Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pretvori v Ripple. Zelo hitra transakcija in nizka provizija, vendar bos z nakupom Rippla spet dal nekaj provizije, tako, da v bistvu ne vem, kaj ti svetovat. Ce bi imel primarno BTC, bi se splacalo dat v Ripple, pri LTC pa ne vem, koliko traja transakcija. Meni je Ripple preneslo v cca 5 minutah
Napoved je, da bo v letu 2018 cena nekje 2-4 $ na XRP, po mojem bo še dvakrat več. Še eno letošnjo plačo bom vrgel v Ripple, pol pa zabetoniral ledger in mojo bančno kartico za eno leto v poden, da ne bom prehitro prodal, kakor ponavadi. Ripple ima bolj svetlo prihodnost od BTC po mojem mnenju, saj je neverjetno hitrejši za transakcije.
Zacetnisko vprasanje. Kaksno je tveganje ce nakazem prek moje debitne vise, z racuna kjer so vse moje finance, da pride do zlorabe? Naj raje naredim nov racun? Nisem se nikoli sploh tako placeval...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.