Ja sej to je problem, od daleč ni zgledal peskovnik, zdaj ko pa vidim, da sem notri, me že zelo mika jit ven.Meni je tole hobi in postranska stvar. Še vedno sem 20% v plusu trenutno in se niti najmanj ne sekiram ali bo šlo gor ali dol. Pa nimam tako malo notri.
Malo pogledam, kupim, ko je nižje in ko se spomnim prodam, ko je višje. Kar me tepe na nekaterih ALTih, ampak kaj češ.
Pokaži tvoje rezultate na pravem denarju, pa te potem mogoče kaj vprašam (saj praviš, da nisi laik, torej si profi?). Lahko tudi poveš tarifo in greva po tvojih navodilih vlagat moj denar, pa imaš možnost pokazat znanje. Tebi bo kul, boš imel nekaj od tega, meni pa tudi, ker bo lep plus.
Do takrat si v istem peskovniku kot vsi ostali, samo, da misliš, da nisi in tečno mečeš mivko naokoli. Realno pojma nimaš kaj bo in še posebej kdaj bo, za naslednji dan ti pa tud jest znam napovedat a bo promil gor ali dol. Pa tud, če ne bo, nobenega ne briga in nima nobene veze.
Torej imaš mnenje čisto na osnovi nepoznavanja trga. Kam bo šla cena ne ve noben. Če kdo trdi, da ve, je scamer ali shillier. Zato sem že večkrat napisal, da nimam pojma kam bo šlo. Lahko pa PREDVIDIM območja v katera bo šlo in VERJETNOST, da bo šlo tja. Ko pride tja, se zgodba ponovi in tako v nedogled.
Z izkušnjami lahko dokaj natančno predvidiš ta območja, vsekakor pa nobeden nima 100% zanesljivost. Zato je pomemben tudi risk management.
Rezultatov v denarju trenutno ne potrebujem kazati niti FURSu, tako da tebi ga res ne mislim. Prav tako nimam nikakršne potrebe po extra zaslužku. Kot prvo se s tem profesionalno ne ukvarjam zato nimam odprte dejavnosti. Kot drugo pa stranko s takim odnosom? Ne hvala, sem čisto zadovoljen s tem kar imam.
Lahko ti pa recimo pokažem, da sem od včeraj pridelal ušivih 15% na vložek. Vem da je proti tvojim 20% to drobiž, ampak za burek pa bo.
Sva pa vsaj na istem glede tega, da nama je vseeno a gre gor al pa dol. Če gre gor verjetno res, če gre na 30k pa ne vem. Jaz bom dobil kak $ z kratko pozicijo do tja in potem naprej trgoval v tistem območju. Ti pa tudi praviš da ti je vseeno, če zgubiš 60% ne tako malega vložka.