Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.307
113
Jutri bo veselo na vergu.....

wraith releasan napake so odpravili. Pričakujem masive pump. je pa res da si naštimejte stop loss ko bo udaril čez 2000.
Svetujem tudi nakup Cardano.

to je to iz moje strani
želim vam veliko %

EFX

Pripravnik
13. nov 2007
91
1
8
Je imel še kdo podobno težavo na BitStamp - na svoj XRP trgovalni račun na Binance sem prenesel nekaj XRP-jev. Kot vedno sem uporabil naslov denarnice in tag, transakcija pa se ni izvedla in je v statusu Transaction ID (TXID): FAILED

XRP-ji z Bitstamp računa so izginili, na Binance niso prišli. Folk piše, da se jim je zadeva "čez par ur" popravila sama od sebe, pri meni pa se že 36 ur ne premakne. Takoj sem odprl tudi support ticket na bitstamp, vendar tudi tu še ni nobenega odgovora.
confused-1.gif

SHTF

Fizikalc
6. jan 2017
374
49
28
Za devetimi gorami
www.binance.com
Citat:
Uporabnik EFX pravi:
Je imel še kdo podobno težavo na BitStamp - na svoj XRP trgovalni račun na Binance sem prenesel nekaj XRP-jev. Kot vedno sem uporabil naslov denarnice in tag, transakcija pa se ni izvedla in je v statusu Transaction ID (TXID): FAILED

XRP-ji z Bitstamp računa so izginili, na Binance niso prišli. Folk piše, da se jim je zadeva "čez par ur" popravila sama od sebe, pri meni pa se že 36 ur ne premakne. Takoj sem odprl tudi support ticket na bitstamp, vendar tudi tu še ni nobenega odgovora.
confused-1.gif

si pogledal blockchain explorer?

B81

22. jul 2007
37.597
10.883
113
Citat:
Uporabnik optiplex pravi:
Jutri bo veselo na vergu.....

wraith releasan napake so odpravili. Pričakujem masive pump. je pa res da si naštimejte stop loss ko bo udaril čez 2000.
Svetujem tudi nakup Cardano.

to je to iz moje strani
želim vam veliko %

Ja, eni pravijo tako, eni pa ne rečejo nič
smile-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Problem je pri slabih slikah....jaz ko sem dal dobro sliko je bilo v dnevu dveh...prej pa skos zavracalo.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.185
113
Meni se je to zgodilo in sem bral na forumih da tudi marsikomu. Se po nekaj urah do pol dneva samo uredi in gre transakcija naprej. Ce se ni sla pa počakaj na support bodo že uredili.

Jaz sem 2 dni nazaj pri hitenju tudi naredil neumno napako namesto za nakazilo xrp/xrp sem stisnil xrp/usd in vse nakazal tja na napačen naslov. Kot kaže po forumih znajo tudi to popravit samo bo trajalo.

Nazadnje urejeno:

okrim

Pripravnik
6. feb 2012
96
0
6
Jaz sem 2 dni nazaj pri hitenju tudi naredil neumno napako namesto za nakazilo xrp/xrp sem stisnil xrp/usd in vse nakazal tja na napačen naslov. Kot kaže po forumih znajo tudi to popravit samo bo trajalo.

Si mislil XRP/EUR?

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.185
113
Ne imel sem v usd....sej mogoč bolje da traja vmes sem jih spremenil pa popušil zadnji dvig
bonk.gif

pioneer

Pripravnik
11. dec 2014
632
14
18
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik tejc007 pravi:
Na bitstamp ze 3 tedne cakam verifikacijo. Se kdo s podobnim stanjem?

Vec ali manj vsi cakamo.... saj pravim sploh se nemkres nikjer prijaviti da bi lahko denar vlozil...

Kako da ne, sej sem pisal da Coinbase sprejema folk hitro. Majo avtomatizirano, daš prek web kamere in čez 15 min. je sprejeto.
Za vse ki se prijavijo čez moj link, dobijo dodatnih 10$ če kupijo za 100$ kriptovalute.
Evo link: https://www.coinbase.com/join/593f99967dd1745ce7846e0e

Če želite kupiti ostale altcoine, potem priporočam nakup ETH, ker je najcenejši prenos, dokler ne dodajo XRP. Potem si pa pošljete na Bittrex ali Binance. Evo še za Binance link: https://www.binance.com/?ref=11331689

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.466
1.924
113
HA? Kaj posluješ z dolarji. Če dviguješ Ripple posluješ z Ripplom, ne pa z dolarji.

Da poskusim bolj podrobno?

Kaj pomeni opcija pri dvigu: Ripple (BTC, USD). Neposredni nakup in potem nakazilo?

okrim

Pripravnik
6. feb 2012
96
0
6
Citat:
Uporabnik pioneer pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik tejc007 pravi:
Na bitstamp ze 3 tedne cakam verifikacijo. Se kdo s podobnim stanjem?

Vec ali manj vsi cakamo.... saj pravim sploh se nemkres nikjer prijaviti da bi lahko denar vlozil...

Kako da ne, sej sem pisal da Coinbase sprejema folk hitro. Majo avtomatizirano, daš prek web kamere in čez 15 min. je sprejeto.
Za vse ki se prijavijo čez moj link, dobijo dodatnih 10$ če kupijo za 100$ kriptovalute.
Evo link: https://www.coinbase.com/join/593f99967dd1745ce7846e0e

Če želite kupiti ostale altcoine, potem priporočam nakup ETH, ker je najcenejši prenos, dokler ne dodajo XRP. Potem si pa pošljete na Bittrex ali Binance. Evo še za Binance link: https://www.binance.com/?ref=11331689
Se ne morem odločit pa prosim za predlog izkušene. Katero borzo priporočate od Bittrexa ali Binance?. Katera je bolj praktična? Sedaj sem samo na Bitstampu.

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.466
1.924
113
Bittrex ima svinjske provizije ko hočeš kaj pobrat dol. Ima pa ogromen nabor coinov in imho boljši vmesnik.
Na Binance se lahko res na easy registriraš. Za tier 1 ne rabiš praktično ničesar, tako da predlagam, da začneš tam. Če pa se imaš namen malo bolj ukvarjat z altocoini boš pa itak rabil oba, pa še kakega več.

Še moj referal za binance

Nazadnje urejeno:

pioneer

Pripravnik
11. dec 2014
632
14
18
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Sem na coinbase ze 10x slikal z mobitelom in nonstop neki error ven mece. Kao niso dobre slike pa niso dobil bla bla.... bom se probal.
Probaj z web kamero od laptopa ali PC. Ko sem jaz delal je šlo hitro, pa tudi par folka, ki je šlo čez link vidim, da so šli OK skozi, ker so dobili 10$.