Ne verjamem, cene nikoli ne padejo ko enkrat zrastejo.
To je bilo zato, ker so se te ustrašili Če si bil v tisti gostilni, ki je ob stari cesti proti Poljanski dolini ja tista ima odlične malice pa ogromne porcije. Lansko leto so imeli kakšen teden dni zaprto,ker jo je zalilo, je pa stara stvar, ni za kravatarje.Na področju malic cene padajo. Danes jedel za 6,5eur toplo malico v sneberjah. v Škofji Loki za 7.2... od prejšnjih 8 in gor EUR je to zanimivo Poceni...
Povejta za katero gostilno gre, da se enkrat ustavim na malci. Da uskladimo ceneTo je bilo zato, ker so se te ustrašili Če si bil v tisti gostilni, ki je ob stari cesti proti Poljanski dolini ja tista ima odlične malice pa ogromne porcije. Lansko leto so imeli kakšen teden dni zaprto,ker jo je zalilo, je pa stara stvar, ni za kravatarje.
Ne verjamem, cene nikoli ne padejo ko enkrat zrastejo.
To so zdaj odkrili napoletana testo in iz pice naredili mišelinovo sprdačino.Tudi jaz sem to opazil - cene pic v bližnji piceriji pri nas so šle že na 13 eur za standardno, sedaj je nazaj na 10,50.... folku se je že mal neumno zdel, sploh za kraj, kot je naš, ko je izven sezone promet bolj kot ne žalost...
Ja veš da. Za deflacijo si že slišal? Ceno lahko komot spustijo tisti, ki so bili zadnje 2 leti malo preveč požrešni in jim je zdaj povpraševanje padlo. Pogosto pa se ta spust cene zapakira v popust.
Tudi jaz sem to opazil - cene pic v bližnji piceriji pri nas so šle že na 13 eur za standardno, sedaj je nazaj na 10,50.... folku se je že mal neumno zdel, sploh za kraj, kot je naš, ko je izven sezone promet bolj kot ne žalost...
Kar se tiče izvajalcev ali gradbincev (gradnja hiše) so za letos po večini že vsi zasedeni. Z enim sem se pogovarjal, ki sicer dela bolj adaptacije, je rekel , da ima že za naslednje leto naročila. Tako, da tukaj še ni videti kake krize v kratkem (vsaj za osrednjeslovenski konec).
mogoče zaradi straha pred padcem cen?Zakaj pa potem nočejo graditi več?
Število gradbenih dovoljenj za gradnjo stanovanj v večstanovanjskih stavbah padlo za 44 odstotkov
V osrednjeslovenski regiji je število gradbenih dovoljenj na mesečni ravni spet padlo pod 100
Kaj pomeni manj gradbenih dovoljenj za cene stanovanj
V zadnjih letih se je število gradbenih dovoljenj v osrednjeslovenski regiji močno povečalo. Podatki za letošnje prve tri mesece pa spet kažejo na upad.si.bloombergadria.com
Ker se ne znajo zdilati. Če se gradbeniki pustijo nategovati dobaviteljem materiala potem pa res ne vem več.Gredo pa cene dela in materiala gor.
problem ko je treba vec racunov naekrat met v glavi a?
.
Dolgoročno je pa ceglarska scena zelo v jebi. Demografija v Sloveniji in na zahodu je v riti.