Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

sousis

Guru
16. nov 2019
1.968
1.353
113
Bitstamp mi je poslal mail, da bo kmalu dosegljiv samo preko aplikacije RobinHood. Ne maram RobinHooda. Kaj so mi druge opcije za držat nekaj malega BTC in trade 2-3x na leto? Sicer bi si želela, da je čim bolj enostaven uporabniški vmesnik, cause I ain't got time for this za odkrivat vse opcije in nastavitve, ampak mislim da bo bolj pomembno, da ima primerno infrastrukturo in zaščito, da jih ne shekajo vsake toliko.

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.704
9.802
113
Zdaj ne vem, koliko imas tega, ampak jaz sem si trezorja nabavila in ni na menjalnicah nic. Je pa res da so sitni ko sto mater zdaj s tem kyc ali kaj je, das nazaj, pa dokazujes od kod je...

B81

22. jul 2007
40.618
13.152
113
Bitstamp mi je poslal mail, da bo kmalu dosegljiv samo preko aplikacije RobinHood. Ne maram RobinHooda. Kaj so mi druge opcije za držat nekaj malega BTC in trade 2-3x na leto? Sicer bi si želela, da je čim bolj enostaven uporabniški vmesnik, cause I ain't got time for this za odkrivat vse opcije in nastavitve, ampak mislim da bo bolj pomembno, da ima primerno infrastrukturo in zaščito, da jih ne shekajo vsake toliko.
Bybit, OKX...ce mislis trejdat kaj...za drobiz imas CEX, za malo vec pa cold wallete..

Crypto

Pripravnik
26. jan 2011
108
15
18
Bitunix in Bybit sta zame nekako trenutnonajbolj zaupanja vredni menjalnici. Imata dosti podoben UX/UI, obe ponujata tudi trgovanje delnic in surovin.
Bitunix lahko zaenkrat uporabljaš čisto brez KYC

Če te katera od teh dveh zanima in če bi rad kak popust na provizije + bonuse dobrodošlice, ti lahko dam moj referral.

delavec44

Guru
17. dec 2012
4.558
3.260
113
Bitunix in Bybit sta zame nekako trenutnonajbolj zaupanja vredni menjalnici. Imata dosti podoben UX/UI, obe ponujata tudi trgovanje delnic in surovin.
Bitunix lahko zaenkrat uporabljaš čisto brez KYC

Če te katera od teh dveh zanima in če bi rad kak popust na provizije + bonuse dobrodošlice, ti lahko dam moj referral.

Imam tudi sam Bybit ampak glede na ocene na Trustpilot in Reddit ga ne bi ravno priporočal za zaupanja vredno menjalnico za večje zneske. Polno je zgodbic o neodzivnem suportu in nedostopnih sredstvih. Tudi mene so odpikali z generičnim mailom o kršenju pogojev, ko sem enkrat nekaj rabil (par referral nagrad niso izplačali).

Zakaj ne več Coinbase?