BTC-ja niti neki nimam oz res minimalno. Moja aduta sta ETH in ADA, oboje sem k sreči kupoval precej nizko v prejšnjem bear trendu. Trenutno imam največjo "izgubo" s polkadotom in chainlinkom. Mi je pa žal, da nisem kupil solane, ko je bila pod 10$, samo takrat se še ni čist vedelo, če se bo sploh pobrala kdaj.
Izguba je posledica dveh stvari nikoli ne kupuj v bullrunu, zmeraj počakaj na popravek, preveri ko vstopaš kje je RSI uporabljej stop loss.
Simpl.
Če se ne držiš tega je problem. Zmer si naredi za alte plan izhoda, zmeraj. Ne čakaj na čudež. Ena je tudi prodaja pred odporami, in če jo prebija testira, vstopiš ponovno z stop loss v to valuto.. Dobiček je manjši je pa sigurn. Ponavadi je pri popravkih retracement so 0,61. Če se odbije je buy, če si v njej in pade pod njo sell. Glej še bearish in bullish divergence, da veš kje si..
par simpl stvari. Ada je pogreb trenutno boga in če si ostal v njej je škoda.
Spodaj na hitro analiza. Imamo prebit 20MA, ampak se ni obdržal nad njo
pozitvna je bullish divergence, ki kaže na obrnjen trend, ko vidi bearish divergence prodaj! alte gledaš na 4h intervalu, jest uporabljam za short še 15 - 30m.
Če se trend obrne imamo pri vsaki MA neko odporo in ponavadi valuta testira preboj!
Predlagam ti da gre k res dobremo mojstru Edvard Kurnik. Da te nauči osnove. Splača se.
Dokler dobro ne poznaš osnov ne vstopja v future!