Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.883
763
113
www.jernej.org
A misliš, da je bitstamp edina kripto borza na svetu? Coinmarketcap računa povprečje cen na podlagi vseh borz (ignorirajo samo tiste, ki preveč odstopajo ali imajo prenizek volume).

Edit: Cena na borzi je odvisna le in samo od tega, koliko je nekdo drug na tej isti borzi pripravljen v danem trenutku plačat. In na korejskih borzah so ljudje pripravljeni plačat precej več kot na bitstampu.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Mene zanima, zakaj nekateri govorijo, da je ta in ta valuta vredna toliko in toliko satoshijev. Ampak, ce se Btc dvigne za 20% in alt coin za 20% potem bo isto satoshijev vredna, vendar v primerjavi v € ali $ vec. Mene osebno zanima, koliko je vreden alt $ ali pa €, ne pa, koliko satoshijev
rolleyes-1.gif

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Lahko na hitro poves, zakaj se gre?

Slekel je pižamo:p Glede na to koliko aktivnosti je zdaj glede wraitha, mislim da bi bilo kar smešno če ga nebi bilo.

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
820
113
tale wraithaje še en scam, za TOR je jasno da ni anonimen, tale njihov super duper tajni sistem trasakcij pa bo razbit najbrž v nekaj dneh, če bo že prišel ven. tudi BTC bo dobil zaupne transakcije (https://news.bitcoin.com/confidential-transactions-add-anonymity-bitcoin-litecoin/).

xvg z nekimi rumorsi probajo obdržat coin nad gladino.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.185
113
A mogoče kdo ve koliko časa staja da se na BItstampu uredi tale napaka (Transaction ID (TXID): FAILED). Sem nakazal na drug market, številka je bila pravilna ker sem 3 krat preveril. Na reedit-u pišejo da se s časom samo popravi ampak bolj čas je pomemben.

SHTF

Fizikalc
6. jan 2017
374
49
28
Za devetimi gorami
www.binance.com
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
tale wraithaje še en scam, za TOR je jasno da ni anonimen, tale njihov super duper tajni sistem trasakcij pa bo razbit najbrž v nekaj dneh, če bo že prišel ven. tudi BTC bo dobil zaupne transakcije (https://news.bitcoin.com/confidential-transactions-add-anonymity-bitcoin-litecoin/).

xvg z nekimi rumorsi probajo obdržat coin nad gladino.

Da ne boš samo pobrisal XVG, meni pošlji, bom HOLD till the end xD
DTNmNCmZ5bt763xUCx8EkeGBMpsUWsRACW

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
820
113
jih nisem nikoli držal, ker niso longterm investment. če se kovanec že začne z širjenjem laži, obstaja velika verjetnost, da za njim ne stojijo ravno zaupanja vredne osebe. je pa odličen trajderski kovanec seveda, saj z njim lahko naredil lep znese v zadnjih 14 dneh ali seveda ogromno izgubo.

mckmck

Fizikalc
20. mar 2013
525
201
43
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
A mi lahko nekdo prosim pove, zakaj je na Bitstampu tečaj XRP 1.21, na marketcap pa 1.41 ???

Na bitstamp-u je cena s "provizijo" kar ti jo poberejo.