Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik okrim pravi:
Citat:
Uporabnik Miikech pravi:
Soustanovitelj Bitcoina prestopil v Bitcoin Cash. Dodan na coinbase/gdax. Je v flag formaciji (formaciji zastave). Kupiš pod 0.2 btc, targeti: 0.28, 0.32, 0.35 ali holdl.

Kaj pa nakup Ripla danes? Imate mogoče analizo?

Če se ne motim, danes oziroma jutri po našem času. objavijo podatke o dveh novih partnerjih.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.229
1.367
113
Citat:
Uporabnik Miikech pravi:
Citat:
Uporabnik Miikech pravi:
Kupi QTUM, prodajte pri 2000.

Upam, da je kdo ujel, ko sem objavil pri 0,0015. Zdaj je 0,0023, kar pomeni 50% profit.

Tudi IOTA je prebil 4,1 kot objavljeno včeraj. Zna it do 5, tam je resistance. Z malo sreče prebije tudi 5.

V drugi temi.

Če ste QTUM kupili pri 150 sats, je bil zdaj tudi že 365 sats, kar je cca 140% profit.

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
Citat:
Uporabnik Miikech pravi:
Od objave mojega prispevka je narasel že za 20%. Jaz sem pri 0,18btc okrepil pozicijo v tej valuti in to krepko. Ni mi žal. Seveda je postavljen stop loss.

Kam si postavil stop loss?

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Kakšno mnenje glede stratisa. Jih imam kar nekaj, pa ne vem ali držati ali ne.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Citat:
Uporabnik okrim pravi:
Citat:
Uporabnik Miikech pravi:
Soustanovitelj Bitcoina prestopil v Bitcoin Cash. Dodan na coinbase/gdax. Je v flag formaciji (formaciji zastave). Kupiš pod 0.2 btc, targeti: 0.28, 0.32, 0.35 ali holdl.

Če se ne motim, danes oziroma jutri po našem času. objavijo podatke o dveh novih partnerjih.

IMO je long run ripple najbolj zanesljiva varianta za hodl, stabilna rast zna biti tudi v prihodnje.
XVG tudi morda, kot anonimna valuta, je potencialni naslednik monera.

Ripio je kdo raziskoval že? Zanimiv projekt, morda za hodl na dolgo.

Pa OMG?

daaam

Pripravnik
8. dec 2017
31
0
6
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Citat:
Uporabnik okrim pravi:
Citat:
Uporabnik Miikech pravi:

IMO je long run ripple najbolj zanesljiva varianta za hodl, stabilna rast zna biti tudi v prihodnje.
XVG tudi morda, kot anonimna valuta, je potencialni naslednik monera.

Ripio je kdo raziskoval že? Zanimiv projekt, morda za hodl na dolgo.

Pa OMG?

v temi bitcoin hudičeva valuta sem sam bitcoin spluval da nima prihodnosti na dolgi rok.. nekaj časa seveda bo zadeva še vroča.. a za ripple nisem tako prepričan... neobremenjen s čustvi do bilo katere kriptovalute je ripple dejansko projekt ki bo nosil denar.. Vroča imena prihajajo na krov podjetja .. na relaciji JPN-KOREJA se dejansko testira medbančni prenos denarja.. skratka ..moj glas za dolgoročno investicijo gre v ripple ..seveda ne pa mislit da bo čez 5 let pri 10 k eura..
p.s to so samo moja opažanja, odkar sem na bolniški in se imam čas tudi s tem zadevam ukvarjat
bonk.gif
..in še to ...daleč od tega da sem pregledal celo sceno altcoinov ..verjamem da mogoče kje je še kak zanimiv projekt.. 90% je pa praznega pumpanja gor in dol..

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.061
4.253
113
xrp bo imel dva pumpa, do sedaj je imel enega. Samo kupu, je pocen. Zelo prspektiven kovanec.

kar se trenutno po mojem splača
xvg, xrp, xlm, ada

Tukaj ne moreš zgrešit

mogoče čakam jump neota

Bcc bo šel samo še gor....
Da se razumemo na bittrex je bcc bch....

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.229
1.367
113
Citat:
Uporabnik Miikech pravi:
Od objave mojega prispevka je narasel že za 20%. Jaz sem pri 0,18btc okrepil pozicijo v tej valuti in to krepko. Ni mi žal. Seveda je postavljen stop loss.

Je že pri 35% od objave.

f5jfreak

Pripravnik
27. maj 2017
65
0
6
Kje mislite da ima domet xvg v naslednjih 6mesecih? Kakšne so kaj napovedi za njegovo daljno prihodnost (leto ali dve)

daaam

Pripravnik
8. dec 2017
31
0
6
spraševat kje bo kateri coin čez xy mesecev je tko kot bi zdejle spraševal za vreme v juniju 2018 ... lahk bo mrzlo, al pa toplo..al pa vroče in mokro
uf-1.gif

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
Citat:
Uporabnik Miikech pravi:
Citat:
Uporabnik Miikech pravi:

Je že pri 35% od objave.

Stari sam jst bom pa zdej pri svojem stop lossu počasi... pa ne vem, če bi ga premaknil nižje...

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.229
1.367
113
Brez strahu. Poglejte XVG, je padel danes po vrhuncu kam dol? In kje je zdaj? Prebija spet vrh.

Okrog 17 - 18 ima močan support. BCC.

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
Ja ja, sam do 17 -18 je še kr dolga...
Uf... tule sem pa malce mimo pihnil... s povečanim vložkom.