Zupanci so vredu, mamo tudi mi kuhinjo in aparate že 5 let. Selnice pa na gorenjskem ni, so iz Dolenje vasi.mizarstvo zupanc, selnica na gorenjskem..vzel pri njih kuhinjo + aparate
aja mrbti je trgovina v tistih koncih, vsekakor se strinjam s taboZupanci so vredu, mamo tudi mi kuhinjo in aparate že 5 let. Selnice pa na gorenjskem ni, so iz Dolenje vasi.
Sem šla na njihovo stran (Zupanc), delajo bolj uber moderne. Rabim malo bolj klasično-moderno, mogoče celo retro. Hvala vseeno za pomoč.
ja za gešenk, zakaj?Ejga primorac...a so ti kavni aparat tudi dali s kuhinjo?
No tole pač ni res. Mnogi ali pa kar vsi mizarji so "leseni" in pojma nimajo kaj jim razlagaš in želiš. Sploh, če imaš kakšno željo izven njihovih in standardnih okvirjev. To so pač rokodelci in ne oblikovalci, ki bi se spoznali na dizajn, sploh pa na dizajne različnih obdobij in trendov. Tudi na praktičnost uporabe kuhinje se ne spoznajo, vse kar je znajo narediti čisto navadne omare s policami in vrati. Imam nekaj izkušenj, ko sem rabil samo nekaj manjših stvari za kuhinjo narediti pa nikakor niso dojeli kaj želim, oziroma so me prepričevali, da tako pač nihče nima in zakaj si jaz tako želim...v glavnem zaplankani bedaki. Prijatelj je dal delati celotno kuhinjo mizarju v retro stilu in točno povedal in pokazal kaj želi..končni izdelek katastrofa, pač navadna poceni kuhinja, kot 1000 drugih pa še nepraktična izvedba.... Računal pa 2 x več, ker je kakor izven standarda.Vsak mizar ti bo naredil, kar bos zelela. Kaj da na spletno stran in katalog, je pac to, kar je trenutno aktualno...
Ravno zato sprašujem.No tole pač ni res. Mnogi ali pa kar vsi mizarji so "leseni" in pojma nimajo kaj jim razlagaš in želiš. Sploh, če imaš kakšno željo izven njihovih in standardnih okvirjev. To so pač rokodelci in ne oblikovalci, ki bi se spoznali na dizajn, sploh pa na dizajne različnih obdobij in trendov. Tudi na praktičnost uporabe kuhinje se ne spoznajo, vse kar je znajo narediti čisto navadne omare s policami in vrati. Imam nekaj izkušenj, ko sem rabil samo nekaj manjših stvari za kuhinjo narediti pa nikakor niso dojeli kaj želim, oziroma so me prepričevali, da tako pač nihče nima in zakaj si jaz tako želim...v glavnem zaplankani bedaki. Prijatelj je dal delati celotno kuhinjo mizarju v retro stilu in točno povedal in pokazal kaj želi..končni izdelek katastrofa, pač navadna poceni kuhinja, kot 1000 drugih pa še nepraktična izvedba.... Računal pa 2 x več, ker je kakor izven standarda.
Ali obstaja se kaj cetrtega?. Rabim malo bolj klasično-moderno, mogoče celo retro.
Ko so že ravno DanKuchen omenjeni...vem, da je že skoraj klišejsko, ampak mi jih krepko priporočamo.Če imaš dinar imaš Peklenk.a, potem opcija Dan Kuchen (imajo več salonov po Sloveniji),..