kultura domačinov

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.700
1.199
113
Titograd
Žal ljudje to vzamejo zelo osebno, z večino se takih stvari na odraslem nivoju ne moreš pogovoriti...... če je tak trdobučnež lahko doseže samo to, da se bo okrog o njem govorilo svega i svašta ter da bo pes, ko bo spet šel scat na tujo zemljo, imel še kak meter daljši štrik.

Kako tresenje s blagim električnim pastirjem bi si pes zapomnil (kaj hujšega ne odobravam), škodil mu pa ne bi prav veliko.... če že s lastnikom bolhača ne prideš skupaj. Pri mačkah je težje, ne vem ali so tolk glupe da jim je treba ene in iste stvari skozi in skozi ponavljati, ali pa so enostavno tolk samosvoje in ne hebejo žive sile.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pogovarjanje ni zaleglo. ne ob odojku, jagnjetu, pljeskah..ne ob litrih vina. to ne bom več ponavljal, ker je škoda časa. ne tebi, ne z njim.

okol tega kje se bodo otroc igral in o tvojih starših..pač ste hlapci. zakja.
kupiš x kvadratov zemlje po 140€, pa ta x ni 3000 ampak standardnih 500 do 700, 800. in potem daš gor bajto, mal stezic in ti ostane 300-500 za vse ostalo. neki je dvorrišče, k ni za igranje, neki je pa travca recimo. in zdej naj jaz teh 5 kvadratov odstopim sosedovi mački, one 3 psu, tiste 4 sprehajalcem in ciuckom..torej 10 kvadratov po 140 naj šenkam. tri povprečne slo plače!

po drugi strani pa, zakaj bi men smrdela scavnica cuckov. sam sem ravno iz tega rzaloga dal pisor in skoljko v vsak stuk. da ne bi pac one potegnil na balkonu ven, ker se mi ne da stuk nizje scat. in zakaj bi mi smrdel drek mack, zakaj bi moral to cistit in zakaj bi moral gledat kam stopim? to je moj dvorišče, pobral sem kamne, kamnčke in hočem bos z zavezanimi očmi hodt okol. hočem rit dat na tla kamor mi paše in jest roštilj.

ko bo nekaj tvoje, na vaše in mn hkrati moje boš razumel. če ne boš, si rojen za hlapca in take slovenija potrebuje.

zdej sva pa debato zaključila, ke rnisi sogovornik na isti ravni. pa brez zamere.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Mislim da nikomur nebi bilo všeč, da se serje po njegovem
smirk-1.gif
.

Če nič ne zaleže si res omisli kakšnega odganjalca mačkov in psov, ta deluje do 200m2, pač jebiga 40€ reskiraš, ampak verjetno bo pomagalo. Če to ne bo pomagalo in če ne pomaga nič, kar si zgoraj napisal potem sosedu izroči pisemce in pisni opomin, mogoče pred tožbo.

Pasjeljubci imajo raje psa kot sebe in znajo bit prav "žleht", zato se pripravi na bumerang.

Jaz tudi nebi dovolila da je moja parcela skret za živali...

P.s.: mogoče kakšna koristna informacija

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
no končno pametna beseda.

ampak lej. sosedu sem anreidl 10k posla, pa še 10k ga čaka..a ne razume, da lahko maček zjebe vse. un drug pa da ccuek.

to so ljudje..obsedeni s temi stirinozci. kupiovat odganjalce mi je mim.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
pozabi vse ostalo, kaj si mu pomagal, naredil... tega on ne vidi, ker ne more razumet da ti, ne da ne maraš njegovega psa/mačka, ampak nočeš da serje po tvoji parceli... ker misli da če mu zrihtaš posel, da ga imaš "rad" in da lahko dela vse ker sta itak "frenda".

iz tega lahko potegneš tudi to da drugemu karkoli rihtat in se za drugega karkoli matrat... lej, se ne splača, naj se znajde sam... ker ljudje tega itak ne spoštujejo in cenijo.

dobr lej, zamiži teh 40€, ker slabše ne more bit, lahko pa ti koristi... račun pa izstavit sosedu
aplauz.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Pripravi mačka do tega, da ti bo prišel v garažo.

Potem je rešitev na dlani.

Što oči ne vide, srce ne pati, ali kako že pravite...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hm... pa ne vem jest, kakšne mate to ljudi okoli sebe. Če bi meni nekdo rekel, da naj psa peljem mimo njegove bajte na kratkem, bi seveda ga. Pa ne zarad strahu pred tožbo, al pa strupom al pa čemerkoli. Ampak zaradi nekih osnovnih manir....

Kakorkoli, očitno imaš premaknjene sosede. A s tablico (Ne vodi psa na moje posestvo, da ščije tukaj, po moji posestvi) si že probal???

Glede najinih nivojev, se morem pa kar strinjat ja. Nikoli ne bova na istem. Jest nižje ne morem. žal.
wink-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
hm... pa ne vem jest, kakšne mate to ljudi okoli sebe. Če bi meni nekdo rekel, da naj psa peljem mimo njegove bajte na kratkem, bi seveda ga. Pa ne zarad strahu pred tožbo, al pa strupom al pa čemerkoli. Ampak zaradi nekih osnovnih manir....
Ne sodi drugih ljudi po sebi, ker boš večkrat razočaran. Če bi se dalo s teboj normalno dogovoriti, ni nujno, da je z drugimi enako.
Na svetu imaš vse vrste budal.