Citat:
Uporabnik EFX pravi:
Je imel še kdo podobno težavo na BitStamp - na svoj XRP trgovalni račun na Binance sem prenesel nekaj XRP-jev. Kot vedno sem uporabil naslov denarnice in tag, transakcija pa se ni izvedla in je v statusu Transaction ID (TXID): FAILED
XRP-ji z Bitstamp računa so izginili, na Binance niso prišli. Folk piše, da se jim je zadeva "čez par ur" popravila sama od sebe, pri meni pa se že 36 ur ne premakne. Takoj sem odprl tudi support ticket na bitstamp, vendar tudi tu še ni nobenega odgovora.
Citat:
Uporabnik optiplex pravi:
Jutri bo veselo na vergu.....
wraith releasan napake so odpravili. Pričakujem masive pump. je pa res da si naštimejte stop loss ko bo udaril čez 2000.
Svetujem tudi nakup Cardano.
to je to iz moje strani
želim vam veliko %
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik tejc007 pravi:
Na bitstamp ze 3 tedne cakam verifikacijo. Se kdo s podobnim stanjem?
Vec ali manj vsi cakamo.... saj pravim sploh se nemkres nikjer prijaviti da bi lahko denar vlozil...
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Kaj je sploh fora Ripple (BTC/USD) opcije na Bitstampu. Kdaj bi to uporabil?
Se ne morem odločit pa prosim za predlog izkušene. Katero borzo priporočate od Bittrexa ali Binance?. Katera je bolj praktična? Sedaj sem samo na Bitstampu.Citat:
Uporabnik pioneer pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik tejc007 pravi:
Na bitstamp ze 3 tedne cakam verifikacijo. Se kdo s podobnim stanjem?
Vec ali manj vsi cakamo.... saj pravim sploh se nemkres nikjer prijaviti da bi lahko denar vlozil...
Kako da ne, sej sem pisal da Coinbase sprejema folk hitro. Majo avtomatizirano, daš prek web kamere in čez 15 min. je sprejeto.
Za vse ki se prijavijo čez moj link, dobijo dodatnih 10$ če kupijo za 100$ kriptovalute.
Evo link: https://www.coinbase.com/join/593f99967dd1745ce7846e0e
Če želite kupiti ostale altcoine, potem priporočam nakup ETH, ker je najcenejši prenos, dokler ne dodajo XRP. Potem si pa pošljete na Bittrex ali Binance. Evo še za Binance link: https://www.binance.com/?ref=11331689
Probaj z web kamero od laptopa ali PC. Ko sem jaz delal je šlo hitro, pa tudi par folka, ki je šlo čez link vidim, da so šli OK skozi, ker so dobili 10$.Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Sem na coinbase ze 10x slikal z mobitelom in nonstop neki error ven mece. Kao niso dobre slike pa niso dobil bla bla.... bom se probal.