Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
KSZ
ima kdo kaksno tableco, app ali podobno, kamor vpišeš po koliko si kupil nekaj? Namreč če spremljas en kovanc ni panike, ko pa jih kupiš 10 recimo, je težje vedt koliko je bil kater, pa nepregledno je brskat po order history.
Načeloma bi si naredu v excellu, ampak vseeno me zanima kaj imate drugi.
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Na bitstampu čakam verifikacijo že dva tedna. Očitno se bo lažje registrirat še na AdvCash.
Je coinstats, samo moraš dat API pa ti avtomatsko posodobi.Citat:
Uporabnik tomi pravi:
pol si pa na list pišiboljših opcij trenutno ni
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Citat:
Uporabnik mckmck pravi:
Sam sem zamenjal XRP za TRX... sedaj pa čakat in videt kaj bo če bo.
Čestitke
Citat:
Uporabnik pioneer pravi:
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Na bitstampu čakam verifikacijo že dva tedna. Očitno se bo lažje registrirat še na AdvCash.
Če hočeš hitro verifikacijo klikni na moj link v podpisu za Coinbase. Dobiš še 10$ za nakup nad 100$ kriptovalut. Potrjujejo pa avtomatsko preko webkamere. Kolega mi je rekel da je šlo v ene 15 min. skozi par tednov nazaj. Pa tudi letos sem videl da je šel nekdo čez link in bil potrjen, tako da so zlgeda še vedno hitri
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Dal....ampak to samo kaže trenutnoi stanje, ne pa dobička /padca od začetka trgovanja s tem coinom.
Se motim?
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Binance zaenkrat ne bo več sprejemal novih uporabnikov.
"Due to the overwhelming surge in popularity, Binance will have to temporarily disable new user registrations to allow for an infrastructure upgrade. We apologize for any inconvenience caused."