Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik pioneer pravi:
Sicer ne sledim tem objavam, ampak preden objavi sigurno vstopi prej
smile-1.gif
Te valute so na trgu že nekaj časa, in šele sedaj se dvignejo, neaktere s pomočjo raznoraznih objav gurujev. Če bi res bili dolgoročno v temu, bi vstopali v ICO, ker je perspektiven projekt... Zdaj ne sodim le njega, temveč vse takozvane trading grupe... Cilj je pump in dump... Sej kmalu bodo brokerji to omejili. Bittrex je že začel s tem...

on je recimo priporočal neo pri 0,12 usd, tak da ...
grin1.gif

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.739
53
48
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
a ma kdo kakšen exit strategy naštudiran? Mate na datum, pri določeni količini denarja, hodlate dokler ni za penzijo?

Kupiš kriptovalut za 500 EUR oz. toliko, kolikor si lahko privoščiš, brez, da te bo bolela glava, če gre vse v maloro.
Ko zaslužiš 1.500 EUR, si izplačaš 1.000 EUR. Zaslužil si 100%, privošči si kosilo z družino, izlet, nov gadget...

Izklopi strah, pogoltnost... in se z ostalimi 500 EUR-i "igraj" naprej. Če jih pušneš, jih pač pušneš - brez slabe vesti.

pioneer

Pripravnik
11. dec 2014
632
14
18
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
Citat:
Uporabnik pioneer pravi:
Cilj je pump in dump... Sej kmalu bodo brokerji to omejili. Bittrex je že začel s tem...

Kako se je bittrex lotil tega?

lp

This email is to communicate policy changes for placing orders on Bittrex. As you know, Bittrex is committed to providing fair and efficient price discovery and these changes are designed to improve the overall trading experience on our markets.

Removing stale orders: Effective today, Bittrex will be removing orders that are older than 28 days. As we’ve communicated in the past, many of these orders have no reasonable expectation of being filled and clog the order books.

Raising the minimum trade size: Within the next 2 weeks, the minimum allowable trade value for orders will go from 50,000 Satoshi to 100,000 Satoshi. We will also require a minimum trade quantity on a per market basis.

Creating minimum tick sizes: Within the next 2 weeks, on a per market basis, we will be instituting minimum tick sizes that are based on the current price of the market. The target is to have minimum trade sizes that are near 0.1% of the current price. The current minimum tick size is 1 Satoshi. For example, Ethereum trades at 0.0577 Bitcoin. Bids and asks can only be placed in 0.0001 increments. So the next levels allowable levels on the order book will be 0.0576 and 0.0578.

A general statement about market manipulation tactics: Bittrex actively discourages any type of market manipulation, including pump groups. Consistent with our terms of service, we will suspend and close any accounts engaging in this type of activity and notify the appropriate authorities.

For more details around these policy changes, see this article. https://support.bittrex.com/hc/en-us/articles/115003004171

Thank you,

Bill Shihara
Chief Executive Officer

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.285
811
113
to je lepo vidt, da se počasi naredi regulacija, ker teli nori pumpi res slabo vplivajo na trg. seveda bi bilo potrebno, da to naredijo tudi druge borze.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Ima kdo kej Litecoinov od kratkega? Je namen držati jih ? Trend gre lepo gor.

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
Optiplex me je napeljal ampak zdaj cakam Mcafejevo napoved prvic bom razmisljal o prodaji pri 10usd imam jih sicer malo... le nekaj 10000😁

f5jfreak

Pripravnik
27. maj 2017
65
0
6
No js bi tud pri 10usd že razmišljal o prodaji in šel v predčasni pokoj😁😁😁

Nazadnje urejeno:

f5jfreak

Pripravnik
27. maj 2017
65
0
6
se da na bittrex nakazati fiat valuto? Gledam in nikjer ne najdem , da bi lahko nakazal preko SEPA naloga. Al je treba nakazat denar na bitstamp in potem kupit riple in jih poslati na bitrex?

LP

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Citat:
Uporabnik f5jfreak pravi:
verge zopet lepo raste. Boste prodajal ali še držali?

Jaz bom držal. CND ima kdo? sem jih kupil zelo poceni zdaj so pa toliko kot verge. Pa ne vem a je to to al bo šlo še gor:p

f5jfreak

Pripravnik
27. maj 2017
65
0
6
pa samo držite ali vmes prodate, počakate, da kej pade in zopet ceneje kupite? So pa izkušnje kolikor sem bral malo po forumu, da se ne splača kupovati in prodajati ampak samo držati...

urosvrunc

Pripravnik
20. jun 2012
277
16
18
Danes mi je žal,da nisem v petek kupil več kovancev HVN.... mislim da bo to odličen projekt in tudi cena mu že raste
smile-1.gif

pioneer

Pripravnik
11. dec 2014
632
14
18
Citat:
se da na bittrex nakazati fiat valuto? Gledam in nikjer ne najdem , da bi lahko nakazal preko SEPA naloga. Al je treba nakazat denar na bitstamp in potem kupit riple in jih poslati na bitrex?

LP
Ni FIAT na bittrex,tako da pošlji si XRP
smile-1.gif

f5jfreak

Pripravnik
27. maj 2017
65
0
6
zdle sm se neki malega igral v bitrexu, da bi nastavu, da pri določeni nižji ceni od trenutne proda kovance in mijih je takoj prodalo po ceni, ki sem jo nastavu. Kaj je treba nastavit, da samo narediš order za določeno valuto pod trenutno ceno in, da čaka in ko pride do nastavljene cene šele takrat proda?

pioneer

Pripravnik
11. dec 2014
632
14
18
limit daš, pa pogledaš ceno v BTC jo vpišeš in imaš open order. Ko pride do te cene bo prodalo.

Ponavadi tam kjer maš ask pogledaš kje so nabasana večja števila kovancev in se jim pridružiš. Če pa želiš prodat takoj pogledaš zadnjo bid ceno in jo skopiraš in ti bo prodalo v par sekundah.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Citat:
verge zopet lepo raste. Boste prodajal ali še držali?

Jaz bom držal. CND ima kdo? sem jih kupil zelo poceni zdaj so pa toliko kot verge. Pa ne vem a je to to al bo šlo še gor:p
mam. 20% sem prodal na vrhu, sedaj razmišljam če bi še malo kupil.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.061
4.253
113
fatje ko sem vam rekel cca mesec dni nazaj ste se mi smejali, še več clo zguba je bla takrat ke je dropal..

govorim za verge

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.456
2.178
113
Citat:
Uporabnik optiplex pravi:
fatje ko sem vam rekel cca mesec dni nazaj ste se mi smejali, še več clo zguba je bla takrat ke je dropal..

govorim za verge

Jest sem poslušal samo na žalost prehitro prodal. Je pa vseeno bil zelo lep profit.