res je, mapak ded je na par dni zadel capitulation event, prodal vse... zadel že v dveh ali treh ciklih, napovedoval pogrom FTX-a, objavlja videe čisto vsak dan že 5 ali več let in analizira cel trg, ne samo kript... shilla pa ICP, ATOM in MATIC, kar mene sploh ne moti , ker dejansko analizira in povezujeenkrat bo šlo gor, pol dol potem pa spet gor potem pa dol....
tak expert sem pa tudi jaz lahko
Po par glupih potezah (pusenju dobrem) sm se zresetiral in hodlam. Ena boljsih odlocitev. Mam nastavlen sell all order, tko da cakam, haha.Ne vem, prvic sem rekel, kaj se tale butec meni, drugic sem cukasto gledal, letos pa ne vem kaj bom
Pol bo sell all. Tud ok. Zatem pa da res se v podn kresne in buy back, potem pa taprav bull przge... Ja, to bi blo pa mega in payback za vse zacetniske gluposti. Heh, sanja svinja kukuruzPrej zna bit ATH, kot pa 33k.
Ja, vecina je takih.Pri teh crypto gurujih je tako, da vse napačne napovedi pobrišejo in zgleda, kot da vse zadenejo
Ko bo 10+% korekcija, bodo spet napovedi, da gre BTC do 20k.
Njihov plan je dobiti čim več sledilcev, da lahko shillajo shitcoine in nategujejo s plačljivimi privat skupinami na discordu ali telegramu.
youtube, twitter. Tu jih je največ. Ko je evforija na trgu se pojavijo tudi na tiktokujaz sploh ne vem, kje jih najdete, vse te guruje... Še najmanj so se zaj* pa tisti, ki so kupili pa pustili.
DCA in, DCA out. Čakat na določeno ceno je brez veze. Tudi če trg pada medtem ko ti kupuješ, bo tvoja povprečna nakupna cena vedno nižja.Po par glupih potezah (pusenju dobrem) sm se zresetiral in hodlam. Ena boljsih odlocitev. Mam nastavlen sell all order, tko da cakam, haha.
Ko pade pa shopping, seveda. Sam zdej bo moral past do 33, prej ne mislm dokupvat.
Al pa tudi ne.DCA in, DCA out. Čakat na določeno ceno je brez veze. Tudi če trg pada medtem ko ti kupuješ, bo tvoja povprečna nakupna cena vedno nižja.