kultura domačinov

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
kaj je problem? poščij se jim pred vrata sej bodo zakapiral prej al slej ko jim bo skos bl smrdel...
če to da si jim parkrat lepo reku ne zaleže se gre pa na malo grši način...
sej ni nobene potrebe po zidanju zidu alpa kej fizičnega
smile-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
kaj je problem? poščij se jim pred vrata sej bodo zakapiral prej al slej ko jim bo skos bl smrdel...
če to da si jim parkrat lepo reku ne zaleže se gre pa na malo grši način...
sej ni nobene potrebe po zidanju zidu alpa kej fizičnega
smile-1.gif

kaj da ne, naj zgradi zid pa gor NATO žico, za slednjo ti garantiram, da ustavi vsako živad, ki bi plezala čez zid, pa še veliko večino sosedov...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
s sosedom se že govoril, večkrat. ne zaleže.

drugi del tvojega prispevka. dej mi naslov. se pridem sam poscat pred vrata. obljubim, da tudi 2 deci ne bom odtočil.

med travnikom okoli hiše in vhodom je velika razlika. to verjetno veš?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Postavi tam el. pastirja, tako da ga ne bo ravno očitno videti. Ti je že eden prej to svetoval. Pes ne bo tam več scal, pa če ga gazda zanalašč tja pripelje! Samo nič razglabljati z nikomer!

Pa še odnos boš ohranil, kajne! Saj žival ni nič kriva.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a sem ajz rekel travnik, ali sem rekel
dvorišče kjer dnevno odlagam zadeve na tla..torej direkt v scavnico
in pa dvorišče za hišo..to je en tak čudežno mali plac, 300 kvadratov, kjer se otroc igrajo.

oboje je primerljivo z vhodom.

jest ne vem, sam a ste res taku [censored] hlapci, da nikjer in nikoli ne znate ščiti svoje. začneš na pragu, nadaljuješ pri dvorišnih vratih in vse tako do državne meje. ni mi jasn kako ste tok hlapčevski. sam neki bi se menil, pogovarjal, dogovarjal..in se čudim kako žabarji dolencem privoščijo cigote, primorcem makaronarje in terminale. jebena dežela hrustančnikov. redki so trdni v svojih načelih in zastopanju svojega.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
No, pa še ena malo bolj konstruktivna, ko se že ukvarjam s podobnim problemom
wink-1.gif

klik
So pa tile ščenetarji res butasti. Jaz sem že izrazil nestrinjanje s tem, da mi pes vsak dan ščije na vhod pa me je tip samo bebavo gledal...
stupid-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.622
1.145
113
Titograd
Vrži drek pred vrata, pozvoni in reči da boš čisto vsak gram dreka vrgel pred vrata ali nabiralnik. Morš bit ded za to, ampak če to ne vžge, potem si ga najebal.

Pasjeljubci...... glup narod, za katerega je pes bolj svet kot krava v Indiji
bonk.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.759
6.528
113
"Odganjalnik psov in mačk" (št. izdelka: 619815) prodaja tudi Conrad - 34,75 EUR z DDV. Domet je 7m. Izgleda pa tako, da ko se maček / pes približa se sproži piskanje in žival hitro teče mimo, potem pa malo naprej opravi svojo potrebo.
crazy1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
No, pa še ena malo bolj konstruktivna, ko se že ukvarjam s podobnim problemom
wink-1.gif

klik
So pa tile ščenetarji res butasti. Jaz sem že izrazil nestrinjanje s tem, da mi pes vsak dan ščije na vhod pa me je tip samo bebavo gledal...
stupid-1.gif

Ko vodiš bebasto blažen izraz na obrazu lastnika psa, ko je govora o njegovem cucku, ti je lahko le jasno, da pri njem ne boš čisto nič dosegel...pač neka posebna vrsta bolnikov

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Boš dal za enga odojka, prpeljem svoje "jarane", če bo dost konkretne pijače in hrane ti domačo žival pripravimo po želji, nekaj sosedov pa se ti bo zahavlilo, da so lahko bili tvoji sosedje. Cigu migu muziku imamo na trdem disku.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
To se ti maščuje, ker ne povabiš na oddojka.

Lepo sem ti rekel, da imam stvar s križcem. Meni sosedovi mački ne delajo več problemov.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.056
6.255
113
blizu močvirne prestolnice
Softi, OK dost heca poslušaj nima veze če si južni, še enkrat opomni soseda, če ne zaleže zagrozi z policijo, če pa še to ne bo uspelo pri bukovih sosedih jim pa zagrozi z sodiščem. Maček ti ne naredi nič škode ampak pes je pa res svinakar.