Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.042
4.300
113
stil babe vange ja
Lej ni vse baba vanga.... včerja je šu xrp gor in če si imel long pozicijo si naredu lahko lepe šuške.
Povedano je blo pravi cajt.

Pri altih je trenutni problem btc. Zato je treba biti pri vzvodih strikten z stop lossom. Drgač je lahko hitro pizdarija. Moj nasvet je longe tudi čim prej zapirat, ko naredi valuta 3-4% zapret pozicije...

pa še podatek zgoraj sem govoril za xrp/usdt

Danes je zanimiv bil tudi Bake potem si poglejte likvidacijo ampak do tarče je prišel, jaz ponavadi postavim pozicijo malo pod tarčo in če jo prebije potem vstopam ponovno. Čakanje na in upanje na preboj odpor mi je zmanjševalo dobiček.

Še enkrat to je moja strategija, vsak si mora ustvarit svojo. Mogoče ti nasveti komu kaj pomagajo.
Začetniki pa naj izkjučno delajo z spotom!

• Všeč mi je
Reactions: B81

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Eno neumno vprašanje... na trading viewu sem danes pogruntal, da so omejili samo na 30 stvari, da jih dodaš v priljubljene.

Obstaja kaj zastonj?

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
Poskusiš free trial in dodaš čim več stvari pod priljubljene.
So pa tudi zmanjšali število indikatorjev iz 3 na 2

• Všeč mi je
Reactions: B81 in jtfc

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.042
4.300
113
Poskusiš free trial in dodaš čim več stvari pod priljubljene.
So pa tudi zmanjšali število indikatorjev iz 3 na 2
ista fora je bla pr vzorcih, kokr si jih v demo modu dal med priljuljene ti je ostalo, zdej hočjo za to najvišjo verzijo...

jebiga znajo se it...
Jaz podaljšujem zmeraj na črni petek, se najbolj splača.

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
Hočejo denar za čist osnovne stvari. Žal pa nimajo nobene resne konkurence. Plačat 155 dolarjev samo zato, da imaš lahko večjo listo pa nima smisla.

Zastonj charte imaš pri svojem brokerju oz. na kripto menjalnicah, ampak je dokaj zamudno in pa tudi charte počasi nalaga.

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
Lep odbitek od modre črte. stop loss v manjšem profitu

gold.png

• Haha
Reactions: sajkek

B81

22. jul 2007
36.903
10.472
113
Črte so IMO nenatančne. Ali vzameš high in low ali pa open in close. Je pa zanimivo opazovati čredni nagon, Bohinc pravi, da to ne bo večno :D

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
Črte so IMO nenatančne. Ali vzameš high in low ali pa open in close. Je pa zanimivo opazovati čredni nagon, Bohinc pravi, da to ne bo večno :D
Natančnost črt ne igra nobene vloge, ker support/resistance ti samo pove, kjer približno bi lahko prišlo do odboja.
Večinoma trejdam samo demand/supply zone, črte rišem samo pri trend linijah

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.524
4.637
113
Zanimivo, Etherium nikamor, Bitcoin pa pošteno gor. Vprašanje kdaj prodati saj dvomim, da bo še dolgo rasel.
Mimogrede kako je sedaj z našo zakonodajo pri prodaji kriptovalut? Če prodam kriptovaluto za EUR in pustim na trgovalnem računu, moram že prijaviti v dohodnino drugo leto? Ali se mora prenakazati na TRR in šele potem prijaviš?