Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

tomi

Guru
1. sep 2007
18.691
9.904
113
40
MB
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
KSZ

ima kdo kaksno tableco, app ali podobno, kamor vpišeš po koliko si kupil nekaj? Namreč če spremljas en kovanc ni panike, ko pa jih kupiš 10 recimo, je težje vedt koliko je bil kater, pa nepregledno je brskat po order history.

Načeloma bi si naredu v excellu, ampak vseeno me zanima kaj imate drugi.

Jaz sem mel blockfolio ampak zaradi tega ker vec ne dela kot dela, sem zdaj preklopil na app Delta, nevem pa ce je za android tud na voljo

pioneer

Pripravnik
11. dec 2014
632
14
18
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Na bitstampu čakam verifikacijo že dva tedna. Očitno se bo lažje registrirat še na AdvCash.

Če hočeš hitro verifikacijo klikni na moj link v podpisu za Coinbase. Dobiš še 10$ za nakup nad 100$ kriptovalut. Potrjujejo pa avtomatsko preko webkamere. Kolega mi je rekel da je šlo v ene 15 min. skozi par tednov nazaj. Pa tudi letos sem videl da je šel nekdo čez link in bil potrjen, tako da so zlgeda še vedno hitri
smile-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Dal....ampak to samo kaže trenutnoi stanje, ne pa dobička /padca od začetka trgovanja s tem coinom.
Se motim?

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Citat:
Uporabnik pioneer pravi:
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Na bitstampu čakam verifikacijo že dva tedna. Očitno se bo lažje registrirat še na AdvCash.

Če hočeš hitro verifikacijo klikni na moj link v podpisu za Coinbase. Dobiš še 10$ za nakup nad 100$ kriptovalut. Potrjujejo pa avtomatsko preko webkamere. Kolega mi je rekel da je šlo v ene 15 min. skozi par tednov nazaj. Pa tudi letos sem videl da je šel nekdo čez link in bil potrjen, tako da so zlgeda še vedno hitri
smile-1.gif

Ravno coinbase zdaj uporabljam, vendar se mi zdi počasen. Traja tudi par ur, da je prenakazano.

Ima kdo referal za Kucoin?

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Binance zaenkrat ne bo več sprejemal novih uporabnikov.

"Due to the overwhelming surge in popularity, Binance will have to temporarily disable new user registrations to allow for an infrastructure upgrade. We apologize for any inconvenience caused."

pioneer

Pripravnik
11. dec 2014
632
14
18
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Dal....ampak to samo kaže trenutnoi stanje, ne pa dobička /padca od začetka trgovanja s tem coinom.
Se motim?

Kaže, smao moraš ročno vnesti datum pa ceno nakupa. Če boš prek API ti bo le posodabljalo ampak ne bo kazalo od dneva nakupa.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.464
6.969
113
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Binance zaenkrat ne bo več sprejemal novih uporabnikov.

"Due to the overwhelming surge in popularity, Binance will have to temporarily disable new user registrations to allow for an infrastructure upgrade. We apologize for any inconvenience caused."

Uf, jest sem včeraj ssibzrihtala tole. Ta zadnji dan... A lahk vprašam tiste ki ste ga uporabljali. Imate kaj BNBja. Če ne druga zaradi nižje provizije? To gre potem najbrž avtomatsko, če je v nastavitvah označeno?

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
tako je. kupi 1 bnb pa bo kar za nekaj časa za trejdat. pa omogoči v nastavitvah in toj to.
drugače je smotano ko kupiš npr 30xrpjev dobiš pa 29.9xrpjev. na koncu pa še tistih 0.9xrpja ne morš prodat tako da si ubistvu plačala 1xrp trade feeja.

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.986
17
38
Bled
ali jaz tele orderje v Bitstamp-u razumem prav?

untitled.jpg

- če nastavim tako, mi bo prodalo 200kom xrp-ja takrat ko po cena padla 2.5 dolarja?
- če prav razumem kljukica v trailing stop pomika črto prodaje skupaj z rastjo vrednosti?
- Če to naredim ob vrednosti 3 dolarje in nato zraste vrednost na 5 dolarjev se črta za prodajo premakne na 4,5?

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Buy low, sell high. Sedaj pa sam poglej grafe in se odloči, ali se splača ali ne. V vsakem primeru je loterija. Je pa pri kupovanju na visoki ceni vsekakor večji rizik.