Križarska vojska v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.134
4.106
113
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
ne štekam, kaj želite povedati s temi fotkami - ja, zahod precej jasno in glasno podpira opozicijo:
big.jpg

To, da govorite, naj se Rusija ne vmešava v notranje zadeve suverene države, med tem, ko to počne USA, je to ok.

Moji fotki prikazujeta dvomljivi osebi, to sta ista podsektretarka, katere so ujeli prisluhe, ki so bili škandalozni, McCain je pa itak eden največjih razdiralcev tujih držav, tvoja fotka mi pa deluje kot uradna fotka meddržavnega obiska dveh predsednikov držav.

Mimogrede, v Siriji se je McCain srečeval s pripadniki Al Quaide in jim dajal podporo, na zgornji fotki pa je z osebo (in Nulandova tudi), ki vodi nacistično stranko v Ukrajini.

Nazadnje urejeno:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.134
4.106
113
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Ehm, odgovor nima veze z vprašanjem.

Moj odgovor je popolnoma na mestu tvojemu vprašanju. Razen, če misliš, da ti moč nasilja daje kakšno legalno pravico.

Mimogrede, na moje vprašanje si odgovoril z vprašanjem.

Nazadnje urejeno:

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
To, da govorite, naj se Rusija ne vmešava v notranje zadeve suverene države, med tem, ko to počne USA, je to ok.
Tega ni rekel pa nihče - rekel sem, da je razumljivo, da se ZDA, EU in Rusija vmešavajo. Prav tako bi, če bi živel v Ukrajini, raje videl, da se država približa EU kot pa Putinu. Vendar je to stvar Ukrajincev in referenduma, ki ga Janukovič ni želel sklicati.
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:Mimogrede, moji fotki prikazujeta dvomljivi osebi, to sta ista podsektretarka, katere so ujeli prisluhe, ki so bili škandalozni, McCain je pa itak eden največjih razdiralcev tujih držav, tvoja fotka mi pa deluje kot uradna fotka meddržavnega obiska dveh predsednikov držav.
No, dvomljive so tudi osebe na moji fotki - v visoki politiki dveh velesil ne boš našel Mati Tereze. Ja, moja fotka je bila posneta po tem, ko je Janukovič dal na čevelj EU in obiskal Putina. Tvoje fotke so bile posnete med, mislim da decembrskim, obiskom delegacije ZDA v Ukrajini.
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:Mimogrede, v Siriji se je McCain srečeval s pripadniki Al Quaide in jim dajal podporo, na zgornji fotki pa je z osebo, ki vodi nacistično stranko v Ukrajini.
Osebno sem v Siriji zagovarjal poseg UN - Rusija je naredila enako stvar kot ZDA - država je v razsulu, umrlo je na tisoče ljudi.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.134
4.106
113
1. Se strinjam.
2. Se strinjam. Oboji imajo interese. Ampak ni mi všeč, ko nekateri govorijo, naj se Rusija ne vmešava v notranje zadeve suverene države, med tem ko pa se pokaže, da to tudi USA počne, je pa ok, češ saj se Rusi tudi. Upam, da razumeš, kaj hočem povedati.
3. Sej UN so bili v Siriji. To je bilo ok. Kar ni bilo ok je bilo enostranska podpora USA Al Quaidi in želja po vojaškem posredovanju USA v Siriji z napadi na samo eno stran v konfliktu, med tem ko so podirali iste mudžahide, ki so etnično čistili naselja.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Španci so se razpisali že prejšnji mesec, ko je bilo več govora o odcepitvi Škotske - nein, nein, nein. Najbrž so zdaj podobnega mnenja.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
2. Se strinjam. Oboji imajo interese. Ampak ni mi všeč, ko nekateri govorijo, naj se Rusija ne vmešava v notranje zadeve suverene države, med tem ko pa se pokaže, da to tudi USA počne, je pa ok, češ saj se Rusi tudi. Upam, da razumeš, kaj hočem povedati.
Absolutno se strinjam - zanimiva bi bila že obratna situacija: da bi Rusija pošiljala delegacije v Mehiko, medtem ko bi tam potekala vstaja/revolucija. Ampak tu ni kaj, ZDA so daleč najvplivnejša država na svetu in temu primerna je raven vmešavanja.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.299
-8.937
113
Če je za verjeti raznim xyz virom, naj bi se v Melitopol, Yevpatoria, Mariupol, Odessa, Karkov, Donetsk že prikotalili Rusi.
DYlA7tY.jpg

Pa še protest proti EU v Harakovu, kjer so majdanci potegnili ta kratko.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
ksz

Podpiram rusko zasedbo Krima.

Ukrajina je ena total Texas država, kjer so oblast prevzeli neki čudni gangsterski EU podrepniki.

Rusiji tega ni treba gledat v svojem dvorišču in ima pravico zaščitit svoje ljudi tam.

Moja napoved je, da bo Rusija vojaško zasedla celo vzhodno Ukrajino.

B81

22. jul 2007
38.244
11.351
113
Vodja RTG v bolnišnici v Uzhgorodu ima 300 eur plače (žena posl.partnerja iz Ukrajine)
Če podjetje propade, ne dobiš nič od nikogar (države).

To je realno stanje v Ukrajini, kjer se da za nekaj sto eur kupit čisto vse od vsakega.

Če Rusom v Krimu Ukrajina ne paše, se lahko preselijo v Rusijo. Zasedba Krima je čisto neutemeljena iz strani Rusije, ki jasno kaže, da želi le ozemlje in pokazat mišice.
Tvoja napoved bi znala bit pravilna, vprašanje je le, kako se bodo s tem strinjali ostali interesenti.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.644
7.105
113
Kličko suče jezik

•Vitalij Kličko je pozval ukrajinski parlament, naj razglasi splošno mobilizacijo. Kličko je odločitev Moskve, da odobri uporabo ruskih enot na ozemlju Ukrajine, označil za začetek napada Rusije na Ukrajino.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.299
-8.937
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Če Rusom v Krimu Ukrajina ne paše, se lahko preselijo v Rusijo. Zasedba Krima je čisto neutemeljena iz strani Rusije, ki jasno kaže, da želi le ozemlje in pokazat mišice.
Tvoja napoved bi znala bit pravilna, vprašanje je le, kako se bodo s tem strinjali ostali interesenti.
No samo Krim je dejansko ruski. Ukrajini so ga bolj kot ne "posodili"

13. jul 2011
2.677
626
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
ksz

Podpiram rusko zasedbo Krima.

Ukrajina je ena total Texas država, kjer so oblast prevzeli neki čudni gangsterski EU podrepniki.

Rusiji tega ni treba gledat v svojem dvorišču in ima pravico zaščitit svoje ljudi tam.

Moja napoved je, da bo Rusija vojaško zasedla celo vzhodno Ukrajino.

Jugoslavija je ena taka texas država, kjer se streljajo v parlamentu in izvajajo atentate na kralja, zato podpiram nemško zasedbo Štajerske in Gorenjske, italijansko zasedbo Notranjske, Ljubljane in Dolenjske ter madžarsko zasedbo Prekmurja.

Zamislite se malo, kakšne kvasite.
Še enkrat, tukaj ne gre za vzhod in zahod ampak za obstoj malega proti velikemu.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Denis pravi:

To je realno stanje v Ukrajini, kjer se da za nekaj sto eur kupit čisto vse od vsakega.

To je realno stanje države, ki od 91 ne ve, kaj bi sama s sabo in je obstala med dvema poloma kot cenena prostitutka.

Sej bodo kmalu čutili, kolk se jim splača lezt v rit EU, ko jim bo Rusija izstavila račun za plin, ki so ga do sedaj plačevali po znižani ceni.

Da ne govorimo o Ukrajincih, ki delajo v Rusiji.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.