Baje da nižja inflacija v usa od pričakovane, prej pa poplačilo vlagateljev svb.Zanimivo kaj botruje takemu nenadnemu skoku.
Baje da nižja inflacija v usa od pričakovane, prej pa poplačilo vlagateljev svb.Zanimivo kaj botruje takemu nenadnemu skoku.
sl morš znat nastavit imej v mislih tudi oco...Evo, trenutno dogajanje je dober razlog, zakaj ne trejdam. Raje držim in dokupujem. Mislim, da takega (trenutnega) skoka cen najbrž ni nihče pričakoval.
Se mi je že zgodilo, da sem imel stop loss in je naredilo samo hitro špico navzdol, pol pa tkoj višje ... . Sej vem, da bi mogu nastavit še nazaj za nakup, sam jebi ga. Men je hodlanje manj stresno
Saj je CZ že zjutraj napovedal prelivanje BUSD v BTC.... in FOMO.Zanimivo kaj botruje takemu nenadnemu skoku.
ja hehe toti so zabluzili totalno....still naredl so en najhitrejših bullrun kar sem jih kdaj videl.o, verge, kaj že polnijo telefone po zraku?
Mi je takrat naredil x20ja hehe toti so zabluzili totalno....still naredl so en najhitrejših bullrun kar sem jih kdaj videl.
Zakaj tako misliš? Čez noč se lahko kaj takega zgodi in je btc na 14900Zdaj povej, da nisi videl, da je pred casom bil btc 15k? Mislim da je to to, da nizje ne gremo.
Lahko, lahko pa tud 149000Zakaj tako misliš? Čez noč se lahko kaj takega zgodi in je btc na 14900
Zakaj tako misliš? Čez noč se lahko kaj takega zgodi in je btc na 14900
Recesija se še začela ni... po vseh statistikah.Zdaj povej, da nisi videl, da je pred casom bil btc 15k? Mislim da je to to, da nizje ne gremo.
Pomoje noben ni, se spomnim solo, čez mesece smo ga šele dobl.Kdo dobil ARB danes na dropu?