Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
Citat:
Uporabnik daaam pravi:
igi pa ne boš rekel da še kr gledaš kako dol pada..
confused-1.gif

Jah, sicer delam neke druge zadeve a z enim očesom na sosednjem monitorju gledam rdečo barvo
redface-1.gif
.

Sem mislil, da sem paniko že "prerasel", pa v takšnih situacijah vidim, da še ne. Je oni "sell" gumbek zelo vabljiv. In kadarkoli sem ga do sedaj v takšnih situacijah kliknil se je pokazalo, da je bila odločitev napačna.
evil.gif

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.229
1.367
113
Jaz sem ga del prodal pri 0.23 in vložil še več v XVG. Še vedno pa mislim, da bo šel BCC višje.

daaam

Pripravnik
8. dec 2017
31
0
6
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik daaam pravi:
confused-1.gif

Jah, sicer delam neke druge zadeve a z enim očesom na sosednjem monitorju gledam rdečo barvo
redface-1.gif
.

Sem mislil, da sem paniko že "prerasel", pa v takšnih situacijah vidim, da še ne. Je oni "sell" gumbek zelo vabljiv. In kadarkoli sem ga do sedaj v takšnih situacijah kliknil se je pokazalo, da je bila odločitev napačna.
evil.gif

ne vem no ...če vidiš da cena pada skoraj v prostem padu, a ni boljše skočit iz vlaka pa reskiraš par eurov dobička če bi slučajn glih na dnu skočil ven ..sj če se obrne nazaj gor, skočiš nazaj gor
stupid-1.gif

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.229
1.367
113
Kot da je to tako enostavno, profič. Poglej krivulje, vsake pol ure se obračajo gor pa dol. Potem vedno skačeš gor pa dol. Najbolje je pravi čas vstopit, nastavit stop loss in ne paničarit. Mene je to paničarjenje stalo na začetku precej keša. Predvsem pri BTCju.

Začelo padat, sem se vsral in prodal in bil ves pameten, kako sem prišparal denar. Grem spat in zjutraj pogledam, pa je 30% nad mojim izstopom.

daaam

Pripravnik
8. dec 2017
31
0
6
Citat:
Uporabnik Miikech pravi:
Kot da je to tako enostavno, profič. Poglej krivulje, vsake pol ure se obračajo gor pa dol. Potem vedno skačeš gor pa dol. Najbolje je pravi čas vstopit, nastavit stop loss in ne paničarit. Mene je to paničarjenje stalo na začetku precej keša. Predvsem pri BTCju.

Začelo padat, sem se vsral in prodal in bil ves pameten, kako sem prišparal denar. Grem spat in zjutraj pogledam, pa je 30% nad mojim izstopom.

Ni te stalo denarja, samo zaslužil ga nisi
cool-1.gif
..seveda je pa treba zadevo spremljat..non stop če misliš skakat gor in dol..

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
Citat:
Uporabnik daaam pravi:
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik daaam pravi:
confused-1.gif

redface-1.gif
.

evil.gif

ne vem no ...če vidiš da cena pada skoraj v prostem padu, a ni boljše skočit iz vlaka pa reskiraš par eurov dobička če bi slučajn glih na dnu skočil ven ..sj če se obrne nazaj gor, skočiš nazaj gor
stupid-1.gif

Boš moral kdaj poskusiti to kako "enostavno" je to narediti
hysterical-1.gif

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
Citat:
Uporabnik daaam pravi:
Citat:
Uporabnik Miikech pravi:

Ni te stalo denarja, samo zaslužil ga nisi
cool-1.gif
..seveda je pa treba zadevo spremljat..non stop če misliš skakat gor in dol..

Po čem ti to sklepaš? Ja če si kupil 3 dni nazaj, potem te ni stalo nič. Če pa si vmes skočil gor, gre pa tvoj denar v minus.

In vedno je tako. Vedno se sprašuješ, ko pada, pa jebemtiš zakaj nisem dva dni prej kupil...

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.229
1.367
113
Me je stalo denarja. Ker sem kupil, pa je začelo padat, spaničaril in prodal. Torej naredil minus.

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
Optiplex bliza se tvoja napoved 0,2... bos prodal al gremo na vse al nic. Jaz grem do konca! Konec je za mene pri 15usd

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
Citat:
Uporabnik netko pravi:
Optiplex bliza se tvoja napoved 0,2... bos prodal al gremo na vse al nic. Jaz grem do konca! Konec je za mene pri 15usd

Optiplex bo moral počasi začeti prodajati, če bo želel v naslednja pol leta vse prodati. Ker če bo vse naenkrat dal na trg, bomo videli cunami
evil.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
pa ste kaj vrgli številke na kup, koliko jih je pa zeljena vrednost, da pol vidite kaka bi kapitalizacija morala bit?
grin1.gif

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
POE prvič vidim, je pa že kar lepo zrastel.

BTC dominance le še na 45%. Še slab mesec nazaj je bilo na 60%+.

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
mislim da je veliko več denarja v zadnjih tednih šlo v alt coine kar je seveda pozitivno, nekaj pa tudi v bitcoin cash

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
XVG projekt men ni nekaj povsem zanesljivega...

ICX, STRAT, VEN, WTC ...

Bitstamp pa moram jaz met enga sošolca tam k me ne mara, nemogoče, da me ne potrdijo tedne.
bonk.gif
Coinbase mi je pa za višje zneske lahko potraten. Še kak dober EU način sepo hitr spravit v kovance?