Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

CENOK

Zelenc'
30. nov 2020
18
21
3
nič se ne zgodi, ker je med tem že XXXX novih uporabnikov (vi boste rekli ovc :) ), ki investirajo in v projektu vidijo priložnost...

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.720
5.876
113
Ti pove kaj tale objekt?

1674736951119.png

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.934
2.636
113

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.251
327
83
CENOK pa Guiness: piramidne sheme drugače predstavljajo kaznivo dejanje, preberita si svoje poste kaj delata pa se najdita v 212. členu KZ-1, da bosta vedela kaj bo če vaju kdo prijavi organom pregona - in ne, nista anonimna če to mislita, obramba v stilu vsak se sam odloči pa ne bo ravno "palila":

Organiziranje denarnih verig, nedovoljeno prirejanje iger na srečo in nedovoljeno prirejanje rezultatov športnih tekmovanj

212. člen

(1) Kdor organizira, sodeluje ali pomaga pri organiziranju ali izvajanju denarnih verig, pri katerih udeleženci vplačujejo določene denarne zneske organizatorjem ali drugim udeležencem, ki so se pred njimi vključili v igro ali dejavnost in pričakujejo plačilo določenih denarnih zneskov od udeležencev, ki naj bi se za njimi vključili v tako igro ali dejavnost, se kaznuje z zaporom do treh let.

(2) Enako se kaznuje, kdor, zato da bi sebi ali komu drugemu pridobil večjo protipravno premoženjsko korist, priredi, sodeluje ali pomaga pri prirejanju iger na srečo, za katere ni bilo izdano dovoljenje ali koncesija pristojnega organa.

(3) Enako kot v prvem odstavku tega člena se kaznuje oseba, ki se zato, da bi sebi ali komu drugemu pridobila premoženjsko ali kakšno drugo korist, dogovori za nedovoljeno spremembo rezultata ali poteka uradnega športnega tekmovanja ali za tako spremembo kaj stori ali opusti.

(4) Če si je z dejanji iz prvega ali tretjega odstavka tega člena sam ali kdo drug pridobil večjo premoženjsko korist ali povzročil drugemu večjo premoženjsko škodo, se storilec kaznuje z zaporom do petih let.

(5) Če si je z dejanji iz prvega, drugega ali tretjega odstavka tega člena sam ali kdo drug pridobil veliko premoženjsko korist ali povzročil drugemu veliko premoženjsko škodo, se storilec kaznuje z zaporom od enega do osmih let.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.934
2.636
113
odpri z kakim drugim brskalnikom
Isto mi pokaže. Nekako takole

Analysis of the website
"Cyberdog.vip"​

Very bad trust index

Warning, only for experienced users!

• The domain name is very recent (less than 6 months)
  • The owner of the domain name is hidden: check privacy policies!
  • Short life expectancy domain
  • This domain name is linked to one or more countries known for being used by fraudulent websites.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco in crnobog

B81

22. jul 2007
36.888
10.457
113
sploh ne nagovarjam... jaz sem podal moje mišljenje in svoja videnja...

Če ima kdo kak € viška, mu predlaga investicijo v platformo cyberdog. Spodaj je povezava za registracijo. Tvojo investicijo dnevno oplemeniti z 4 do 5%
Nn hiter primer: Vložite 200 $ (30 dni) in pridobite 904,79 $
Za več info. me kontaktirajte.
https://cyberdog.vip/#/pages/user/reg?code=00000CQY
Jaz odstopam, čeprav mi pravi, da lahko dnevno oplemenitim s 4 do 5%.

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.251
327
83
sploh ne nagovarjam... jaz sem podal moje mišljenje in svoja videnja...
Verjetno ne želiš vodotesnosti tvoje argumentacije preverjat pred kakšnim organom pregona, ki zna presoditi k nagovarjanju, tako da bi mogoče moral počasi doumeti kdaj moraš odložiti tipkovnico... sem ti precej direktno napisal prejle, ne delaj se kdo ima večjega, ni vredno, nihče ne bo mislil da si večji frajer če ne boš malce pavze naredil s tem.