Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

Crypto

Pripravnik
26. jan 2011
77
9
8
Poglej priponko 105789 Možno je da imaš prav, čeprav novembra smo šli na 80k pa pol na 100 februar ki ga omenjaš na 59k pa smo na 83k dosegli zavrnitev...... tko da dejanskom mislim da bo še en leg down.... enostavno smo še v distribuciji! Moje mnenje... drgač čisto po pravilih gre tole... Kot rečeno na 85k potrjen W svečnik bom reku da se motim......
Kul :)
Jaz pa ko pademo pod 74, takrat bom rekel, da se motim.

Se pa itak vsi lahko kdaj motimo,jaz nimam problema priznat in že od začetka tu govorim, da ne vem kam bo šlo, lahko pa predvidevam. Skrbim pa vedno, da ko se motim, da izgubim manj kot takrat ko imam prav.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.686
4.765
113
Kul :)
Jaz pa ko pademo pod 74, takrat bom rekel, da se motim.

Se pa itak vsi lahko kdaj motimo,jaz nimam problema priznat in že od začetka tu govorim, da ne vem kam bo šlo, lahko pa predvidevam. Skrbim pa vedno, da ko se motim, da izgubim manj kot takrat ko imam prav.
če si pozorn na W imaš izrazito bearish divergenco.... Ne sej drgač ne morš točno napovedat. Pomoje ta fvg še poberejo če sploh bo do konca pobran pol pa raketa dol. Mislim da je tu nekje (na pamet zdele) še en nepobran CME gap. Drgač se mi zdi da priktrito distribuirajo, more se mal likvidnosti nabrat da jo poberejo.

Crypto

Pripravnik
26. jan 2011
77
9
8
Znanje je na neki točki omejujoče :fredi: Več stavim na strategijo, ki ne vključuje greeda.
Ne morem vplivati na trend...pa če ga še tako napovedujem in računam.
Iz mojih izkušenj ne. Ko je znanje omejujoče ponavadi pomeni, da znam premalo. Ko misliš da veliko veš, potem pa na eni točki dojameš da nimaš pojma, takrat se šele začne.