Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
ne štekam, kaj želite povedati s temi fotkami - ja, zahod precej jasno in glasno podpira opozicijo:
![]()
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Ehm, odgovor nima veze z vprašanjem.
Tega ni rekel pa nihče - rekel sem, da je razumljivo, da se ZDA, EU in Rusija vmešavajo. Prav tako bi, če bi živel v Ukrajini, raje videl, da se država približa EU kot pa Putinu. Vendar je to stvar Ukrajincev in referenduma, ki ga Janukovič ni želel sklicati.Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
To, da govorite, naj se Rusija ne vmešava v notranje zadeve suverene države, med tem, ko to počne USA, je to ok.
No, dvomljive so tudi osebe na moji fotki - v visoki politiki dveh velesil ne boš našel Mati Tereze. Ja, moja fotka je bila posneta po tem, ko je Janukovič dal na čevelj EU in obiskal Putina. Tvoje fotke so bile posnete med, mislim da decembrskim, obiskom delegacije ZDA v Ukrajini.Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:Mimogrede, moji fotki prikazujeta dvomljivi osebi, to sta ista podsektretarka, katere so ujeli prisluhe, ki so bili škandalozni, McCain je pa itak eden največjih razdiralcev tujih držav, tvoja fotka mi pa deluje kot uradna fotka meddržavnega obiska dveh predsednikov držav.
Osebno sem v Siriji zagovarjal poseg UN - Rusija je naredila enako stvar kot ZDA - država je v razsulu, umrlo je na tisoče ljudi.Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:Mimogrede, v Siriji se je McCain srečeval s pripadniki Al Quaide in jim dajal podporo, na zgornji fotki pa je z osebo, ki vodi nacistično stranko v Ukrajini.
Absolutno se strinjam - zanimiva bi bila že obratna situacija: da bi Rusija pošiljala delegacije v Mehiko, medtem ko bi tam potekala vstaja/revolucija. Ampak tu ni kaj, ZDA so daleč najvplivnejša država na svetu in temu primerna je raven vmešavanja.Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
2. Se strinjam. Oboji imajo interese. Ampak ni mi všeč, ko nekateri govorijo, naj se Rusija ne vmešava v notranje zadeve suverene države, med tem ko pa se pokaže, da to tudi USA počne, je pa ok, češ saj se Rusi tudi. Upam, da razumeš, kaj hočem povedati.
No samo Krim je dejansko ruski. Ukrajini so ga bolj kot ne "posodili"Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Če Rusom v Krimu Ukrajina ne paše, se lahko preselijo v Rusijo. Zasedba Krima je čisto neutemeljena iz strani Rusije, ki jasno kaže, da želi le ozemlje in pokazat mišice.
Tvoja napoved bi znala bit pravilna, vprašanje je le, kako se bodo s tem strinjali ostali interesenti.
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
ksz
Podpiram rusko zasedbo Krima.
Ukrajina je ena total Texas država, kjer so oblast prevzeli neki čudni gangsterski EU podrepniki.
Rusiji tega ni treba gledat v svojem dvorišču in ima pravico zaščitit svoje ljudi tam.
Moja napoved je, da bo Rusija vojaško zasedla celo vzhodno Ukrajino.
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
To je realno stanje v Ukrajini, kjer se da za nekaj sto eur kupit čisto vse od vsakega.