Se mi zdi da je kripto še najmanj predvidljiv. Zelo malo alfa strategij se najde pa se te nimajo nekega visokega izkoristka na dolgi rokStrokovnjaki za vse smeri razen gor in dol.
Se mi zdi da je kripto še najmanj predvidljiv. Zelo malo alfa strategij se najde pa se te nimajo nekega visokega izkoristka na dolgi rokStrokovnjaki za vse smeri razen gor in dol.
Če ne bi imel rad sivih las pri 35ih, pač eno leto kupuj, potem čez 2 leti prodaj in eno leto čakaj![]()
Če ne bi imel rad sivih las pri 35ih, pač eno leto kupuj, potem čez 2 leti prodaj in eno leto čakaj![]()
Dobra odločitev. Potrpežljivost je ena od ključnih lastnosti dobrega trgovalca. Ena glavnih napak neizkušenih trgovalcev sta FOMO na in FUD.Na zalost sem spoznal, da za trgovanje sam nimam zivcev in discipline haha. Boljse da vlozim kot pa da poskusam sam, doslej so bili samo minusi...
Verjetno ja. Za Bitstamp konkretno ne morem govorit, ker ga nikoli nisem uporabljal, je pa večinoma tako, da ti preostala sredstva ob zaprtju nakažejo na tvoj povezan bančni račun.ksz
Zaprla sem račun na Bitstampu. Pred tem sem prenesla kripto kar sem imela gor na drug račun. Na Bitstamp računu je pred zaprtjem bilo še cca 3 USD. Ko sem sledila njihovem postopku zaprtja računa, pa mi čisto nikjer ni omenilo, da še vedno imam kakšna sredstva gor. Me prav zanima, a bi torej zaprli račun tudi če bi imela kaj več gor?
ksz
Zaprla sem račun na Bitstampu. Pred tem sem prenesla kripto kar sem imela gor na drug račun. Na Bitstamp računu je pred zaprtjem bilo še cca 3 USD. Ko sem sledila njihovem postopku zaprtja računa, pa mi čisto nikjer ni omenilo, da še vedno imam kakšna sredstva gor. Me prav zanima, a bi torej zaprli račun tudi če bi imela kaj več gor?
Ma na Kraken. Isto sranje, IMHO. Samo RobinHood mi ni všeč.Kam si prenesla? Kaj je narobe z robinhoodom. Ne provociram, sprašujem. S tem se nikdar nisem kaj dosti ukvarjala. Imam pac bitstamp od zacetka in okoli tega nikdar nisem kaj dosti casa zgubljala
Dobra odločitev. Potrpežljivost je ena od ključnih lastnosti dobrega trgovalca. Ena glavnih napak neizkušenih trgovalcev sta FOMO na in FUD.
Druga pogosta pa je sledenje "strokovnjakom" na družbenih omrežjih. Dejansko je večina njih influencerjev, ki gledajo le na svojo korist.
Mi je pa zanimivo, da imamo o influencerjih na drugih področjih večinoma negativno mnenje, v kriptu so pa to strokovnjaki, ki jim slepo zaupamo.
Kaj je narobe z robinhoodom? Kaka varnostna tezava alo pac subjektivna averzija?