Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

B81

22. jul 2007
40.673
13.199
113
Če ne bi imel rad sivih las pri 35ih, pač eno leto kupuj, potem čez 2 leti prodaj in eno leto čakaj :D

erikson

Guru
25. avg 2007
26.465
9.598
113
BitStamp bo postal zgodovina, RobinHood bo prenesel stvari v svoj sistem.

DragonBalj

Zelenc'
24. sep 2026
5
0
1

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.344
9.601
113
Če kdo hoče v alternativne vode.

Trump je naznanil, da bo AI zapisana kot SI (super inteligence). Domenca je v zadnjih 24 urah registrirala 4000 domen, običajno jih 2500 v celem mesecu :fredi:

• Všeč mi je
Reactions: B81

erikson

Guru
25. avg 2007
26.465
9.598
113
Tudi lastniki obstoječih (že registriranih) .si domen so pričeli prejemati ponudbe za odkup.

Dvočrkovnih že nekaj časa ni, tročrkovne pa so včeraj večinoma že šle. Sploh ker so .si petkrat cenejše od .ai.

Crypto

Pripravnik
26. jan 2011
115
16
18
Na zalost sem spoznal, da za trgovanje sam nimam zivcev in discipline haha. Boljse da vlozim kot pa da poskusam sam, doslej so bili samo minusi...
Dobra odločitev. Potrpežljivost je ena od ključnih lastnosti dobrega trgovalca. Ena glavnih napak neizkušenih trgovalcev sta FOMO na in FUD.

Druga pogosta pa je sledenje "strokovnjakom" na družbenih omrežjih. Dejansko je večina njih influencerjev, ki gledajo le na svojo korist.

Mi je pa zanimivo, da imamo o influencerjih na drugih področjih večinoma negativno mnenje, v kriptu so pa to strokovnjaki, ki jim slepo zaupamo.

• Všeč mi je
Reactions: DragonBalj

sousis

Guru
16. nov 2019
1.978
1.362
113
ksz

Zaprla sem račun na Bitstampu. Pred tem sem prenesla kripto kar sem imela gor na drug račun. Na Bitstamp računu je pred zaprtjem bilo še cca 3 USD. Ko sem sledila njihovem postopku zaprtja računa, pa mi čisto nikjer ni omenilo, da še vedno imam kakšna sredstva gor. Me prav zanima, a bi torej zaprli račun tudi če bi imela kaj več gor?

Crypto

Pripravnik
26. jan 2011
115
16
18
ksz

Zaprla sem račun na Bitstampu. Pred tem sem prenesla kripto kar sem imela gor na drug račun. Na Bitstamp računu je pred zaprtjem bilo še cca 3 USD. Ko sem sledila njihovem postopku zaprtja računa, pa mi čisto nikjer ni omenilo, da še vedno imam kakšna sredstva gor. Me prav zanima, a bi torej zaprli račun tudi če bi imela kaj več gor?
Verjetno ja. Za Bitstamp konkretno ne morem govorit, ker ga nikoli nisem uporabljal, je pa večinoma tako, da ti preostala sredstva ob zaprtju nakažejo na tvoj povezan bančni račun.

Če so zneski majhni in presegajo stroške nakazila, jih pa ponavadi obdržijo zase.

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.755
9.846
113
ksz

Kam si prenesla? Kaj je narobe z robinhoodom. Ne provociram, sprašujem. S tem se nikdar nisem kaj dosti ukvarjala. Imam pac bitstamp od zacetka in okoli tega nikdar nisem kaj dosti casa zgubljala

B81

22. jul 2007
40.673
13.199
113
Kraken je top... se spomnim da sem menda leta 14 odprl racun in klical kolega zakaj nimajo btcja gor :D
Je xbt, ne btc :bonk:

DragonBalj

Zelenc'
24. sep 2026
5
0
1
Dobra odločitev. Potrpežljivost je ena od ključnih lastnosti dobrega trgovalca. Ena glavnih napak neizkušenih trgovalcev sta FOMO na in FUD.

Druga pogosta pa je sledenje "strokovnjakom" na družbenih omrežjih. Dejansko je večina njih influencerjev, ki gledajo le na svojo korist.

Mi je pa zanimivo, da imamo o influencerjih na drugih področjih večinoma negativno mnenje, v kriptu so pa to strokovnjaki, ki jim slepo zaupamo.

Ja, jaz sem poslusal influencerje in samo izgubljal. Potem sem nekaj poskusal sam in je slo se bolj v minus hahaha

Trgovanje pac ni zame. Iscem druge resitve.

B81

22. jul 2007
40.673
13.199
113
Ko influencer objavi video o dobrih kovancih, pomeni, da jih je kupil mnogo prej, mogoče je njegov team delal airdrop na večih računih in so prišli do kovancev zelo poceni ali zastonj.... in potem zashilla po youtubih in novi kupci so njihov exit liquidity.

So spremljali wallete od Alexa Beckera, kjer so bli nakupi v preteklosti, potem pa videi..

• Všeč mi je
Reactions: DragonBalj