Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

tomi

Guru
1. sep 2007
18.690
9.904
113
40
MB
to kar je napisal že nekdo zgoraj, al pa v drugi temi.

hitrejša opcija - petrol/btc atm - > poljubna borza
cenejša opcija - cc/sepa coinbase/bitstamp -> poljubna borza

paypal ne vem če bo vredu opcija, oz neke priznane borze ko bi ga sprejemala ni.
https://www.google.si/search?q...me&ie=UTF-8
razišči, bodo pa verjetno visoke provizije

za računalniške novice pa nimam komentarja
crazy1.gif

pioneer

Pripravnik
11. dec 2014
632
14
18
Za vse, ki hočejo hiter start na FIAT borzo je to Coinbase. Danes sem videl, da so še nekoga potrdili, tako da je potrebno dati dobro fotko prek web kamere in to je to.

Link: https://www.coinbase.com/join/593f99967dd1745ce7846e0e Za nakup nad 100$ dobite 10$ na vaš Coinbase račun. Če kdo želi naprej trgovati altcoine potem pa naj kupi ETH in si prenese na svojo brozo z altcoini...

pioneer

Pripravnik
11. dec 2014
632
14
18
Sej ne skrivam, zato dajem link da se vidi, tudi v podpis. To je win-win situacija. Meni ni zguba časa opisovat postopek ter konstantno odgovarjat na ista vprašanja in nove stranke dobijo 10$ in imajo hiter start v kripto
smile-1.gif

pioneer

Pripravnik
11. dec 2014
632
14
18
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Kako funkcionira buy preko petrola? Lahko to na bilokatero borzo po tem pošlješ?

Btw, je že kdo dejansko probal cashout v šiški?
grin1.gif

Zakaj bi kupoval preko petrola? Zgubiš 7% prek provizije. Vsi bankomati ki to delajo ožirajo s provizijami, zgleda davek na enostavnost...

Pejt na Coinbase, tam najhitreje potrdijo. Načeloma je to 15 min. samo eni pravijo, da jim zavrnejo tako da je ptorebno dati kvalitetno fotko.

Če kdo hoče vzet gotovino iz kriptovalut, naj si nabavi debetno kartico ala tenx in gre na navaden bankomat in dvigne kolikor ima pač gor v kripto. Bankomat pobere 2,75€ ali pa plačujte s kartico. Vse je isto kot če bi meli bančno mastercard ali visa kartico...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.690
9.904
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Kako funkcionira buy preko petrola? Lahko to na bilokatero borzo po tem pošlješ?

Btw, je že kdo dejansko probal cashout v šiški?
grin1.gif

v katerokoli denarnico ja

jaz redno v mb na bankomatu dvigujem, načeloma ni neke znanosti
smile-1.gif
oz. je verjetno tak ista mašina

tomi

Guru
1. sep 2007
18.690
9.904
113
40
MB
v bistvu naklikaš kolko € zelis dvignit, ti naprinta QR z izračunom koliko btcja pošlješ tja, ko to narediš, počakaš na sms, da je denar pripravljen in lahko greš dvignit.
prideš tja, izbereš opcijo za vnovčevanje kupona, poskeniraš qr in avtomat ti napljuva bankovce.

tenx deluje, se pa čaka na njo par mesecev

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Citat:
Uporabnik IVY222 pravi:
Pozdravljeni!
Prosila bi za pomoč. Na bitstampu čakam že več kot dva tedna za potrditev računa. Registrirala sem se tudi na Kraken, na katerem so mi potrdili račun. Zanima me a ste imeli kaj slabih izkušenj z Kraknom, moti me da se pogosto izpisuje Error 520 Web server is returning an unknown error odpre, poleg tega pa sta za login dva različna linka: https://www.kraken.com/en-gb/login. A je to ok?
Poleg tega me pa zanima še koliko časa traja, da ti po sepa nakazilu nakažejo denar na trgovalni račun in koliko časa ponavadi traja, da če iz trgovalnega računa nakažeš na svoj trr ter če ste imeli kaj slabih izkušenj? Vnaprej hvala.
Ja kraken ma to že dalj časa. Dela vendar zelo omejeno. Večkrat probaj pa bo šlo. Vzemi si čas ker drugače ponoriš.
TRR pa nekje 2-3 delovne dni ko sem jaz nakazoval. Če ni bilo sem kar ticket odprl.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik gas pravi:
a se na binancah da videti koliko imas posameznega coina v USD ali EUR, ali samo BTC/ETH?

še 700ič

crypto borze ne trgujejo z fiat valutami, zato te vrednosti tudi ne prikazujejo
smile-1.gif

Imas napisano zraven vsakega kovanca koliko je v dolarjih vreden. Samo nemores ga na binance za denar prodat.

Verge v prostem padu.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.690
9.904
113
40
MB
mislim da je bolj spraševal če lahko vidi koliko je njegovo imetje posameznega kovanca vredno v usd, tega pa ni

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik gas pravi:
a se na binancah da videti koliko imas posameznega coina v USD ali EUR, ali samo BTC/ETH?

še 700ič

smile-1.gif

Daj pair v USDT, pa ti pokaže, koliko imaš v USD, saj je vrednost 1/1

tomi

Guru
1. sep 2007
18.690
9.904
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik gas pravi:

še 700ič

smile-1.gif

Daj pair v USDT, pa ti pokaže, koliko imaš v USD, saj je vrednost 1/1

701ič

folk zanima, če lahko vidi koliko je njegovo imetje enega kovanca vredno v usd, se pravi

funds - deposits/withdrawals ... kje tukaj vidiš po posameznem kovancu vrednost v usd? v usd se vidi samo celotna vrednost vsega

pri tradingu se itak vidi trenutna vrednost v usd ja

urosvrunc

Pripravnik
20. jun 2012
282
22
18
Citat:
Uporabnik pioneer pravi:
TenX dela ja, imaš pa še druge. Coinbase ima tudi, Spectrocoin evo link: https://spectrocoin.com/en/signup.html?referralId=2437833451
Pa še ene par jih je. Samo od vseh mislim da ima TenX edini ki so 0% provizije pri konverzijah, ostali si poberejo nekaj.

Je pa res, da ne vem kako je sedaj s čakanjem, ker je naval na njih.

Ali lahko malo poveš o tem TenX-u, kakšen je postopek, katero valuto potrebuješ......
redface-1.gif