Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

pioneer

Pripravnik
11. dec 2014
632
14
18
Samo to ti je lahko dvorezen meč
smile-1.gif
Če ti pa BTC pade na 5k glih ko boš želel dobiti poplačilo, pol boš pa jamral.

Zdaj kolikor vidim, bi ti rad Janeza lepo "nategnil", da dobiš 3x več. Kot sočloveku bi mu moral pomagat ne pa se takih lumparij lotevat. Preden mu daš posojilo ga moraš podučiti o riziku, da je to špekulacija in lahko izgubi vse. Če tega ne poveš potem ga namerno zavajaš, kar je kaznivo in ti lahko to lepo izpodbija na sodišlču, če bo pameten...

mr_

Guru
20. sep 2007
9.360
2.739
113
Nimam jaz tolk dnarja, da bi ga posojal, pa tudi ne bi Janezu tega naredil.
Bolj se navezujem na švicarje, ki so tudi bili seznanjeni s tveganjem, ampak je bil vonj denarja močnejši.

okrim

Pripravnik
6. feb 2012
96
0
6
KAJ narediti v primeru, da nimate več dostopa do p. telefona oz. do TWO-factor authentifikacije? A je kakšna rešitev?

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Kje? Bitstamp? Se lahko reši, sem že imel ta problem.

A je kdo vlagal kaj v QAU - Quantum?

okrim

Pripravnik
6. feb 2012
96
0
6
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Kje? Bitstamp? Se lahko reši, sem že imel ta problem.

A je kdo vlagal kaj v QAU - Quantum?

Ja Bistamp pa še kje drugje. A lahko razložiš kako si rešil?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik okrim pravi:
KAJ narediti v primeru, da nimate več dostopa do p. telefona oz. do TWO-factor authentifikacije? A je kakšna rešitev?

Že sam Authy ali kak drug generator kod bi moral imeti backup/restore opcijo vprimeru menjave telefona. Sicer pa je pametno naredil posnetek qr kode , ki je bila prikazana pri vkljuičtvi 2FA. Nenazadnje pa se da kontaktirat tudi support/pomoč na omenjeni spletni strani, kjer si imel vključeno 2fa.

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Naslednji tedni bodo ponovno burni za bitcoin, ker gre na terminske borze
danes na Cboe Global Markets Inc, teden kasneje 18.decembra pa še na CME Group Inc
in bi znal nekaj časa kar precej skakati gor in dol.
Trgoval se bo pod oznako XBT, ki jo je določil Gemini Exchange, ki sta ga ustanovila brata Winklevoss.

Tudi ostale kriptovalute, (ki v nihanjih sledijo bitcoinu) bodo verjetno zaradi tega tudi precej "zmedene".
evil.gif

Nekje po novem letu naj bi se pa stanje že stabiliziralo.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
kzs

kaj pravite o CND, REQ, BAT, POWR, QSP?

se splača kak € vložit? Ima kdo kaj vloženega v te kojne?

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
za QSP sem slišal da se nekaj kuha... ampak spet... ta nasvet ni nic vreden ker doben ne more vedet kaj bo.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Js imam nekih 22k CND, nabavil še v ICO, ko je bila cena 0.01$. Včeraj sem mislil prodati za 0.03$, pa je bilo eth omrežje zabasano, tako da mi transakcija ni šla dovolj hitro skozi. Zdaj bom še pa malo počakal na kak pump spet.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Sam imam v BTC in IOTI. Predlagate se kako drugo, recimo razen ETH in LCT, ki sta kar precej zrastla, pa jih ne bi sedaj na "vrhuncu" kupoval?

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
jaz osebno se imam nekaj v NEO... cakam na velik skok.... med cakanjem pa se mi se generira GAS.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Ripple naj bi do konca tedna objavil 2 veliki partnerstvi in naj bi šla cena gor... Jaz se ga ne dotaknem, ker sem se že opekel, samo kot zanimivost, če bi kdo kaj tvegal.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Odstajajo grupe kjer plačaš za vstop/informacije.... izvedel od frenda da zna bit dobra naložba. Ampak sej veš, doben nima kristalne kugle. Jaz osebno nisem nic vlozil v QSP, ne da se mi vec trejdat... itd.. HOLDAM to kaj mam. Je pa mi za par coinov tocno napovedal, da bo slo gor in so dejansko sli... NEO (ko je bil 5$, IOTA ko je bla 0.60... etc...

Nazadnje urejeno:

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
In kako se kliče ta grupa, na kateri strani je in kaj to plačaš pač z BTC in potem ti povedo, kam vložit? Koliko računajo?