Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.544
273
83
ksz.

tudi jaz imam vprašanje glede prodaje oz conditional prodajje.

Borza Bitrex

recimo da je vrednost coina 0,07000

če nastavim conditional sell "greater than or equal to" na 0,08500, limit sell pa na 0,08000

če jaz to prav razumem, mi bo sprožilo limit sell ko bo cena enaka ali večja 0,085, in mi ga potem prodalo, ko bo cena padla na 0,08? Ali mi ga bo sluæajno ob ceni 0,085 prodalo po 0,08?

V kolikor je prva verzija, je torej nekako "varnostna mreža", če bi šla cena nad 0,085 potem pa začela padati, in bi mi ga prodalo ob ceni 0,08?

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.544
273
83
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
ali jaz tele orderje v Bitstamp-u razumem prav?

untitled.jpg

- če nastavim tako, mi bo prodalo 200kom xrp-ja takrat ko po cena padla 2.5 dolarja?
- če prav razumem kljukica v trailing stop pomika črto prodaje skupaj z rastjo vrednosti?
- Če to naredim ob vrednosti 3 dolarje in nato zraste vrednost na 5 dolarjev se črta za prodajo premakne na 4,5?

tukajle je razloženo

okrim

Pripravnik
6. feb 2012
96
0
6
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
hvala, se pravi sem razmišljal v pravo smer
smile-1.gif
[/quo

A je stop loss za uporabit v vsakem primeru? Lahko se zgodi ,da ti je potem žal, da si ga nastavil. Recimo: ko je cena 3,0 nastaviš stop na 2,5. potem cena zraste do 3,1 in začne padat do 2,6 in ti proda. Naslednji trenutek gre spet gor in ko pogledaš drugi dan je cena 5. Oškodoval si se za 2,4. A je to možno? - prav razmišljam?

pioneer

Pripravnik
11. dec 2014
632
14
18
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
hm,dons je šel hitr gor, zdej se je umirilo. tko da, kwa pa vem ..

kok časa traja, da pride keš na coinbase?

1-3 dni nekje. Ponavadi v 24h. Če pošiljaš preko SEPA, drugače maš pa tudi instant preko kartice, samo je provizija draga.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Citat:
Uporabnik pioneer pravi:
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
hm,dons je šel hitr gor, zdej se je umirilo. tko da, kwa pa vem ..

kok časa traja, da pride keš na coinbase?

1-3 dni nekje. Ponavadi v 24h. Če pošiljaš preko SEPA, drugače maš pa tudi instant preko kartice, samo je provizija draga.

tnx, imaš ps.
wink-1.gif

SHTF

Fizikalc
6. jan 2017
374
49
28
Za devetimi gorami
www.binance.com
Med tem, ko so večje menjalnice za nove uporabnike prezasedene in jih ne sprejemajo, manjše, kot je naprimer Livecoin , prav v redu funkcionirajo. Boljša mi je, kot npr. Cryptopia, saj ima hiter feedback in veliko ponudbo.
cheer.gif
Zlato se skriva v novih, še poceni altih.

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
820
113
nek shitcoin, ki ga vsak resn trader lahko premakne za 200,300,400% na gor in 90% na dol.

notrick

Zelenc'
21. jul 2011
19
0
1
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
The account has been taken!

Upam, da bova oba imela kaj od tega
cool-1.gif

Ne vem ravno kako deluje, ampak dvomim, da imava oba. Jaz bi predlagal, da se naredi ena veriga invitation linkov, pa da ima vsak nekaj od tega. Torej sedaj ti objavi svojega naprej.