Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

sousis

Guru
16. nov 2019
1.968
1.353
113
Bitstamp mi je poslal mail, da bo kmalu dosegljiv samo preko aplikacije RobinHood. Ne maram RobinHooda. Kaj so mi druge opcije za držat nekaj malega BTC in trade 2-3x na leto? Sicer bi si želela, da je čim bolj enostaven uporabniški vmesnik, cause I ain't got time for this za odkrivat vse opcije in nastavitve, ampak mislim da bo bolj pomembno, da ima primerno infrastrukturo in zaščito, da jih ne shekajo vsake toliko.

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.695
9.793
113
Zdaj ne vem, koliko imas tega, ampak jaz sem si trezorja nabavila in ni na menjalnicah nic. Je pa res da so sitni ko sto mater zdaj s tem kyc ali kaj je, das nazaj, pa dokazujes od kod je...

B81

22. jul 2007
40.616
13.151
113
Bitstamp mi je poslal mail, da bo kmalu dosegljiv samo preko aplikacije RobinHood. Ne maram RobinHooda. Kaj so mi druge opcije za držat nekaj malega BTC in trade 2-3x na leto? Sicer bi si želela, da je čim bolj enostaven uporabniški vmesnik, cause I ain't got time for this za odkrivat vse opcije in nastavitve, ampak mislim da bo bolj pomembno, da ima primerno infrastrukturo in zaščito, da jih ne shekajo vsake toliko.
Bybit, OKX...ce mislis trejdat kaj...za drobiz imas CEX, za malo vec pa cold wallete..