Kriza in recesija

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Tam sem prisiljen jest točno 6x na leto ko imamo inventuro in smo 6 dni zaprti v centralno skladišče in pač pojemo ko pripeljejo in res ni casa za ven. Vsakič se pol tepemo za sekret. Do sedaj je bilo mogoce 2x užitno. Tko da me tam prostovoljno ne vidiš, so sicer mel taglavni ideje, da bi nam prepovedal izhode, ker se je Sodexo pritoževal da nima prometa, pa ni šlo. Kofe zjutri majo pa vrhunski. Eni pa pohvaljo, men sicer ni jasno kaj, ampak sto ljudi sto čudi.
o ti revček. si pomislil da bi tiste 6x nekaj sabo prinesel? aja, raje jamrajmo in brihtoliramo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
41.996
5.631
113
Saj je samo povedal svoje mnenje o Sodexo ki ga je opazil....moramo zapenjat na vsakem vogalu?

• Všeč mi je
Reactions: 8888

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
sem mu samo povedal da mu ni treba tam tudi tiste 6x ne jest če pretirava v tako smer da se "tepejo za skret". normalen človek takega sranja potem ne je tudi tiste 6x na leto ne.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Če ni užitno pač ne ješ. 6x letno se pač znajdeš senvič ali kaj od doma za pogret.
Sam.ne eni morte delat dramo.

• Všeč mi je
Reactions: cappy

tomi

Guru
1. sep 2007
18.470
9.784
113
40
MB
Drugace ma pa sodexo “pakete”

Za vstopnega pac zgleda da tezko kaj uzitnega naredijo.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.657
9.462
113
Sej lohk špagete skuhaš brez štroma zadnje 3 minute. Če misliš da bo kaj pomagalo, kar izvoli. Zakaj bi šparal s štromom, a ga manjka? Na 19 stopinj se lohk komot ogrevaš, noben ti ne preprečuje.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.777
6.452
113
Upam, da bo, ko bo potrebno, ce bo... Da ne bo tako kot s sekret papirjem med korono. Je bil v avstraliji problem, ga je potem cela evropa pa amerika kupovala. Ali pa kvas. Grem staviti, da je folk, ki je pokupil vse vrecke v stacuni, pa se vedno ima vse v omari.

Ce bo pa treba, bodo pa malo sem pa tja odklopili. Saj se ve, da pri nas z apeli nikamor ne prides. Od drugih zahtevamo, da se na pol dajo, da se nam ne bo treba niti kancek prilagoditi. Taki smo in to je pac treba imeti v oziru pri "ukrepih".

• Všeč mi je
Reactions: sad

sad

Guru
24. avg 2007
21.009
9.651
113
Upam, da bo, ko bo potrebno, ce bo... Da ne bo tako kot s sekret papirjem med korono. Je bil v avstraliji problem, ga je potem cela evropa pa amerika kupovala. Ali pa kvas. Grem staviti, da je folk, ki je pokupil vse vrecke v stacuni, pa se vedno ima vse v omari.

Ce bo pa treba, bodo pa malo sem pa tja odklopili. Saj se ve, da pri nas z apeli nikamor ne prides. Od drugih zahtevamo, da se na pol dajo, da se nam ne bo treba niti kancek prilagoditi. Taki smo in to je pac treba imeti v oziru pri "ukrepih".
Jaz POČASI polnim klet. Ker za sekret papir in ostala osnovna živila res ne bi stal v vrsti.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.472
5.001
113
Zato, ker je varčevanje škodljivo za BDP. Ko pa pade BDP, se nabere manj davkov in država je med vsemi "podjetji" daleč najmanj prilagodljiva. Ne zna nižati odlivov in racionalizirati poslovanja, nižati števila zaposlenih, optimirati izdatkov za plače ... Če padejo prilivi v proračun, bo težko sranje.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.249
6.085
113
Banane so, ampak v Mercatorju trenutno po 1,59 EUR. Se pa dobijo drugje po 0,99 EUR.