"kung fu" mobilniki

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Sniper

Fizikalc
24. jul 2007
169
34
28
Bejž stran od ulefona. Ti povem iz lastnih izkušenj. Na papirju dobro zgleda, realnost je pa druga. Support je obupen, hardware spacan skupaj, nedodelan software, en kup bugov, ki vprašanje kdaj bodo odpravljeni... Imam ulefone bepro in je katasrofa. Kar berem na ulefone community ostali modeli niso dosti boljši. Raje glej kakšne druge kitajce.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, samo ne veš al je pro al navaden p6000

100 eur mu ponudi

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.293
23
38
Murska republika
nisem ga kontaktirak ker dejansko iščem nek model na 2 sim kartici in kot neznalec se ne vem odločiti---za nekih 200 bi šlo ---ideje prosim
17758-icon_confused.gif

nakoruzi

Pripravnik
8. mar 2008
209
0
16
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Model je že dober z manjšimi problemi z signalom wifi, in ne samo težava pri tem modelu tudi pri drugih cenejših kitajcij je to problem.

http://webcazine.com/10026/how-to-configure-wi-fi-connection-on-xiaomi-redmi/

Kje pa si to prebral, da ima težave z wifijem? Ta povezava, ki si jo prilepil je čisto isti postopek kot na iPhone-u ali pa Nokiji.

Večinoma se ljudje pritožujejo nad veliko porabo baterije, kaj drugega resnega pa nisem zasledil.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.293
23
38
Murska republika
Tudi sam sem se odloæil za nakup tega aparata Xiaomi redmi note 2.samo z 32 GB notranjega spomina, prebral sem kup recenzij in mnenj o tem aparatu prosil pa bi tudi uporabnika---nakoruzi-- če poda svoje mnenje in ugotovitve o aparatu ker ga je verjetno v tem času ko ga je naročal že dobil.
Ker sem zasledil da je naprodaj v tujini tudi model note 3 s kovinskim ohišjem in kolikor sem prebral istimi specifikacijami kot note 2 sem po dogovoru z slovenskim prodajalcem, zastopnikom v dogovoru da me obvesti kako in kaj s tem 3 modelom, morda bom kupil tega ki je note 3 bom videl.
ta dva modela --šibkejši in močnejši sta --Standard in Advanced.Kako se zove note 3 pa ne vem.

Nazadnje urejeno: