sssss

Pripravnik
5. maj 2010
211
9
18
64 bitni procesor naj bi bolje izkoristil šele android 5, ki ga ti prvi kitajčki napovedujejo za naslednji mesec. Sicer v propagandnih oglasih pišejo o 20% višji zmogljivosti in do 30% nižji porabi kot osem jedrni mtk6592

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.293
23
38
Murska republika
Bravo da si se priključil temo forumu in verjamem da boš doprinesel tisti manjkajoči člen ki je temu forumu manjkal in sicer osebo ki se trudi spoznati kitajske telefone in tudi obširno o njih pisati in jih testirati ter mnenja deliti , že pred dnevi sem te tel. kontaktiral za en telefon ki si ga prodajal na bolhi za nakup se nisem odločil to pa ne pomeni da se ob drugi priliki ne bom ko boš imel kak dober telefon viška po testiranju.
pred dvema mescema sem imel v lasti Huawei p7 ki me je na začetku precej navdušil po okvari in zamenjavi na servisu z novim pa prodal sem nekako skeptičen nad množico telefonov PRC izdelovalca ki dnevno prihajajo na tržišča pa vendarle menim da bom nekako našel svojega kitajca s katerim bom potešen dotlej ostajam zvest Nokii

I

Izbrisan uporabnik #488

Finta je, da moraš telefon dlje testirati, ne samo za opise.

Napake se pojavijo pri uporabi