Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

okrim

Pripravnik
6. feb 2012
96
0
6
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Bittrex ima svinjske provizije ko hočeš kaj pobrat dol. Ima pa ogromen nabor coinov in imho boljši vmesnik.
Na Binance se lahko res na easy registriraš. Za tier 1 ne rabiš praktično ničesar, tako da predlagam, da začneš tam. Če pa se imaš namen malo bolj ukvarjat z altocoini boš pa itak rabil oba, pa še kakega več.

Še moj referal za binance
Kaj ta refeal pomeni?

AlBa

Pripravnik
22. sep 2007
140
4
18
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Bittrex ima svinjske provizije ko hočeš kaj pobrat dol. Ima pa ogromen nabor coinov in imho boljši vmesnik.
Na Binance se lahko res na easy registriraš. Za tier 1 ne rabiš praktično ničesar, tako da predlagam, da začneš tam. Če pa se imaš namen malo bolj ukvarjat z altocoini boš pa itak rabil oba, pa še kakega več.

Še moj referal za binance

In kako začneš na Binance, če imaš samo € na svojem domačem TRR-ju ?

primko

Zelenc'
28. dec 2017
2
0
1
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Sem na coinbase ze 10x slikal z mobitelom in nonstop neki error ven mece. Kao niso dobre slike pa niso dobil bla bla.... bom se probal.

Jaz sem to delal 14 dni, preden so mi verificirali slike.

disc

Guru
4. feb 2011
2.448
568
113
O kakšnih slikah vi to govorite (se ne ukvarjam s kriptovalutami, tko da nimam pojma)
redface-1.gif

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.466
1.924
113
Citat:
Uporabnik nostra pravi:
In kako začneš na Binance, če imaš samo € na svojem domačem TRR-ju ?

Več možnosti:
* Registriraš se na eni borzi ki podpira FIAT (bitstamp) kupiš nekaj digitalnega in nakažeš tja
* Kupiš bitcoine po kaki čudni poti (petrol, bankomat) in nakažeš na binance.
* Prosiš kakega kolega ki ima account na kaki borzi iz prve točke da ti nakaže....
* ....

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Kako na Binance vidiš, kaka je bila cena Bitcoina recimo 14 dni nazaj ob taki in taki uri? Nikakor ne najdem grafa od BTC-ja.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Kako ne? Iz Bitstampa si nakažeš Ripple in potem z Rippli kupiš Bitcoin in potem naprej druge Alte. Ker sem 23.Decembra kupil kar nekaj valut, mi sedaj piše, da je bila cena toliko in toliko Bitcoina, vendar ne vem, koliko je bil BTC takrat, zato bi sedaj pogledal ceno za takrat in preračunal, po koliko je bil ALt v $, da vem, koliko procentov profita imam.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Sem pogruntal....na Binance greš levo zgoraj pod "Expert mode" in potem daš par BTC/USDT in recimo chart na 5min (na 1 minuto melje in melje) in greš na tisti datum in uro in vidim, da je bil takrat BTC cca 14200$...no, v spominu sem imel 14000$

edit: nekaj ga jebe in mi graf čudno meče datume, ko se z miško premikam po grafu. Samo povem, če se bo še kateremu dogajalo.
rolleyes-1.gif
Grem recimo levo in pridem do 24.12 in potem kar naenkrat vrže recimo na 10.12 in če grem naprej, noče priti na 23.12...čudno vse skupaj

Nazadnje urejeno:

disc

Guru
4. feb 2011
2.448
568
113
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Hocejo da jim posljes prvo slike zene/punce preden ti racun odobrijo
smile-1.gif

Če je zgori brez, maš najbrž 10% popusta
grin1.gif

Kako se najhitreje spraviš v ta "posel" ?? Malce gledam, pa med drugim vidim tudi nek eToro, kjer lahko že zelo hitro trguješ s kriptovalutami?

IVY222

Zelenc'
18. dec 2017
4
0
1
Pozdravljeni!
Prosila bi za pomoč. Na bitstampu čakam že več kot dva tedna za potrditev računa. Registrirala sem se tudi na Kraken, na katerem so mi potrdili račun. Zanima me a ste imeli kaj slabih izkušenj z Kraknom, moti me da se pogosto izpisuje Error 520 Web server is returning an unknown error odpre, poleg tega pa sta za login dva različna linka: https://www.kraken.com/en-gb/login. A je to ok?
Poleg tega me pa zanima še koliko časa traja, da ti po sepa nakazilu nakažejo denar na trgovalni račun in koliko časa ponavadi traja, da če iz trgovalnega računa nakažeš na svoj trr ter če ste imeli kaj slabih izkušenj? Vnaprej hvala.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
a se na binancah da videti koliko imas posameznega coina v USD ali EUR, ali samo BTC/ETH?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.690
9.904
113
40
MB
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Hocejo da jim posljes prvo slike zene/punce preden ti racun odobrijo
smile-1.gif

Če je zgori brez, maš najbrž 10% popusta
grin1.gif

Kako se najhitreje spraviš v ta "posel" ?? Malce gledam, pa med drugim vidim tudi nek eToro, kjer lahko že zelo hitro trguješ s kriptovalutami?

odsvetujem etoro, podobno kot 500 plus, tam v bistvu nimaš kriptovalute nikol v lasti

tomi

Guru
1. sep 2007
18.690
9.904
113
40
MB
Citat:
Uporabnik gas pravi:
a se na binancah da videti koliko imas posameznega coina v USD ali EUR, ali samo BTC/ETH?

še 700ič

crypto borze ne trgujejo z fiat valutami, zato te vrednosti tudi ne prikazujejo
smile-1.gif