Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

f5jfreak

Pripravnik
27. maj 2017
65
0
6
no js upa, da bo šel XRP nazaj gor...drugače bom naredu minus.

Kako veste kdaj se delajo korekcije?

okrim

Pripravnik
6. feb 2012
96
0
6
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Citat:
Uporabnik igi pravi:
No dejmo bit malce bolj konkretni. Na katerih borzah ste registrirani, da vse to pokrivate? sej vem, obstaja jih cel spisek, ampak spet nebi rad tople vode odkrival
smile-1.gif

In pa na bitstamp sem recimo dal nekaj €. A na drugo borzo naj potem tudi preko sepa nakažem oziroma kupim na bistampu BTC ali ETH in te nekako prenakažem?

Hvala

Jaz sem na bitstampu, bittrexu in kraknu. Odvisno od borze. Jaz ponavadi na stampu kupim pa potem btc ali eth nakazem na drugo borzo.

A je ta postopek neki protokol katerega se moraš držat al pa samo tvoja izbira? Iščem najenostavnejši način, da ne bi skakal iz ene štale v drugo!

okrim

Pripravnik
6. feb 2012
96
0
6
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
ja, amapk fee je zmeraj, če preneseš med denarnicami. Nisem še videl zastonj transakcije. Omrežje oz. minerji morajo nekak služit.
Jaz zato tud raje pošiljam LTC ker je fee minimalen.

Če preneseš BTC iz Bitstampa na denarnico, kolko se plača provizija? A je boljše zamenjat v drugo valuto (katero) ?

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
okrim, druge borze ne sprejemajo denarja, ampak samo kriptovalute. Bitstamp pa recimo sprejema tudi denar,. Torej, ti nakažeš denar iz banke na Bitstamp, kupiš recimo Ripple in ga pošlješ na drugo borzo, ki sprejema Ripple. Tam Ripple zamenjaš za BTC in potem imaš osnovno valuto BTC, s katero lahko kupiš mnogo drugih kriptovalut. Ripple sem ti priporočil zato, ker je najhitrejši in najbolj poceni za prenos.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Me pa zanima, koliko je razlike provizije med LTC in Ripplom? In koliko časa traja transakcija pri LTC? Pri Ripplu vem, da nekje 5 min.
Hvala!

okrim

Pripravnik
6. feb 2012
96
0
6
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
okrim, druge borze ne sprejemajo denarja, ampak samo kriptovalute. Bitstamp pa recimo sprejema tudi denar,. Torej, ti nakažeš denar iz banke na Bitstamp, kupiš recimo Ripple in ga pošlješ na drugo borzo, ki sprejema Ripple. Tam Ripple zamenjaš za BTC in potem imaš osnovno valuto BTC, s katero lahko kupiš mnogo drugih kriptovalut. Ripple sem ti priporočil zato, ker je najhitrejši in najbolj poceni za prenos.

Hvala za hiter odgovor! pa še eno vprašanje. Jaz sem v bitstampu kupil (nekaj malega za probo dokler se spraksiram) BTC. Kaj priporočaš za naprej? A je tole menjavami med valutami dobičkonosno ?

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Jaz bi na tvojem mestu drzal (holdal-hodlal) BTC, ker mislim, da mu bo cena zrastla v prihodnjih dneh.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Okrim, priporocam, da drzis, ker ce bos preprodajal, bos samo na izgubi. Ce kar naenkrat cena pade, NE prodajaj, ker bo cez 2 uri ze zrastla nazaj. V bistvu sedaj ugasni racunalnik in ponovno poglej cez 2 dni

okrim

Pripravnik
6. feb 2012
96
0
6
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Okrim, priporocam, da drzis, ker ce bos preprodajal, bos samo na izgubi. Ce kar naenkrat cena pade, NE prodajaj, ker bo cez 2 uri ze zrastla nazaj. V bistvu sedaj ugasni racunalnik in ponovno poglej cez 2 dni

Jaz sem tudi tako planiral, da obdržim BTC. Z drugim nakupom pa nakup druge valute. A bi bilo zaradi sigurnosti dobro prenest v wallet?

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.229
1.367
113
Včeraj zvečer prodal vse alte in kupil BTC, zdaj pa samo čakam da prebije ta resistance nad 18k. Pa ko bo dvig mimo in se ustali, spet menjam v alte, ki bi morali biti cenejši, kot so bili včeraj.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
Citat:
Uporabnik f5jfreak pravi:
no js upa, da bo šel XRP nazaj gor...drugače bom naredu minus.

Kako veste kdaj se delajo korekcije?

O kakih korekcijah se tukaj pogovarjamo. Že nekaj dni opažam, da se XRP po 13-14ti uri začne dvigovat. Ponoči pa padat.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.229
1.367
113
Neurobot po mojih izkušnjah za XRP ni natančen. Niti malo ni bil v tem velikem dvigu.

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
Citat:
Uporabnik okrim pravi:
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Sej nisem rekel da vem. Zato pa držim.

Te razumem! A džiš v denarnici? Kateri?

Če imas veliko denarja v igri potem daj v denarnico. Ce pa imas nekaj za igračkat pa mislim da ni potrebe.

Kaj je veliko denarja pa sam najbolje veš.

okrim

Pripravnik
6. feb 2012
96
0
6
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik okrim pravi:
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Sej nisem rekel da vem. Zato pa držim.

Te razumem! A džiš v denarnici? Kateri?

Če imas veliko denarja v igri potem daj v denarnico. Ce pa imas nekaj za igračkat pa mislim da ni potrebe.

Kaj je veliko denarja pa sam najbolje veš.

A ima kdo izkušnje z denarnicami iz "bitaddress.org"? Za kaj so primerne?