enkrat bo šlo gor vedno gre, trenutno pa je še vedno downtrend in ni potrjeno drugače, gre pa po elliotu dol... Bij je zavrrnjen pri fvgju in še dvojni vrh... Dejansko bi bil prvi znak obrata potrjen tedenski nad 20MA, pol bi reku da je možnost nekega obrata trenda. Na hajpanje in govorice raje nič ne daj, ker tako oni prodajo distribucijo in samo pobirajo likvidnost tem vlagateljem.Ampak dejansko gre počas na gor. Morda pa le bodo držale napovedi, da bo na koncu kar precejšnja rast kripta oz. vsaj vrnitev na prejšnjo raven.
Vsekakor. Ampak bom vseeno pustil na dolgo za vsak slučaj, če se se najde 1 ali 2, ki ne želita pasti v FOMO in kupovat pri 85K, potem pa v paniki prodajat pri 60k.
Pa mogoče še za tista 2, ki jima je jasno, da je pomembno, kako odreagiraš na v naprej določenih območjih, nista pa sama toliko prepričana vase, da bi bila 100% kje ta območja so.
pišeš ko da siItak da že zdaj dokupuješ če lahko, dna itak ne boš nikoli uganil, ker enkrat bo šlo samo gor in boš zamudil vlak.
Nisem pa finančni svetovalec![]()

Tudi jaz nisem dajal nasveta za nakupItak da že zdaj dokupuješ če lahko, dna itak ne boš nikoli uganil, ker enkrat bo šlo samo gor in boš zamudil vlak.
Nisem pa finančni svetovalec![]()
Jaz še zmeri mislim da je bear trap...Tudi jaz nisem dajal nasveta za nakup
Čeprav v tem trenutku nimam odprte nobene kratke pozicije in še vedno menim, da lokalno še nismo na vrhu, vseeno sedaj res ni najbolj pravi čas za nakup.
Sem se hotel samo malo pohecati iz soforumašev, ki so se 2 meseca nazaj valjali od smeha, ko sem si drznil govoriti o možnosti 90K.
Saj veš, he who laughs last pa te fore.
Vplivaš lahko na svoje znanje in to je edina stvar, ki ti dolgoročno pomaga pri nakupih in prodajah. Se mi pa ne zdi fer do ostalih, če pišeš o stvareh, o katerih ne veš povedati kaj veliko. No, pri politiki je verjetno vseeno, pri trgovanju, kjer je zadaj njihov denar pa res ne.Če čas narežeš na rezine, se lahko velikokrat smejiš...jaz sem z nakupovanjem zaključil že lep čas nazaj. Zdaj na terasi sedim in poslušam Velikega skovika...na to lahko vplivam![]()
To sem govoril 2 meseca nazaj, preveč medvedov je, da bi šle stvari dol. In zaradi bearish mindseta v glavi, je večina čisto spregledala kar se dogaja od konca februarja. Zelo lep in močen lokalen uptrend, serija HL-HH. Niti najmanjšega znaka šibkosti. In ko bomo prišli do 85, pa do 90, pa mogoče do 100, takrat boste pa ratali biki in takrtat bo šlo dol.Jaz še zmeri mislim da je bear trap...
Če gre W potrditev nad 85K pol pa je dejansko konc padanja... Samo močno dvomim...Poglej priponko 105788
To veš ker si se preveč naučil in ti sedaj škoduje pri trgovanju?Znanje ti ne pomaga pri vlaganju. Samo v napoto je.
Jaz še zmeri mislim da je bear trap...
Če gre W potrditev nad 85K pol pa je dejansko konc padanja... Samo močno dvomim...Poglej priponko 105788