Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Citat:
Uporabnik igi pravi:
No dejmo bit malce bolj konkretni. Na katerih borzah ste registrirani, da vse to pokrivate? sej vem, obstaja jih cel spisek, ampak spet nebi rad tople vode odkrival
In pa na bitstamp sem recimo dal nekaj €. A na drugo borzo naj potem tudi preko sepa nakažem oziroma kupim na bistampu BTC ali ETH in te nekako prenakažem?
Hvala
Jaz sem na bitstampu, bittrexu in kraknu. Odvisno od borze. Jaz ponavadi na stampu kupim pa potem btc ali eth nakazem na drugo borzo.
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
ja, amapk fee je zmeraj, če preneseš med denarnicami. Nisem še videl zastonj transakcije. Omrežje oz. minerji morajo nekak služit.
Jaz zato tud raje pošiljam LTC ker je fee minimalen.
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
okrim, druge borze ne sprejemajo denarja, ampak samo kriptovalute. Bitstamp pa recimo sprejema tudi denar,. Torej, ti nakažeš denar iz banke na Bitstamp, kupiš recimo Ripple in ga pošlješ na drugo borzo, ki sprejema Ripple. Tam Ripple zamenjaš za BTC in potem imaš osnovno valuto BTC, s katero lahko kupiš mnogo drugih kriptovalut. Ripple sem ti priporočil zato, ker je najhitrejši in najbolj poceni za prenos.
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Okrim, priporocam, da drzis, ker ce bos preprodajal, bos samo na izgubi. Ce kar naenkrat cena pade, NE prodajaj, ker bo cez 2 uri ze zrastla nazaj. V bistvu sedaj ugasni racunalnik in ponovno poglej cez 2 dni
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Je, zelo. Če veš kaj delaš. Ti ne veš.
Hodl, hodl, hodl.
Citat:
Uporabnik f5jfreak pravi:
no js upa, da bo šel XRP nazaj gor...drugače bom naredu minus.
Kako veste kdaj se delajo korekcije?
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Sej nisem rekel da vem. Zato pa držim.
Citat:
Uporabnik okrim pravi:
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Te razumem! A džiš v denarnici? Kateri?
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik okrim pravi:
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Te razumem! A džiš v denarnici? Kateri?
Če imas veliko denarja v igri potem daj v denarnico. Ce pa imas nekaj za igračkat pa mislim da ni potrebe.
Kaj je veliko denarja pa sam najbolje veš.